3791

Billaras

Πάνω στα λάθη τους…

Το μόνο που θα πω γιά την Κυριακή, είναι ένα: Να θυμάστε τι έπαιξα, γιατί το έπαιξα και πως έγραψα ότι έγραψα. Τίποτα άλλο. Να ξύνετε το μυαλό σας παραπάνω όταν βλέπετε “ξεκάρφωτη” αναφορά σε ματς που είναι και εκτός της στοιχηματικής μου φιλοσοφίας, μην περιμένετε …ντουντούκα από μένα, αυτό δεν θα συμβεί ποτέ, γιατί ξέρω ότι μέσα σε 10.

000 αναγνώστες θα βρίσκονται πάρα πολλοί που θα τρελλαθούν και πριν και μετά από ένα αποτέλεσμα… Αυτά και πάμε καρφί στα φρέσκα. Ξεκινάω λέγοντας ότι από τα ευρωπαϊκά θα παίξω ένα. Αυριανό, την Μάντσεστερ Σίτι στο 6.00. Ούτε αστεία φαβορί, ούτε την Πέμπτη κάτι, κακό μενού και αποδόσεις. Αρα η επόμενη στήλη το Σάββατο. Την Σίτι θα την παίξω (σκέφτηκα και την Μίλαν, αλλά την άφησα), γιατί μου'χουν καρφωθεί εικόνες στο μυαλό.

Πχ, η ανατροπή της μέσα στο Μόναχο από 2-0 σε 2-3. Και κυρίως, εικόνες της Μπάρτσα. Δ-ε-ν είναι καλά. Αν θα αποκλειστεί; Μάλλον οχι, αλλά ένα σκορ σε 2-3 ή 1-2 είναι πιθανότατο αν η Σίτι δώσει το 100%. Η Μπάρτσα λοιπόν δεν είναι καλά. Εικόνες σαν του Μέσι που ξέρναγε με την Εθνική του, το προσωπικό πρόβλημα του Ινιέστα, η ήττα εντός από τη Βαλένθια, η νέα ήττα προχθές (και κυρίως η μη αντίδραση της παρότι έφαγε γκολ νωρίς).

Ενα μονό αποδεκτό αύριο λοιπόν, στο 6.00 η Σίτι και πάμε στα εγγλέζικα… Ο Μάκης με κάλυψε στο 95%. Υπάρχουν πολλά λάθη στις αποδόσεις. Λίγη τύχη και καλή βραδιά από τις ομάδες “μας” θέλουμε. Γέοβιλ 3.10, ΚΠΡ 3.40, Μπόλτον 4.50, Μίλγουολ 3.50 από Championship. Μπρίστολ Σίτι 4.20 από 1η. Και Γιόρκ 2.80, Νορθάμπτον 3.25 από 2η. Εδώ, σε όλα, έχουμε λάθη. Και 4-0 να χάσουν όλες, το ίδιο θα λέω.

Εμείς κοιτάμε δεδομένα πριν τα ματς. Ε, βάση των δεδομένων, εδώ παντού έχουμε λάθη. Πριν πάω παρακάτω, να πω και δύο φαβορί που θα παίξω. Σε δυάδα. Μπρίστολ Ρόβερς 1.95 και Ρόδεραμ 2.45. Επεσε η μιά, ανέβηκε λίγο η άλλη, καλός είμαι. Χωρίς επεξηγήσεις εδώ, τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Εχω λοιπόν ένα μονό ήδη (Σίτι στο 6.00) και μιά δυάδα φαβορί (4.

77). Μου μένουν τα επτά αουτσάιντερ. Δηλαδή τα…πέντε. Γιατί πέντε; Γιατί Μπόλτον και Μπρίστολ Σίτι που είναι πάνω από 4.00, θα παιχθούν μονά (και λίιιιγα στη δυάδα, μπας και. Αλίμονο αν δεχθώ ότι η Μπόλτον μου, που έρχεται από το μπαμ της χρονιάς, είναι στο 4.50 μέσα στην Ντέρμπι που'ρχεται από φάπα…ολκής. Θα αντιδράσει η Ντέρμπι; Ας το κάνει.

Μπάλα είναι. Απλά αυτό…δεν μπορείς να το προσπεράσεις! Ομοίως, σιγά το…φόβητρο την Πιτέρμπορο, κατάφερε να κερδίσει την Κρου. Κάναμε κουβέντα γι αυτό στο ράδιο την Παρασκευή με τον Μάκη. Είπα όχι σε κόντρα, γιατί η Κρού…μπάζει. Και έτσι έγινε. Τώρα όμως; Ο Κότεριλ δεν προπονεί την Κρου, την (φορμαρισμένη) Μπρίστολ προπονεί.

Και η Μπρίστολ μπορεί να τα καταφέρει και σε ματς-ρουλέτα και σε ματς υπομονής και τσαμπουκά. Εντελώς λάθος τα 4.20… Και κλείνω με μιά τελευταία διαλογή. Θέλω 3 από τα 5, γιά ένα trixie. Τα δύο τα..ξέρω. Δεν γίνεται να μην κοντράρω Μπλάκπουλ που'χει σπάσει τα αρνητικά ρεκόρ (0-4-13 σερί) και Εξετερ που'χει να κερδίσει εντός από τον…Οκτώβρη! Απλά δεν γίνεται! Αρα Νορθάμπτον στο 3.

25 και Μίλγουολ στο 3.50. Θέλω ακόμα ένα… ΚΠΡ, Γιόρκ ή Γέοβιλ; Ακούω το ένστικτό μου. Φοβάμαι ότι την Γέοβιλ θα την εκνευρίσει η Ιπσουϊτς με τον τρόπο της, φοβάμαι την Γιόρκ θα την παίξει ανοιχτά η Μάνσφιλντ (και με χαλάει και η απόδοση λίγο εδώ). Αρα ΚΠΡ. Ξανά κόντρα της Μπράιτον. Αυτό το “τρώω μισό-βάζω μισό” της Μπράιτον μου κάθεται στο λαιμό.

Αντε, ας ξαναβάλει ένα. Μπορεί η ΚΠΡ να έχει ελλείψεις, αλλά έβγαλε αντίδραση προχθές και έχει λύσεις. Να σε δω ρε Ραβέλ Μόρισον να κάνεις κι άλλη ματσάρα βρε, βάλε πάλι δύο! Και έτσι έκλεισα. Μόλις είδα ότι απολύθηκε ο Πάουελ από την Τσάρλτον. Με δικαιώνει αυτό, αλλά…άργησαν να το κάνουν. Επιστρέφω στο παιχνίδι μου. Κάντε τη χημεία σας, μπορεί να γίνει πολλών ειδών.

Εγώ κέρδη έχω, επέλεξα να πάω έτσι… ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες. Κέρδη από 9/3: 685 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 10.795 μονάδες. Ποντάρισμα 11-12/3: Μονό αποδεκτό: Μάντσεστερ Σίτι 2 (6.00) με 50 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Μπόλτον 2 (4.50) 70 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Μπρίστολ Σίτι 2 (4.20) με 75 μονάδες. Δυάδα: Μπόλτον 2-Μπρίστολ Σ. 2 (18.9) με 15 μονάδες. Δυάδα: Ρόδεραμ 2-Μπρίστολ Ρόβερς 1 (4.

77) με 120 μονάδες. Trixie: ΚΠΡ 2 (3.40)-Νορθάμπτον 2 (3.25)-Μίλγουολ 2 (3.50) με 45 μονάδες κάθε δυάδα και 10 η τριάδα, όλο μαζί 145 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 475 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 10.320 μονάδες. Προσέξτε τι έγραφα προχθές! Μπήκα στο Σαββατοκύριακο με 10.320 μονάδες. Επαιξα Σάββατο, Κυριακή ΚΑΙ σήμερα. Κοιτάξτε την κάβα, τι νέο υπόλοιπο έχω! Πάιζω σταθερά με τα κερδισμένα μου των τελευταίων ημερών, αυτά ανακυκλώνω.

Ενα μονό και πήρα πάνω από το 60% πίσω, μιά δυάδα μου δίνει και ένα πακέτο τσιγάρα. Να δούμε αν θα πληρώσουν τα λάθη τους οι μπουκ σήμερα. Και να μην τα πληρώσουν, λεφτά από την τσέπη μου δεν παίρνουν (γέλια). Τα λέμε Παρασκευή στο ράδιο, Σάββατο ξανά από εδώ, αλλά και στο chat απόψε-αύριο.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras