3948

Billaras

Οσο πιό χαλαρά γίνεται!

Παίζοντας στοίχημα σχεδόν 20 χρόνια (τα…κλείνω το καλοκαίρι, ξεκίνησα στο Μουντιάλ του 1994), έχω δει άπειρα. Τα πάντα. Ξέρετε καλά ότι την τύχη ή την ατυχία, την επικαλούμαι σπάνια. Ξέρω όμως πότε είμαι πραγματικά τυχερός και πότε πραγματικά άτυχος. Παράδειγμα: Οποιος θέλει να είναι σωστός, οφείλει να αναγνωρίσει την τύχη του Ολυμπιακού χθες.

Ναι, “σατανάς” ο Μήτρογλου, τρομερή νίκη, αλλά άμα ακούω τον Μίτσελ να λέει “είμαστε καλοί σε όλες τις γραμμές ξεκινώντας από την άμυνα”, βάζω τα γέλια. Πες βρε άνθρωπε μου ότι είδαμε, δεν είναι κακό, μπάλα είναι, μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα και καλοδεχούμενα! Ανάποδο παράδειγμα: Να πω ότι δεν ήμουν (είμαστε) άτυχος την Τρίτη; Αφού.

.ήμουν. Η ΠΡΩΤΗ σοβαρή ατυχία της χρονιάς. Θα είναι η τελευταία; Μπα. Σίγουρα όχι. Απλά αυτά δεν ξεχνιούνται. Αμα κερδίζει 4-1 στο ημίχρονο και δεν πληρώνεσαι, τι να πεις; Σε άλλα δύο-τρία ματς από τα…χιλιάδες που θα γίνουν θα ξανασυμβεί αυτό. Ε, έγινε σε μένα! Στο 88' των αγώνων της Τρίτης είχα “δύο στο χέρι” και ήλπιζα και σε Μπόλτον (έπαιζε, είχε ξεκινήσει πιό αργά και ήταν 0-0, κι αυτή ήταν άτυχη, είχαμε δοκάρι και γενικά το άξιζε) και σε Σαχτάρ Χ.

Ε, στο 88΄ πάρε 1-2 Ατλέτικο και πάρε και 4-4 Ιπσουϊτς. Αποτέλεσμα; Ηρθε το Χ χθες, πήρα το 40% του μπετ πίσω και δεν κέρδισα ακόμα 581 μονάδες που είχα..αγγίξει. Αντίθετα, έχασα 246! Επεσα στη βραδυά που η Championship είχε το…αφύσικο 6 στα 11 χινάρια. Anyway, τώρα πιά έχω ηρεμήσει, αυτά μου κρατάνε…ένα τέταρτο, απλά δεν τα ξεχνάω. Και περιμένω “ανταπόδοση”.

To μόνο που θα προσθέσω είναι ότι προχθές μου…έλειψε πολύ το αναλλακτήριο. Πάμε στα φρέσκα. Δεν με …ψήνει κάτι. Οχι πολύ τουλάχιστον. Νομίζω ότι Γκενκ (1.85), Σταντάρ (2.00), Ντιναμό (2.10), Ντνιέπρ (2.05), είναι νορμάλ φαβορί. Με δίκαιες αποδόσεις κι όχι ψείρες τύπου 1.50. Μετά, θα έκανα λόγο γιά καλό αουτσάιντερ την Σέριφ αλλά..μας τέλειωσε, γύρισε φαβόρα.

Κι έμεινα να κοιτάω την Ζούλτε (τεράστιο το 8.50, στο 2.75 το Χ-2 και στο 6.00 το draw no bet), την Εσμπιεργκ (στο 4.50) και τον ΠΑΟΚ (στο 3.90). Μην αναλύω ένα-ένα. Το ματς του ΠΑΟΚ μου μοιάζει λίγο με αυτό του Ολυμπιακού. Ευκολα 3-0, εύκολα και 0-3! Η Αλμάαρ μοιάζει με την Αντερλεχτ. Κερδίζει την PSV και χάνει απο τον Ατρόμητο. Βγάζεις άκρη; Ο ΠΑΟΚ σαφώς δεν έχει πείσει ως τώρα, αλλά έχει παίκτες που και έμπειροι είναι και με μιά ενέργεια καθαρίζουν.

Θα κάνω πολύ χαλαρό παιχνίδι. Ισα γιά να λέω ότι πόνταρα. Το μυαλό μου είναι ήδη στο Σάββατο, πριν λίγο τέλειωσα το κείμενο μου γιά την αυριανή Kingbet και προφανώς και την αρχική μελέτη μου. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες. Επιστροφές από 1/10: 204 μονάδες. Νέο υπόλοιπο:7854 μονάδες. Μονό: ΠΑΟΚ 2 (3.90) με 44 μονάδες. Μονό: Εσμπιεργκ 1 (4.50) με 40 μονάδες. Δυάδα: ΠΑΟΚ 2-Εσμπιεργκ 1 (17.

55), με 20 μονάδες. Δυάδα: Ντιναμό 2 -Ντνιέπρ 1 (4.3) με 90 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 194 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 7660 μονάδες. Τι πόνταρα; Ούτε καν όσα πήρα από το Χ της Σαχτάρ. Και με ένα έστω μονό, θα πάρω και το 80% του μπετ πίσω. Αν δεν πάρω τίποτα, θα είναι…σαν να μην έχω παίξει σήμερα (αλλά βεβαιώς να έχω χάσει Τρίτη-Τετάρτη). Πολύ χαλαρά, το ξαναλέω.

Και με το μυαλό στο Σάββατο. Νέα στήλη τότε, αλλά αύριο και εφημερίδα θα υπάρχει και φυσικά betradio στις 6!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras