2426

Billaras

Ο λύκος και τα πρόβατα…

Χαιρετώ την παρέα του Betsellers, καλό μήνα σε όλους, καλά να μας μπει ο Χειμώνας με αρκετές επιτυχίες και στην ζωή μας αλλά και στοιχηματικά. Για ακόμα μια φορά εμφανίζομαι στην βιτρίνα του site και για ακόμα μια φορά θέλω να ευχαριστήσω τους Βασίλη και Μάκη για την ευκαιρία αυτή αλλά και για την εξαιρετική καθοδήγηση τους ως προς τους τρόπους στοιχηματισμού και τους τρόπους επιλογής ενός σημείου.

Πέρσι όταν έγραφα ξανά για το blogger of the week ξεκίνησα με προσωπικές ιστορίες από το πρακτορείο όπου εργαζόμουνα και νομίζω τότε για όσους το θυμούνται αποτύπωσα ακριβώς αυτό που συμβαίνει στον κόσμο του στοιχήματος. Με λίγα λόγια περιέγραψα το πως ο λύκος τρώει τα αρνάκια του βοσκού και το πώς ο βοσκός παραμένει εκεί που έχει λύκους.

Φέτος δεν θα γράψω κάποια νέα ιστορία μιας και θεωρώ πως είναι αχρείαστο. Ιστορίες με βοσκούς και λύκους είδαμε κάτω από την στήλη του Βασίλη στα σχόλια και νομίζω πως πολλοί από ‘δω μέσα χορτάσατε. Νομίζω πως σε προσωπικό επίπεδο το blogger of the week έρχεται σε μένα ακριβώς στο κατάλληλο σημείο. Είναι στο κατάλληλο σημείο γιατί έρχομαι από δύο σερί κερδοφόρα κουπόνια.

Στις 25/11 η Watford, η Grimsby (δυάδα σε trixie) και η Caen μου χάρισαν καθαρό κέρδος 347 μονάδες. Ενώ τρεις μέρες μετά στο επόμενο κουπόνι 28/11 η Burnley και Rennes πλήρωσαν ως μονά σημεία αλλά και ως δυάδα από yankee με αποτέλεσμα το καθαρό κέρδος της μέρας να ανέρχεται στις 316 μονάδες. Έμεινα όμως με το παράπονο στα χείλη από το τελευταίο κουπόνι καθώς η Caen έπρεπε να πληρώσει και έτσι οι μονάδες που επέστρεψαν θα ήταν κατά πολύ περισσότερες και το καθαρό κέρδος θα ανέρχετο στις 1100+ μονάδες.

Η Caen έκλεισε το ματς με δύο δοκάρια, ένα στο 42’ και ένα στο 83’ ενώ είχε αρκετές ακόμα ευκαιρίες. Δείτε τα στιγμιότυπα και θα καταλάβετε γιατί έμεινα παραπονούμενος. Δεν πειράζει όμως γιατί ο μπουκ θα μου το χρωστάει και κάπου θα το πληρώσει. Πάμε να δούμε πως θα κινηθώ σε προσωπικό επίπεδο το τριήμερο που έχουμε μπροστά μας ξεκινώντας από το Κυπριακό Πρωτάθλημα.

Απόλλων Λεμεσού – Πάφος FC: Είναι τεράστιο το 11,00 στο διπλό, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι φέτος η Πάφος σε όλα της ματς (εξαίρεση αυτό απέναντι στον ΑΠΟΕΛ) ήταν πάρα πολύ καλή. Απέναντι στην ΑΕΚ ήταν επίσης πολύ καλή, περιόρισε την αντίπαλο της σε μόνο 1 τελική προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο 59’ ένα τεράστιο λάθος από τον αμυντικό της έφερε το 1-0 για την ΑΕΚ και έτσι οι Παφίτες δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι καθώς λίγο αργότερα ήρθε το 2-0.

Το θέμα στο ματς με τον Απόλλων είναι ότι η ομάδα της Λεμεσού δεν έδωσε κανένα δικαίωμα για κόντρα μέχρι στιγμής. Δεν θα μείνω χωρίς σημείο από το ματς όμως καθώς το γκολ-γκολ είναι στα 2,15. Οι λόγοι είναι 2 δύο, πρώτον γιατί η Πάφος είναι πολύ καλή ομάδα και δεύτερον η απουσία του τιμωρημένου Σακέτι στον Απόλλων που είναι ο κόφτης της ομάδας αλλά και ο συνδετήριος κρίκος ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση και θεωρώ πως θα επηρεάσει την ομάδα του Σοφρώνη Αυγουστή.

ΑΠΟΕΛ – Ερμής Αραδ.: Εδώ δεν αξίζει να σταθούμε καθώς ο ΑΠΟΕΛ αναμένεται να πάρει ακόμα ένα τρίποντο απέναντι στον Ερμή που αναμένω να έχει το μυαλό του στο ματς της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στην Δόξα. Ο άσσος στα 1,20 είναι σα να μην υπάρχει. Αλκή Ορόκλινη – Εθνικός Άχνας: Εδώ θα πάω στο διπλό στα 4,50. Κοιτάζοντας κάποιος την φόρμα των δύο ομάδων δεν προκύπτει από πουθενά αυτό το σημείο μιας και ο Εθνικός είναι στην τελευταία θέση με μόλις 5 βαθμούς με την μοναδική του νίκη να είναι στις 26/08 απέναντι στην Πάφο.

Βλέπωντας τον Εθνικό στα προηγούμενα του παιχνίδια κατάλαβα ότι οι Αχνιώτες διάλεγουν παιχνίδια και το ματς με την Αλκή είναι στις επιλογές τους. Η ομάδα της Άχνας θα έχει την επιστροφή 5 βασικών ποδοσφαιριστών και αυτό μου επιτρέπει να πάρω το ρίσκο. Η Αλκή εντός έδρας έχει απολογισμό 0-1-5 ότι και ο Εθνικός εκτός έδρας. Άρης Λεμεσού – ΑΕ Λεμεσού: Η ΑΕΛ είναι σε φόρμα και δεν νομίζω πως η ομάδα του Άρη είναι σε θέση να την σταματήσει.

Το 1,60 στο διπλό όμως μας αναγκάζει να πούμε πάσο. Δόξα Κατωκοπιάς – Ολυμπιακός Λευκωσίας: Σα να μην υπάρχει ο αγώνας στοιχηματικά καθώς οι αποδόσεις δεν μου επιτρέπουν να κοιτάξω ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Ανόρθωση – Νέα Σαλαμίνα: Στην κατάσταση που βρίσκεται η Νέα Σαλαμίνα αυτή την στιγμή δεν νομίζω πως θα μπορέσει να διεκδικήσει το οτιδήποτε μέσα στο «ΠΑΠ».

Ο άσσος όμως είναι στα πατώματα. AEK Λάρνακας – Ομόνοια: Εδώ είναι το ντέρμπι της αγωνιστικής. Στον πρώτο γύρο οι «πράσινοι» κέρδισαν μέσα στο «ΓΣΠ» την ομάδα της Λάρνακας με 5-2. Στο ματς αυτό εκτίμησα το διπλό κάπου στα 3,80-4,00 και το έχω στα 4,85. Υπάρχει αξία στα δεξιά και θα πάρω το ρίσκο. Το μόνο αρνητικό είναι η απουσία του επιθετικού της Ομόνοιας Ντάρμπισάιαρ.

Ένας από τους λόγους που πάω στο διπλό είναι και το ότι η Ομόνοια στα ντέρμπι παρουσιάζεται πάρα πολύ καλή, έχασε μόνο από τον ΑΠΟΕΛ αλλά και εκεί ήταν καλύτερη του αντιπάλου της. Αυτά από το Κυπριακό πρωτάθλημα. Τρία είναι τα σημεία που κράτησα όπως είδατε. Γκολ-γκολ στο Απόλλων – Πάφος (2,15), διπλό ο Εθνικός Άχνας (4,50) και διπλό η Ομόνοια (4,85).

Πάμε να δούμε τώρα τι έχω κρατήσει από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. England – Premier League: Watford vs Tottenham: Η Τότεναμ φαίνεται να βγάζει κούραση ενώ εκτός έδρας έχει 3 σερί ήττες. Η Γουότφορντ θα μπει ξανά στις επιλογές μου με τον άσσο να είναι στα 5,00. Προσωπικά θα τον είχα στα 4,30. Leicester City vs Burnley: Η Μπέρνλι εκτός έδρας τα πάει περίφημα, είναι από τις ομάδες που σου βγάζουν το λάδι και το διπλό δεν έπρεπε να ξεπερνά τα 3,50.

Τώρα το έχω στα 5,00 και δεν λέω όχι. Η Λέστερ κατάφερε να κερδίσει την Τότεναμ όμως δεν μπορώ να κρατήσω τη νίκη αυτή καθώς το ματς απέναντι στην Μπέρνλι θα είναι εντελώς διαφορετικό και θα αντιστραφούν οι ρόλοι. England – Championship: Sunderland vs Reading: Η Σάντερλαντ είναι χωρίς νίκη εντός έδρας ενώ έχει δεχτεί γκολ σε όλους τους αγώνες στο σπίτι της.

Η Ρέντινγκ μεσοβδόμαδα ήταν πολύ καλή, κέρδισε με 3-0 την Μπέρνλι. Στο ματς ήταν πολύ καλή, έφτιαχνε φάσεις και με μακρινά σουτ και από στημένα αλλά και από αντεπιθέσεις. Αυτό δείχνει ομάδα με πλάνο και στρατηγική στο παιχνίδι της. Δεν θα έδινα το διπλό πάνω από 2,80 και γι’ αυτό στα 3,40 μπορώ να το αγοράσω. Italy – Serie A: Sampdoria vs Lazio: Η Σαμπντόρια στην έδρα της δεν δίνει δικαιώματα, έχει 6 στα 6 και μάλιστα με νίκη απέναντι στην Γιουβέντους.

Η Λάτσιο είναι επίσης πολύ καλή εκτός έδρας αλλά τώρα δεν είναι στην καλύτερη της φάση. Ο άσσος δεν θα έπρεπε να ξεπερνάει τα 3,00 αλλά οι μπουκ μας τον προσφέρουν στα 3,60. France – Ligue 1: Saint-Etienne vs Nantes: Οι γηπεδούχοι μετράνε 6 ματς χωρίς νίκη για το πρωτάθλημα και δείχνουν να μην μπορούν να βρουν τα πατήματα τους. Από την άλλη η ομάδα του Ρανιέρι έρχεται από εντός έδρας νίκη απέναντι στην Μονάκο και φαίνεται αρκετά ικανή να κλέψει και το ματς από την Σεντ-Ετιεν.

Το διπλό στα 3,60 μου κάνει και θα το τιμήσω. Αυτά είναι συμπαίκτες. Κρατάω όπως είδατε Μπέρνλι (5,00), Γουότφορντ (5,00), Ρέντινγκ (3,40), Σαμπντόρια (3,60), Ναντ (3,60). Καλές επιλογές να ευχηθώ σε όλους, καλά να περνάτε και θα τα πούμε ξανά από εδώ την Τρίτη!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras