2363

Billaras

Οχι άλλη…ισοπαλία!

Απόλυτη ευστοχία μεν καμιά επιτυχία δε! Γινετε?? Και όμως γίνετε και μάλιστα συχνά! Γι αυτο ακριβώς έγραφα χθες πόσο σημαντικό ρολό παίζει η επιλογή του καθενός σε τι θα επιλέξει και με ποιον τρόπο θα το παίξει. Αν κάποιος έπαιζε τους ίδιους 4 αγώνες που έπαιξα εγώ μονούς με μια μόνο επιτυχία θα είχε και κερδος.Αν τους έπαιζε με dnd δεν θα είχε κανένα χαμενο,αν τους έπαιζε Χ2 θα είχε 4 στα 4 μιας και τα υπόλοιπα 3 που πρότεινα βγήκαν ισοπαλίες! Εγώ δεν μετανιώνω για τις επιλογές μου,ουτε για τον τρόπο που τα έπαιξα γιατί ξέρω που στοχεύω ουσία είναι αυτό που έγραψα χθες η εμπιστοσύνη στο άτομο που προσπαθεί να δώσει στοιχηματικες προτασεις.

Το σχόλιο που έκανε ο naousa χθες είναι η τροφή αυτού που προσπαθεί ανιδιοτελώς να προσφέρει την βοήθεια του. Πάμε γρήγορα στα σημερινά, μιας και υπάρχει πίεση χρόνου, Ξεκινώ από τον πολύ σπουδαίο αγώνα στα Iωαννινα.Τ ο 8,5 στον άσσο είναι κάτι αντίστοιχο με το 7,5 του Παναιτωλικού χθες.Ξερω πόσους αγώνες έχει να φάει γκολ,πως είναι πρώτος και την δίψα για πρωτάθλημα που έχει ο ΠΑΟΚ,όμως το τελευταίο πολλές φόρες γυρνά μπουμερανγκ.

Εχουμε δεδομένο πως εκτός έδρας είναι άλλη ομάδα και εκτός από την Κέρκυρα δεν θυμάμαι να κέρδισε αλλού εύκολα. Οπότε στο μικροσκόπιο το 8.5 (η το 5.85 του dnb). Είχα τσεκαρισμένο το 6,5 της Aουστρια από γερμανό,σημερα πήγε στο 6,75  και προ ολίγου στο 9.00 (6.5 dnb και εδώ αξίζει), 3.00 το διπλό του Ανόβερου στο Aμβουργο.Eδω φυσικά η απόδοση είναι…μικρη 3,25 (ήταν 3,4) αλλά έχω δει Ανόβερο και Αμβούργο και αυτός ο φαβοριτισμός στο Αμβούργο δεν υφίσταται.

Τελευταίος αγώνας για σήμερα και αυτός κόντρα σε πολλή καλή ομάδα και αήττητη εντος την Ατλέτικο με την Βαλενθια.Ομως αν δεν κάνω λάθος παίζει ο δεύτερος με τον τρίτο!!!!και ο 2ος έχει 1,55 και ο τρίτος 6 αποδοση! Μειονεκτημα η κοιλιά που κάνει η Βαλένθια αλλά η απόδοση με οδηγεί να ρισκάρω. Απολογισμός: ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΣΤΟ 5,85 DNB AOYSTRIA ΣΤΟ 6.5 DNB ANOBERO ΣΤΟ 3,25 ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΣΤΟ 4,45 DNB Ξανά από 5 μονάδες στις δυάδες από 0,5 στις τριάδες και μια στην τετράδα ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΗ…ΙΣΟΠΑΛΙΑ!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras