2545

Billaras

Ούτε Νειμάρ, ούτε Ευρώπες!

Μπήκε και ο Αυγουστος, μαζεύτηκε και ο Μάκης (ένα μήνα έλειπε, γύρισε κι έγραψε αφιέρωμα Λιγκ 1 και Λιγκ 2 και δεν είπε λέξη γιά τη….Μπόλτον, μου ρθε να τον…στείλω πίσω στο νησί του αλλά…. καλό θα του έκανα, χεχεχεχε), ζεσταίνεται το πράγμα! Καλό μήνα με μιά μέρα καθυστέρηση, ξέρω ότι πολλοί κάνετε βουτιές, αλλά εγώ το “ζεσταίνεται το πράγμα” δεν το έγραψα προφανώς γιά τη θερμοκρασία και τα μπάνια, αλλά για το στοίχημα! Την ώρα που η μεταγραφή Νειμάρ κλέβει όλα τα φώτα (πρώτα πήγε στη διοικηση και τους ζήτησε να φύγει, μετά πήγε στην προπόνηση της Μπάρτσα, χαιρέτησε, πήρε άδεια από τον Βαλβέρδε κι τελικα…έφυγε, από εκείνη την ώρα γίνεται ένας παγκόσμιος χαμός, το BBC το έχει σταθερά πρώτο θέμα με…λεπτό προς λεπτό ενημέρωση), την ώρα λοιπόν που ζούμε τρελλές καταστάσεις (δεν “υπάρχουν” αυτά τα λεφτά που δίνει η Παρί, ειναι πρόκληση, σκάνδαλο και σαφώς με πολιτικές προεκτάσεις από πίσω, θυμηθείτε τι έχει γίνει στο Κατάρ πρόσφατα και που ανήκει η Παρί), το στοίχημα ζεσταίνεται! Και…μαντέψτε! Δεν έγραψα γιά να δώσω τίποτα σημεία σημερινά ή αυριανά! Δεν σκοπεύω να παίξω, τα είδα τα ματς αλλά δεν ψήνομαι.

Το έκανα το προηγούμενο μεσοβδόμαδο, είχα δύο μίνι-δοκάρια, πάπαλα. Να άρχισω να αραδιάζω τίποτα τριάδες ή οβερ και δεν ξερω τι άλλο, δεν το κάνω. Ο λόγος που γράφω αυτό το μικρό κείμενο είναι ένας: Γιά να σας επιβεβαιώσω -μετά και το κείμενο του Μάκη χθες- ότι στο Betsellers δεν…καθόμαστε. Ναι, δεν παίζουμε καιρό, ναι δεν γράφουμε συχνά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι καθόμαστε.

Το αντίθετο. Πρώτον, τα βάζουμε κάτω όλα τα δεδομένα. Φέτος η σαιζόν θα είναι πολύ μεγάλη. Εχει Μουντιάλ, σκεφτείτε ότι ο τελικός είναι 15 Ιουλίου 2018! Δηλαδή, από τις 15 Αυγούστου, από της Παναγιάς, θα έχουμε ΕΝΤΕΚΑ μήνες κουμάρι! Θέλατε να..παίζουμε κατακαλόκαιρο; Να μην σταματάγαμε; Ή μήπως να ξεκινήσουμε “γιούργια” από τώρα; Το “δώσε σημεία στο λαό” δεν μας αντιπροσώπευε ποτέ.

Η -ας την πούμε- έναρξη της σαιζόν γιά εμάς, είναι το Σάββατο. Με τις μικρές Αγγλίας. Λέω “ας την πούμε” γιατί θα είναι χαλαρή, χωρίς κάβα. Θα γίνει…ζέσταμα, προσαρμογή, θα δούμε ματς, ομαδες, θα φουντώσει το πράγμα μετά της Παναγιάς και γιά μένα το “forza maxima”θα ισχύσει μετά την διακοπή των εθνικών ομάδων, αρχές Σεπτέμβρη, σε ένα μήνα! Με 11 μήνες σαιζόν, δεν βιάζομαι καθόλου.

Εχω ηδη γράψει τι και πως και γιά φέτος, μονάχα μονά αποδεκτά, θέλω να φτιάξουμε-να αλλάξουμε τα πινακάκια επιλογών, αυτό προέχει. Από εκεί και πέρα, γιά να σας δείξω one more time ότι…δεν καθόμαστε, θα σας πω τι κάνω εγώ ας πουμε εδώ και μέρες (και σας υπογράφω, το είδατε ήδη στο χθεσινό του κείμενο, κάνει και ο Μάκης). Μελετάω τις αγγλίδες.

Και όχι απλά μία προς μία ως previews. Αλλά επί της ουσίας. Σήμερα περιμένατε ίσως να διαβάσετε πχ γιά Λουντογκόρετς-Χάποελ, αλλά εγώ μπορώ από τώρα να σας γράψω γιά το Κόβεντρι-Νοτς Κάουντι ή το Γουλβς-Μίντλεσμπρο ή ακόμα και το Μπρόμλι-Ιστλι του Σαββάτου! Και δεν τα επέλεξα τυχαία αυτά τα αγγλικά ματς που μόλις έγραψα. Με λίγα λόγια; Οι μηχανές μπαίνουν μπροστά το Σάββατο (ή την Παρασκευή αν προτιμάτε), αλλά με…μέτρο.

Με πρώτη ταχύτητα. Και με τα νέα δεδομένα που ξέρετε ήδη. Τίποτα άλλο, παίξτε ότι θέλετε αν θέλετε σήμερα-αύριο, εγώ συνεχίζω τη μελέτη μου, νέα στήλη το Σάββατο! Υ.Γ 1: Οσοι κάνατε εγγραφη τις τελευταίες μέρες ή σκοπεύετε να κάνετε (κάντε, φέτος το chat θα…δουλέψει στο φούλ, σας το υπόσχομαι), μην νομίζετε ότι κάνετε κάτι λάθος αν δεν μπορείτε άμεσα να κάνετε log in.

Απλώς, επειδή υπήρχαν πολλά spam, η κάθε εγγραφή νέου μέλους θέλει κάποια ώρα να επεξεργαστεί και να ειστε οκ. Υ.Γ 2: Από ΣΉΜΕΡΑ και γιά ΕΝΑ ΜHΝΑ περιπου, περιμένω ..δηλώσεις συμμετοχής γιά το Blogger of the week 2017-2018. Πέρυσι πήγε σούπερ, είδαμε τα πάντα όλα. Τη διαδικασία την ξέρετε, στείλτε e-mail στο [email protected], με όνομα-επώνυμο-nick name που έχετε στο Betsellers.

Κι αν έχετε κάποιες στάνταρ ημερομηνίες που θέλετε να γράψετε, το αναφέρετε κι αυτό. Θέλω καλά ελληνικά, καλά κείμενα, όχι …ξεπέτες και αράδιασμα σημείων. Και όχι μόνο γιά ποδόσφαιρο, είδατε ότι και πέρυσι είχαμε από τένις ως άλογα και ως eurovision και league of legends και ελεύθερα κείμενα. Δίκη σας στήλη είναι αυτη, όχι δική μου. Εγώ το μόνο που ζητάω είναι μην με….

παιδέψετε (μην ξεχνάτε όνομα, επώνυμο, nick name) και όσοι δηλώσετε να είστε 100% σίγουροι ότι μόλις ειδοποιηθείτε θα γράψετε γιά μιά εβδομάδα.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras