2432

Billaras

Πάνω σε πέντε λάθη!

Μιά χαρά μεσοβδόμαδα. Δέκα μονάδες πίσω, κέρδος. Και μετά και από αυτή την αγωνιστική, κοιτώντας λίγο πίσω, διαπιστωνει εύκολα κάποιος ότι φέτος-παραδόξως- πληρώνουν τα ευρωπαικά ματς! Κοιτάω το αρχείο μου, πρώτη φορά εδώ και χρόνια ειδικά στο Champions League (και στο Europa, σε μικρότερο βαθμό), οι μπουκ κάνουν τόσα λάθη. Εξώφθαλμα λάθη. Δηλαδή, ανεξαρτητα από τις τελικές αποδόσεις, ανεξάρτητα από την στήλη, μόνο τυφλός δεν θα έβλεπε ότι κακώς η Μονακό ή η Ντόρτμουντ ήταν φαβορί.

Αφού δεν είναι καλά! Κάποια Χ “φώναζαν”, τα έβγαλαν ψηλά επίσης και πλήρωσαν. Και αν πάμε πιό πίσω θα βρούμε κι άλλα. Περίεργο και σπάνιο και..μακάρι να το συνεχίσουν (γελια). Επί προσωπικού, μετανοιώνω που τελικά δεν έβαλα έστω μιά μονάδα στην Μπασάκσεχίρ. Σημειωμένη, καθαρό λάθος (και αυτό), αναφέρθηκε και στην εφημερίδα και εδώ, αλλά την άφησα λόγω απουσιών.

Κρίμα. Και τέλος, στα αγωνιστικά, κρατήστε δύο πράγματα: 1) Κανένα ματς δεν λήγει αν δεν κάνει “φρρρρ” ο διαιτητής. Πήραμε Χ από 0-3 ημίχρονο! Τίποτα δεν τελειώνει πριν την κανονική λήξη. 2) Μετράει απίστευτα ένα γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ή στις αρχές του δεύτερου. Γυρίζει όλο το παιχνίδι. Το ματς της ΑΕΚ είναι το πλέον χαρακτηριστικό.

Αντί για 0-3 ημίχρονο (και…τραγωδία), γίνεται 1-2 στο 47' και μετά…είδαμε άλλη ομάδα, άλλο ματς! Αυτά με όσα έγιναν. Πάμε σε όσα θα γίνουν. Πέταξα…κάμποσα καθαρά λόγω απόδοσης (βασικά με “πόνεσε” η Μπέρι, 100% θα έπαιζα διπλό στις αρχικές αποδόσεις, λίγο λιγότερο με πόνεσε η Ειμπάρ). Το νησί λοιπόν δεν έχει πολλά, ίσως αύριο ρίξω το βάρος εκει, ελέω Premier.

Σήμερα μονάχα δύο από εκεί. Και εκτός Αγγλίας ακόμα τρία. Να πω ότι συμφωνώ (και ποντάρω φυσικά) απόλυτα με τον Μάκη (με τη διαφορά ότι εγώ πάω σε ξερά διπλά, χωρίς dnb). Και σήμερα μου θυμίζει λίγο μέρες…. Μπεσίκτας-Λειψίας! Τότε που όλοι βαρέσαμε ανελέητα εκείνο το λάθος, τον άσο-αουτσάιντερ. Σήμερα λοιπόν, όπου σταθείς, θα δεις ποντάρισμα στη Σάλκε.

Και δικαίως. Μπαμ κάνει. Αν δεν έρθει διπλό, μην διαβάσω μετά πουθενά αυτή τη βλακεία με το “τυράκι” από κανέναν άσχετο, θα φρικάρω (γέλια). Γιατί οι άσχετοι (ακριβώς επειδή είναι αυτό που είναι), δεν ξερουν και τι σημαίνει “τυράκι”! Εχουμε και λέμε λοιπόν… ΝΟΡΙΤΣ – ΠΡΕΣΤΟΝ 2 (3.60): Το ανέλυσε πολύ ο Μάκης, τι να προσθέσω εγώ; Η διακοπή βοήθησε τα μέγιστα την Πρέστον που έτσι κι αλλιώς είναι καλή ομάδα, γύρισαν και βασικοί που έλειπαν, έκανε μεγάλη νίκη, έχουμε επιστροφή του “πρώην”, όλα μου δείχνουν δεξιά και η απόδοση ξέφυγε.

ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ-ΠΛΙΜΟΥΘ 2 (7.50): Μας…κάνουν πλάκα οι μπουκ! Δύο πράγματα θέλω να συμβούν: Πρώτον, να μην παίξει ο Πίτμαν με την Πόρτσμουθ. Γκολτζής, ηγέτης, η μισή ομάδα. Είναι 99% έξω, αλλά παιχνιδάκια έχουμε ξαναδεί από τους προπονητές. Γιατί αν λείψει ο Πίτμαν, σε συνδυασμό με τις απουσίες στο κέντρο άμυνας, η Πόρτσμουθ έχει θέμα σοβαρό.

Δεύτερον, να μην…φάει κόκκινη η Πλίμουθ! Το χει…τερματίσει το θέμα με τις κόκκινες, με την Οξφορντ που πόνταρα την έφαγε νωρίς και αντίο. Οταν δεν έφαγε (πχ με Μπράντφορντ) έκανε μεγάλα μπαμ. Και γενικά είναι καλά. Η απόδοση εκτός πραγματικότητας, δεν μπορούσε να αγνοηθεί. Στο 5-5.50 έπρεπε να είναι, έχω 2 μονάδες πάνω. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΣΑΛΚΕ 2 (4.

75): Τι να γράψω; Αν δεν παίξει και ο Παπασταθόπουλος (κατά 90% δεν παίζει), όλα μα ολα είναι υπέρ της Σάλκε. Οκ, μεγάλο ντέρμπι μίσος. Αλλά η Ντόρτμουντ έχει θέματα αγωνιστικά, στον πάγκο, στο κλίμα, στα αποδυτήρια, παντού! Πεντακάθαρο λάθος, τουλάχιστον μιάς μονάδας. Εγώ θα το έδινα 3.50 ταβάνι! ΡΕΝ – ΝΑΝΤ 2 (3.20): Κι αυτό ντέρμπι είναι. Στη Ρεν η φάση είναι…παράνοια.

Γιά κλώτσο όλοι, δεν τους διωχνουν, κάνει τέσσερις νίκες ο προπονητής και…τότε τον διώχνουν! Ερχεται νέος, ήττα η ομάδα. Ντόινγκ! Η Ναντ με Ρανιέρι έχει τη…συνταγή. Από τον καιρό του στο Λονδίνο έχει νοικιάσει δύο δυόροφα λεωφορεία, τα στήνει πίσω, χαίρετε. Κλασικά με 0-1 το θέλουμε. ΓΚΡΟΝΙΓΚΕΝ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 1 (6.00): Αυτό το σκέφτηκα πολύ.

Είχα κοντράρει Φέγενορντ πρόσφατα με την Ντεν Χάαγκ. Μου στέρησε τον άσο με γκολ στο 89'. Και την είδα, την βλέπω συχνά, δεν με τρομάζει. Οκτώ ματς στο πρωτάθλημα, μιά νίκη έχει! Και χάλια και στην Ευρώπη. Λείπουν πίσω οι δύο στόπερ, τρώει εύκολα το γκολ. Αυτό που σκέφτηκα παραπάνω είναι η Γκρόνιγκεν. Μπορεί; Με επεισε η τεράστια ανατροπή με την Φίτεσε, αυτή η νίκη ήταν ένεση ηθικού.

Καλή εδρα, γενικώς καλή ομάδα. Και η απόδοση ήταν η κατακλείδα γιά να ποντάρω… Αυτά είναι. Να προσθέσω ότι βλέπω με ενδιαφέρον τις αλλαγές αποδόσεων στο Μπολόνια-Σαμπντόρια. Δεν ποντάρω, αλλά στο live θα το “ελεγχω”. Δεν δικαιολογείται τέτοια τούμπα αποδόσεων, θυμίζω ότι η Σαμπ είναι σούπερ, αλλά θυμίζω και ένα….χατηράκι που έκανε στην Ουντινέζε πρόσφατα, οπότε δεν πάω στο διπλό από τώρα.

Τα μάτια σας ανοιχτά εκεί πάντως. Νέα στήλη αύριο ίδια ώρα με λιγότερα σημεια. ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΥΠΌΛΟΙΠΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: -8.67 μονάδες. Επιστροφές από 22/11: 10 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: +1.33 μονάδες. Ποντάρισμα 25/11: ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΣΑΛΚΕ 2 (4.75), 2 μονάδες. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΠΛΙΜΟΥΘ 2 (7.50), 1 μονάδα. ΓΚΡΟΝΙΓΚΕΝ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 1 (6.00), 1 μονάδα. ΡΕΝ -ΝΑΝΤ 2 (3.20), 1 μονάδα. ΝΟΡΙΤΣ – ΠΡΕΣΤΟΝ 2 (3.

60), 1 μονάδα. Ανοιχτά μπετ: 6 μονάδας. Νέο υπόλοιπο: -4.67 μονάδες. Αν δείτε, έβαλα δύο μονάδες στη…Σάλκε, στο πλέον καραμπινάτο λάθος, δεν πήγα βάση απόδοσης. Ραντεβού και στο chat μετά τις 4.30!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras