3593

Billaras

Οταν έχει Λιγκ Καπ….

Η μιά με την Εβερτον, η άλλη με την Αρσεναλ. Ντερμπάρες. Πότε είπατε; Το Σαββατοκύριακο; Μα…αλίμονο αν έχει Λιγκ Καπ και δεν κοιτάμε τα επόμενα ματς! Καλησπέρες, θα είμαι τάχιστος, ο χρόνος με πιέζει αφάνταστα. Εξάλλου, ο Μάκης τα είπε…όλα μα όλα, δεν έχω να προσθέσω κάτι, ενώ αυτά είχα και στην εφημερίδα γραμμένα από χθες! Προφανώς και μιλάμε γιά μπόμπες, προφανώς θέλουν (μίνιμουμ) μονά.

Και…εκτός νησιού; Σήμερα τίποτα ή …κατά 99% τίποτα; Πείτε με τρελλό, αλλά αυτή η Πάτερμπορν που την άφησα ξανά προχθές, μου'χει..κάτσει. Είδα το Αμβούργο-Μπάγερν, δεν τρελλάθηκα κιόλας με τους πρωταθλήτες. Είναι εύκολο; Χα! Μα αν ήταν εύκολο δεν θα έδινε…21.00 το διπλό, 19.00 το Draw No bet και 7.00 το Χ-2! Ε, αμαρτία είναι να περάσει αντουφέκιστο.

Μπορεί να φάω ντόρτι, αλλά…4.5% πιθανότητες νίκης (αυτό σημαίνει το 21.00) δεν έχει ούτε Μπάρτσα-Δώθε Παναγιά! Δεν θα παίξω την Σαουθάμπτον τόσο χαμηλά, ας “το κάνει”. Μένουν Ντόνκαστερ, Νότιγχαμ, Μίντλεσμπρο, Ρέντινγκ, Μπράντφορντ (αυτή γιατί δεν την κοιτάει κανείς, τόσα μας έχει χαρίσει στο Λιγκ Καπ και …πριν μιά εβδομάδα αν δεν απατώμαι ήρθε 1-2 γιά το πρωτάθλημά το ίδιο ματς, από εκεί και η φωτό).

Πέντε ματσάκια. Μικρότερο στο 4.50 (Μπράντφορντ), μεγαλύτερο στο 6.00. Μέσος όρος των πέντε είναι το…5.45. “Τόσο” μικρά, με κερασάκι την…φαρμακερή στις κόντρες Πάτερμπορν! Θα αφήσω Ρέντινγκ. Δεν κοντράρω την…γκαντεμιά. Θα..εκνευριστώ αν απόψε σταθεί τυχερή (χεχεχεχε), αλλά απ' όσα είδα, θα την αποφύγω. Εξω και η Ντόνκαστερ, ίσως απόψε βγάλει αντίδραση η Φούλαμ (παντα με υπηρεσιακό είναι μετά το σουτ στον Μάγκατ).

Η Σαουθάμπτον έξω λόγω απόδοσης, αυτά τα δύο γιά τους παραπάνω λόγους. Ε, ποιά έμειναν; Μίντλεσμπρο, Νότιγχαμ, Μπράντφορντ. Μιά χαρούλα patent, βάζω και μονό Πάντερμπορν στο 19.00 Draw no bet (ο καθένας ας αποφασίσει αν και πως θα το ρισκάρει) και κλείσαμε. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 6.560 μονάδες. Bet of the day- αρχική καβα: 2.000 μονάδες.

Προηγούμενο υπόλοιπο: 2.360 μονάδες. Ποντάρισμα 23/9: Μονό αποδεκτό Draw No bet: Πάτερμπορν 2 (19.00) με 15 μονάδες. Patent (μονά-δυάδες-τριάδα): Μίντλεσμπρο 2 (6.00)-Μπράντφορντ 2 (4.50)-Νότιγχαμ 2 (5.75) με 50 μονάδες στην Μπόρο, 65 στην Μπράντφορντ και 55 στην Νότιγχαμ. Ακολούθως, 20 στις δυάδες και 5 στην τριάδα. Ολο μαζί 235 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 250 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 6.

310 μονάδες. Προφανώς και…δεν είναι κάθε μέρα του Αη Γιαννιού. Πριν ένα μήνα έγινε…πανηγύρι οι περισσότεροι από εσάς από εκείνα τα κέρδη παίζετε ακόμα, του προηγούμενου γύρου Λιγκ Καπ! Εγώ δεν είχα “ανοίξει κάβα” και έπαιξα μόνο τη Λέιτον μέσα στην Αστον Βίλα και την…ευχαριστήθηκα κι ας μην φαίνεται πουθενά. Ηταν το πρώτο-πρώτο φετινό μου μπετ.

Τώρα με ένα και μόνο σημείο βγαίνω και από πάνω. Θα “τολμήσουν” να βγουν δύο; Θα…γελάσουμε καλά τότε. Οσο γιά αύριο; ΔΕΝ ξέρω αν θα παίξω και αν θα γράψω αύριο. Θέλω να τα ξαναδώ, με πρώτη ματιά δεν τρελλάθηκα. Εξάλλου, θα είμαι στο παιχνίδι ότι και να γίνει, η Νότιγχαμ είναι σε ένα 24ωρο, θα΄χω να περιμένω. Θα το δείτε κατά τις 5-6 το απόγευμα αύριο, ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνω.

Αν δεν παίξω, επόμενη στήλη το Σάββατο. Αλλιώς, αύριο.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras