2326

Billaras

Ούτε γιά συγγνώμη….

Τώρα τι να πω και τι να γράψω ρε παλληκάρια; Παω να γράψω κάτι γιά τα προχθεσινα, με προλαβαίνουν οι εξελίξεις, η συγγνώμη του Σαββίδη. Και πάνω που λέω “τουλάχιστον έχει παντελόνια και παραδέχεται τι έκανε”, την διαβάζω και πέφτω ανάσκελα! “ο μοναδικός στόχος μου ήταν να προστατεύσω δεκάδες χιλιάδες φιλάθλων του ΠΑΟΚ από προβοκάτσιες – συμπλοκές – ανθρώπινα θύματα.

Πιστέψετε με, δεν είχα κανένα σκοπό να διαπληκτιστώ με την αντίπαλη ομάδα ή με τους διαιτητές. Και σαφώς δεν απείλησα κανέναν”. Τελικά ούτε συγγνώμη δεν ξέρουμε να ζητάμε στην κωλοχώρα αυτή. Ακόμα και μέσα στη συγγνώμη, έχουμε ξεκάθαρη διαστρέβλωση της αλήθειας! Να προστατεύσει δεκάδες χιλιάδες από συμπλοκές; Αυτό ηθέλε; Αρα ο….

Βιερίνια ΔΕΝ το ηθελε, ήθελε να χυθεί αίμα αφού του λεγε να βγει έξω! Είδατε εσεις τίποτα συμπλοκές; Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήταν στο ύψος του και μπράβο τους, ακόμα υπάρχει (αμυδρή έστω) ελπίδα. Δεν είχε σκοπό να διαπληκτιστεί με την αντίπαλη ομάδα; Ουτε με τους διαιτητές; Τότε…άλλα είδαμε; Live τα είδαμε ΟΛΟΙ. Και στον πάγκο της ΑΕΚ όρμησε, και στον διαιτητη όρμησε, εκτός αν ο φουσκωτός τον κράταγε με το ζόρι γιά να μην…πανηγυρίσει! Δεν απείλησε κανέναν; Μπαίνεις με το πιστόλι μέσα σε κοινή θέα αλλά δεν ήθελες να απειλήσεις (και μούγγα γιά το κουμπούρι στην ανακοίνωση σου); Για να περάσεις αυτόφωρο σε έψαχνε η αστυνομία και κρυβόσουν επειδή “απλώς” μπηκες μέσα, ή επειδη μπήκες μέσα οπλοφορώντας; Αυτή δεν είναι συγγνώμη, διαστρέβλωση λεγεται.

Παραποίηση λέγεται. Μηδενική παραδοχή λέγεται! Ημαρτον πια… Να με συμπαθάτε που πήρα θέση. Δεν γίνεται να κάνω το παγόνι. Και μην διανοηθεί ΕΝΑΣ να πει οτι τα γράφω επειδή είμαι φίλαθλος της ΑΕΚ. Χεσμένη την έχω. Απλά δεν αντέχω να με περνάνε γιά μαλάκα. Και δεν αντέχω και την κωλοφάρα μου γαμώ το κέρατό μου. Προ ολίγο είδα άρθρο-εμετό που ουτε ο Σαββίδης δεν θα έγραφε τέτοιο! Ντροπή ρε κωλοσυνάφι μου.

Ντροπή ρε πιά! Πάλι καλά που διαβασα και μερικά σωστά. Οάση. Λίγοι μείναμε που λένε. Τα δύο πλέον σωστά (και πολύ ψαγμένα) άρθρα είναι αυτά: http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1208361/i-eikona-poy-me-stigmatise-apo-tin-toympa απο τον Μιχάλη Τσόχο και http://to10.gr/dekaria/174165/otan-spernis-anemous-tha-therisis-thyelles/ από τον Βαγγέλη Μπραουδάκη. Διαβάστε τα κι εσείς. Τι εγραψα εγώ; Δημοσιευμένα ήδη είναι σε Kingbet και Metrosport σημερινές.

Ας μην τα ξαναβάζω ολόκληρα σεντόνια εδώ. Θα πω μόνο τους “τίτλους”: 1) Γίναμε παγκόσμια ξεφτίλα. 2) Καμιά συζήτηση περί ποδοσφαίρου και οφσάιντ ή όχι, άπαξ και το ματς διεκόπη από εισβολή μαινόμενου κουμπουροφόρου και του Μίχελς, της…ουράς του προέδρου δηλαδη. 3) Παγκόσμια πατέντα η κατοκύρωση γκολ 2 ώρες μετά την διακοπή, στα αποδυτήρια, δεν εχει ξαναγίνει ποτέ.

Και 4) τεράστιο respect στον Βιερίνια που τους εξέθεσε όλους (η ΦΩΤΟ τα λέει όλα). Γιά να το κλείσω: Σιχάθηκα, βαρέθηκα, κάνω εμετό πλέον, με την ατάκα “τα έκαναν τότε κι αυτοί και οι αλλοι”. ΔΕΝ είναι άλλοθι αυτό. Ο πάτος του βαρελιού είναι! Ανικανότητα να δεις την αλήθεια και να σκεφτείς λογικά είναι! Παραδοχή ότι έγινες ίδιος με αυτούς είναι! Ναι, τα έκαναν κι άλλοι.

Χρόνια τώρα, δεκαετίες. Γκάγκστερς κανονικοί. Τα χω γράψει και εκείνα, δεν εξαιρώ κανέναν. Η μονιμη επωδός μου είναι “κλείστε τη σουπερ Λιγδα να τελειώνουμε”. Αλλά επειδη μου βιάσαν τη γυναίκα, δεν μπορώ να πιαστώ εγώ τωρα για βιασμό και να επικαλούμαι ότι…μου'χουν βιάσει και μένα τη δική μου παλαιότερα! Αλλα άμα είσαι ούγκανος ή πορωμένος ή πληρωμένος κονδυλοφόρος αυτά είναι ψιλά γράμματα… Πάμε στα δικά μας, τα στοιχηματικά.

Το μόνο που θα πω είναι -για να ευθυμήσουμε λίγο- ότι δεν δεν ξαναπαίζω Αιντραχτ! Ιναφ! Οποτε την ακουμπάω, με “στέλνει” (γέλια). Και πάμε στα φρέσκα, ξεκινώντας από το μηδέν (σ.σ την ώρα που γράφω, ένα…αλογάκι πλήρωσε ένα 10αρακι στο Blog of the week, πάντα τέτοια). Τι έχουμε μεσοβδόμαδα; Εξαιρώ την Πέμπτη, θέλω να τα ξαναδω αν και μάλλον θα απέχω.

Αν τυχόν δω κάτι, θα κάνω update (2% η πιθανότητα αυτή τη στιγμή). Μένω σε Τρίτη-Τετάρτη. Πέντε σημειωμένα. Σαχτάρ (5.25 ή 3.75 στο dnb), Κάρντιφ (στο 3.10 πλέον από 3.40), Κόβεντρι (στο 3.60), Μπράντφορντ (αύριο, στο 4.75) και Μπεσίκτας (αύριο, στο 5.75 ή 4.00 dnb). ΠΡΙΝ πάω σε αυτά, μια σοβαρή σημείωση: Προσέξτε στο live μην έχουμε τίποτα…δωράκια σε Μπέρτον και Τορκί.

Δεν πάιζω κάτι απο πριν, στην Αγγία αυτά σπανίζουν αλλά δεν είναι και… εξαφανισμένα! Το επεσήμανα, θα είμαι στο chat απόψε, θα τα…ελέγχουμε. Μην τα ψειρίζω τα πέντε. Θα παίξω Κάρντιφ, τραίνο πάει και “αντέχω” και το 3.10 που επρεπε να είναι 2.70 ταβάνι. Θα παίξω Μπράντφορντ αύριο. Θα αφήσω την Κόβεντρι γιατί ήταν κάκιστη προχθές και η Λούτον -παρότι την κόντραρα με επιτυχία- δεν ήταν κακή.

Και από τα δύο σεντονάτα, θα παίξω dnb την Σαχτάρ (γιατί της κάνει και το Χ). Αφήνω έξω Μπεσίκτας, για το live αυριο κι αυτή (έκανα πίσω γιατί είδα πλήρη αποστολή από Μπάγερν αλλά θέλω να δω και 11αδα αύριο). ΡΟΜΑ-ΣΑΧΤΑΡ 2 DNB (3.75): Η κάλυψη απλως επειδή και το Χ κάνει στην ουκρανική ομάδα. Την οποία θεωρώ πολύ καλύτερη. Ξέρετε πόσες νίκες έχει εντος η Ρόμα εδώ και ενάμιση μήνα; Δυο! Η μιά επί της Τορίνο και η άλλη επί της Μπενεβέντο! Την είχα κοντράρει και με Μίλαν και πληρώθηκα άνετα.

Και όσοι είδαν το 2ο ημίχρονο (της ακόμα “πιασμένης” Σαχτάρ τότε) στο μεταξύ τους, θα συμφωνήσουν. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ-ΚΑΡΝΤΙΦ 2 (3.10): Οσο καλή και να είναι η λονδρέζα εντός, η Κάρντιφ του αγαπημένου μου Γουόρνοκ, πάει….τραίνο. Εξι σερί νίκες, 8-2-0 στα δεκα, μπήκε σε θέσεις ανόδου, έπρεπε να είναι φαβορί, άρα ακόμα και το 3.10 έχει καλή αξία τουλάχιστον 0.

40 μονάδων. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ 1 (4.75): Εδω όταν μελέταγα, μου'χε διαφύγει κάτι. Μου άνοιξε τα μάτια η εφημερίδα σήμερα. Οτι η Γουίγκαν έχει κύπελλο σε λίγες ώρες, όλο το “ειναι της” βρίσκεται εκεί. Η Μπράντφορντ ειχε χρόνο να δουλέψει ελέω αναβολών, ντεμπούτο προπονητή εντός, δεν “ξέχασε” τη μπάλα και η φανέλα παραμένει βαριά… ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΑΡΤΙΟΥ: 0 μονάδες.

Ποντάρισμα 13-14/3: Ρόμα-Σαχτάρ 2 draw no bet (3.75), 1 μονάδα. Μπρέντφορντ-Κάρντιφ 2 (3.10), 2 μονάδες. Μπράντφορντ-Γουίγκαν 1 (4.75), 1 μονάδα. Νέο υπόλοιπο: -4 μονάδες. Θυμίζω: Το βράδυ στο chat, νεα στήλη Σάββατο, μικρή πιθανότητα για update την Πέμπτη. Α, και κάτι ακόμα! Μην διανοηθεί κανείς να γράψει οπαδικό σχόλιο! Αθλητικο-ποδοσφαιρικο-με λογική-με παιδία-βουτηγμένο στο μυαλο- ας γράψει όποιος θέλει.

Οπαδικα αλλού, κάτω από στηλες β(λ)αμμένων.  

Παλαιότερα άρθρα του Billaras