2638

Billaras

Πάλι μόνο με μεγάλα!

Ολη περίπου η σαιζόν “φωτογραφήθηκε” χθες σε …15''. Η Αουγκσμπουργκ κρατάει τη νίκη στα χέρια της, δεν απειλείται, ο κοσμος χασμουριέται και περιμένει τη λήξη, ώσπου ένα λάθος, μιά μπαλιά και 1-1 στο 93'.45'', δεκαπέντε δεύτερα πριν σφυρίξει λήξη. Οι -γνωστές- λεπτομέρειες που πάντα θα κάνουν την διαφορά. Πέταξαν 500+ μονάδες έτσι από τα χέρια μου.

Ολο το καθαρό και καλό κέρδος. Γιατί λίγο μετά η Ακριγκτον όντως πήγε και πήρε εκδίκηση, 0-3 αέρας το 4αρακι. Κι έτσι απλά …πάτσισα. Δεν έχασα, αλλά δεν κέρδισα ενώ το άξιζα. Ας είναι. Εγώ έχασα ένα 4.50 σαδιστικά στο 94', την ώρα που άλλοι έχαναν την…Χαλ του 1.50. Και συνολικά δεν έχασα, στα λεφτά μου ήρθα. Σκεφτείτε αυτόν που είχε παρολί (και αναγκαστικά λόγω αποδόσεων “βαρύ”) με την Χαλ… Πάω στο σήμερα.

Δύο φαβορί είχα σημαδέψει, το ένα ξεκίνησε (Μπιλμπάο) και ήταν οριακά σε αποδόσεις που παίζω (1.85), το άλλο βούλιαξε όσο δεν πάει (Ρόντα, στο 1.72 όταν άνοιξε και στο 2.30 αρχές της εβδομάδας). Οπότε ούτε σήμερα φαβορί. Ας κάνουν ότι θέλουν. Εμεινα να κοιτάω τα μεγάλα. Δεν είναι και λίγα. Γιά αρχή δύο “μεσαία”. Μπέρμιγχαμ και Αρμίνια.

Στο 2.55 και στο 2.62 αντίστοιχα. Αν με ρίχνουν; Προφανώς. Στο 3.00 έκαστο έπρεπε να είναι. Αλλά…στις 7 του Μάη είμαστε, δώρα οι μπουκ δεν κάνουν, το αντίθετο. Κίνητρο έχουν, στο ένα (το γερμανικό) υπάρχουν και καλές σχέσεις. Μην το ψειρίζω, θα γίνουν μια ξερή δυάδα. Μετά, το πλέον μεγάλο, θα παίχθεί μονό. Η Γκρόνιγκεν. Πήγε στο 6.00 πλέον αλλά και πάλι αξίζει κάτι.

Κίνητρο έχει, φόρμα έχει, άκρες (ο τεχνικός της χρόνια στην PSV) έχει, ας παιχθεί ένα μονό. Η PSV δεν πάει γιά τίποτα. ΔΕΝ λέω ότι θα το δώσει, απλά το 6.00 με καλύπτει στο ρίσκο μου βάση των δεδομένων που έχω. Και τέλος, έχω επτά μεγάλα που τσέκαρα γιά ένα σύστημα. Να μείνουν τα τρία. Εσβησα Σασουόλο, εσβησα Νις, έσβησα Εσπανιολ (εδώ οριακά δεν γύρισα σε ξερό Χ), έσβησα και Ρέντινγκ.

Και αναφέρω κατ' ευθείαν τα τρία που παίζω σε ένα patent: Τζένοα (4.75), Μπέτις (5.50) και Ναντ (5.50). Ξεκινάω από την μάχη των…μπάζων. Γιά την Ιντερ δεν χρειάζονται σχόλια. Ψυχιατρείο και γρήγορα. Πόνταρα εναντίον της με Αταλάντα και…έβαλε επτά (!). Εκτότε, η…υπερομάδα αυτή έχει έξι ματς χωρίς νίκη, μιά φορά πόνταρα και υπέρ της και…έφαγα πέντε (!).

Τώρα να δω τι θα γίνει! Μπάζο είναι, απόντες έχει, χάλια μαύρα κι άραχνα. Και απέναντί της το έτερο μπάζο. Η Τζένοα. Θέρισε λαό προ ημερών. Κοιτάξτε την διαφορά: Με Κιέβο στο 1.65 πήρε παιχνίδι και…αντίο. Τώρα στο 4.75 δεν την αγγίζουν, αλλά τώρα και να χάσει, η διαφορά με τις αποδόσεις είναι χαώδης! Κίνητρο έχει, ας βγάλει και λίγο εγωισμό, έχει και παράδοση.

Αν το χάσω οκ (ξέρω που μπλέκω), αλλά δεν θα αισθανθώ και….λαλάκας, θα ένοιωθα έτσι αν έπαιζα-έχανα το 1.65 πριν μιά εβδομάδα. Μετά Μπέτις. Η Χιχόν κέρδισε κι ελπίζει. Η Μπέτις καμιά ομαδάρα δεν είναι, κίνητρο δεν έχει, αλλά…ίσως και να έχει! Με την Χιχόν έχει άριστες σχέσεις, αδελφοποιημένοι οπαδοί κλπ. Πιστεύω θα το χτυπήσει. Στα ισα.

Και απαξ και είναι στα ίσα, το 5.50 με καλύπτει. Τέλος, Ναντ. Ούτε αυτή έχει κίνητρο. Αλλά έχει φόρμα, καλό κλίμα, σούπερ απόδοση. Και βρίσκει μιά Λυών σε τρικυμία. Ντόρτι από τον Αγιαξ, κάκιστη χρονια, ρεβάνς με τους ολλανδούς σε λίγα 24ωρα! Προς τι το 5.25; Κάπου εδώ κλείσαμε. Θα δώσουμε μιά καλή μάχη και σήμερα, ας είναι υπέρ μας οι λεπτομέρειες.

Τουλάχιστον δεν βάζουμε λεφτά στην …κάθε Κροτόνε (αλλά μακάρι να κερδίζει η συγκεκριμένη, να πιέζει την Τζένοα). Νέα στήλη την Τρίτη! Αρχική κάβα: 8.000 μονάδες. Επιστροφές από 6/5: 220 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 1.160 μονάδες. Ποντάρισμα 7/5: Μονό αποδεκτό: Γκρόνιγκεν-PSV 1 (6.00) με 35 μονάδες. Δυάδα: Μπέρμιγχαμ 2-Αρμίνια 2 (6.68) με 40 μονάδες. Patent: Τζένοα 1 (4.

75)-Ναντ 2 (5.25)-Μπέτις 2 (5.50) με 9 μονάδες η τριάδα, με 17 κάθε δυάδα, σύνολο 60 μονάδες. Και στα μονά βάζω 55 σε Τζένοα, 50 στις άλλες δύο, όλο μαζί 215 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 290 μονάδες. Νεο υπόλοιπο: 870 μονάδες. Παίζω πολύ συνετά και μετρημένα, όπως και χθες θέλω αρχικά ένα μονό να πατσίσω. Μετά …βλέπουμε. Καλό βόλι και προσοχή στα …καυτά φαβορί.

Υ.Γ: Δεν ανέφερα λέξη γιά τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Ας αναφέρω μονάχα μιά: ΝΤΡΟΠΗ (σε ό-λ-ο-υ-ς και γιά ό-λ-α).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras