2661

Billaras

Πάσχα με την…ίδια τακτική!

Αν με πείραξε αυτή η ανατροπή της Λυών; Με πείραξε ναι, αλλά…γιά ένα λεπτό, αυτό της ισοφάρισης. Ετσι κι αλλιώς, είχα προλάβει να κάνω σοβαρή κάλυψη από το 72' με next goal Λυών, το έγραψα και στα σχόλια, το 2-1 ήταν μιά βλακεία του τερματοφύλακα αλλά δεν άλλαξε και κάτι. Τα κέρδη θα ήταν πολλά με διπλό, τεράστια, από αυτά που..ζαλίζουν πολλούς και που γίνονται μόνο στο Betsellers (οπότε αναλογικά μεγάλη ήταν και η κάλυψη) αλλά κι έτσι εν τέλει καλά ήταν.

Διανύουμε μιά Μεγάλη Εβδομάδα που ξεκίνησε εξαιρετικά με την Πάλας (4.50), συνεχίστηκε με την Μονακό στο 5.50, συνεχίστηκε με την Ρεάλ στο 4.50, οπότε…τι άλλο να ζητήσω; Επαιξα με τα θηρία, δεν κόλωσα, άκουσα το ¨μέσα μου¨, έκανα οτι ξέρω, έπαιξα τις παικτικές αξίες. Και πληρώθηκα απλώς γιατί αυτή τη φορά οι λεπτομέρειες ήταν υπέρ μου.

Να γινόταν το 4 στα 4 με τέτοιες αποδόσεις δεν είναι κι εύκολο, στο 80' το φτάσαμε το ματς στη Λυών, μιά ακόμα απόδειξη οτι οι μπουκ μόνο καλά δεν βλέπουν ώρες-ώρες (και ξέρετε ότι ειδικά Champions League σπάνια παίζω, αλλά τώρα ήταν…πολύ κραγμένα γιά να τα αφήσω). Ολα καλά λοιπόν. Οσο είμαι ζωντανός, παίζω. Και πάντα αισιοδοξώ. Ξέρω ότι με το παιχνίδι μου, ένα μπαμ αρκεί.

Ε, παραλίγο να έρθει. Αλλά η σαιζόν παίζει ακόμα και…δόντια κοφτερά έχω (γέλια). Ελπίζω να ακολουθήσατε, να βγάλατε το…αρνάκι, εγώ ήθελα να περάσουν όλα γιά να σας κάνω ένα…πολύ καλό κέρασμα εν'΄όψει γενεθλίων μου την Κυριακή, αλλά κι έτσι νομίζω κάτι σας “κέρασα”! Ωρα να προσπαθήσουμε να…ξεμπλέξουμε ένα κουβάρι τριημέρου.

Θα ξαναγράψω την Δευτέρα το μεσημέρι, να κάνουμε Πάσχα ήρεμα και χαλαρά. Αν προκύψει κάτι, αλλάξω κάτι, δω κάτι (το ότι δεν γράφω δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθώ συνέχεια οτιδήποτε), θα το γράψω στα σχόλια κάτω από τη στήλη, σημειώστε το αυτό! Λοιπόν, ξεκινάω από το σήμερα, Μ.Παρασκευή. Πολύ γρήγορα “πετάω” τα δύο σημεία που είχα σημειώσει εκτός νησιού.

Το g/g της Ανζέ και το διπλό της Εστορίλ. Αρα, σήμερα μένω μόνο με τις αγγλιδούλες. Στην Championship, τα έγραψε εξαιρετικά και γλαφυρά ο Μάκης, είναι μιά…ίντριγκα από μόνοι τους Χάλογουεϊ (ΚΠΡ) και Γουόρνοκ (Κάρντιφ). Θα σκυλιάσουν να κερδίσουν τις μισητές Μπρίστολ Σίτι και Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Ομως, δεν προσπερνάω ότι αυτό είναι και το μοναδικό τους κίνητρο, την ώρα που η Μπρίστολ θέλει να σωθεί και η Σέφιλντ να ανέβει μέσω πλέι οφ.

Οπότε προσωπικά θα τα αφήσω ήσυχα. Και γενικά θα αφήσω την κατηγορία, μόνο το τίμιο διπλό της Ντέρμπι μου κάνει “κάτι”, αλλά…2.60; Φαβορί; Εκτός; Στο νησί; Δεν ψήνομαι. Οπότε πάει η κατηγορία, την αφήνω ήσυχη. Στην 1η, συζητάω Κόβεντρι κι ας πέφτει, παίζει γιά την τιμή της και ήδη έχει κάνει 4 νίκες (3 σερί εντος και στον τελικό του Λιγκ Τρόφι).

Και η Τσάρλτον…πάπαλα. Στο 3.00 ο άσος. Μετα κοιτάω την Φλίτγουντ, πάλι αουτσάιντερ οι μπουκ, στο 2.90. Αλλά κάτι με χαλάει, ξέρω τι είναι, η μέτρια φόρμα της είναι. Την έπαιξα προ ημερών, με πλήρωσε, αλλά οριακά το πάει. Και αν είχα παραπάνω θα το συζήταγα περισσότερο. Τώρα…ζορίζομαι. Σουίντον ως καραφαβόρα δεν την αγγίζω, ας κάνει ότι θέλει, οπως παρακάτω η Νιούπορτ.

Ναι καίγονται, ναι μπορούν αλλά.. όχι στα 2.15 και 2.20. Και μένει ένα στην 1η. Η Πορτ Βέιλ. Κι αυτή καίγεται αλλά δεν δίνει το 2.15 της Σουίντον, δίνει….6.50! Ναι, οκ, με τη Σέφιλντ. Την πρωταθλήτρια. Αλλά ψυχρά, όσο αδιάφορη είναι η Γουίμπλεντον (που παίζει με τη Σουιντον) άλλο τόσο είναι και η Σέφιλντ! Γλεντάνε μέρες εκεί, δεν αποκλείω μιά χαλάρωση.

Και όσο κι αν η Βέιλ είναι μιά “κακομοιριασμένη” ομάδα, ξέρω τι παίζω, στο 6.50 θα της δώσω ένα μπετ. Υπάρχουν και καποιες “γέφυρες”. Πάμε στην 2η. Εξώφθαλμο τι παίζω. Πλίμουθ και Κόλτσεστερ. Δηλαδή παίζουνε 2η-3η και η 2η Πλίμουθ με 13 διπλά φέτος, δίνει 5.75; Με την Πλίμουθ δεν σπάσαμε την έδρα της 1ης Ντόνκαστερ πριν λίγο καιρό; Και στο άλλο ζευγάρι, η δεύτερη καλύτερη έδρα (με 13 άσους) και φουλ κινητρο Κόλτσεστερ, να δίνει 4.

20; Σέβομαι και την Πόρτσμουθ, σέβομαι και την Ντόνκαστερ, αλλά -όπως είπα και μεσοβδόμαδα- όλα έχουν να κάνουν με την απόδοση! Εγώ θα έδινα 4αρι στην Πλίμουθ (και έχω 5.75) και κάπου 3.20-3.40 στην Κόλτσεστερ κι έχω 4.20! Από εκεί και πέρα, κοιτάω και την φορμαρισμένη Νοτς Κάουντι, όπως πχ την Ντέρμπι. Τίμιο το 2.65 εδώ. Να μην το κουράσω. Ενα patent….

δολοφονικό. Καλά το πάμε από την Μεγάλη Δευτέρα, ας το συνεχίσουμε (γέλια). Στο 4.50 η Πάλας, στο 5.50 η Μονακό, στο 4.50 η Ρεάλ, στο 5.75 η Μπεσικτας, ας πάμε σήμερα με 6.50 (Πορτ Βέιλ), Πλίμουθ (5.75), Κόλτσεστερ (4.20). Δηλαδή επτά σημεία Δευτέρα-Παρασκευή μέσου όρου 5.24! Ανέφερα και άλλα (και δύο τίμια φαβορί Ντέρμπι και Νοτς Κάουντι) και μερικά ακόμα (Φλίτγουντ, Κοβεντρι).

Θα μείνω με τα τρία….θηρία. Πάμε στο Σαββατοκυριακο τώρα. Θα αναφέρω ΟΛΑ τα σημεία συνοπτικά γιά αρχή και μάλιστα χρονικά όπως τα βλέπω: Αουε (3.10), Κροτόνε (5.75), Ινγκλοσταντ (3.75), Χαλ (4.00), Ρέιθ Ρόβερς (3.10), Σαμπντόρια (3.30), Σεντ Πόλτεν (3.60), Λοριαν (4.00) (Μ.Σάββατο) και Σαν Πάουλι (2.00), Μοναχο 1860 (2.00), Μάτερσμπουργκ (3.10), Ναντ over (2.05), Γιουνάιτεντ Χ (3.

20), Γρανάδα (2.80) (Κυριακή). Αυτά είναι. Δεν ασχολούμαι με πιό μικρά (ειδικά στο νησί, ότι είπα πχ γιά Σουίντον ή Νιούπορτ ισχύει γιά την Πάλας, μου…αρκούσε τη Δευτέρα), ενώ σκέφτηκα πολύ την Σοσιεδάδ αλλά έκανα πίσω. Και όχι λόγω παράδοσης. Επίσης σκέφτηκα κι ακόμα ένα..φάντασμα, την Εμπολι, αλλά κι εδώ έκανα πίσω. Αυτά είναι όλα λοιπόν στα μάτια μου.

Θέλω να είμαι αρκετά μαζεμένος, όχι τόσο από πλευράς πονταρίσματος, όσο από πλευράς σημείων. Να μη απλωθώ, μην ανοίξουν πολύ τα μπετ μου. Αν προσέξετε, Κροτόνε, Ινγκολσταντ, Χαλ, Πόλτεν, Λοριάν, Γρανάδα, Ρέιθ είναι όλες στην ουρα και καίγονται. Είναι η απόδοση που μου κάνει όμως. Πόσες θα γίνουν “Λάζαροι” που έγραψα και στην εφημερίδα και θα .

.αναστηθούν; Δεν το ξέρω, ξέρω όμως ότι οι αποδόσεις είναι οκ, με value σε αυτές. Και μόνο Σαμπντόρια και Μάτερσμπουργκ είναι σημεία φόρμας. Οκ, και υπάρχει και το Χ στο μεγάλο ματς του Μάντσεστερ. Οπότε, χωρίς περιστροφές, όπως έσβησα και τα μικρα εγγλέζικα, σβήνω και τα μικρά του διημέρου. Το over, της Β' Γερμανίας οι άσοι, πάνε αυτά. Εσείς αποφασίστε γιά το δικό σας παιχνίδι.

Μένουνε μιά 10αδα αουτσάιντερ, σβήνω και το χινάρι στο Ολντ Τράφορντ, αν θέλετε παίξτε 1-1 σκορ ως fun bet. Τα δύο επόμενα που σβήνω είναι επειδή δεν έχω εικόνα τους, είναι Αουε και Ρέιθ Ρόβερς. Και “κατέβηκα” στα οκτώ, σβήνω και την Ινγκολσταντ γιατί εκεί θα γίνει μακελειό, καίγεται και η Βόλφσμπουργκ (και θα ήθελα παραπάνω, να περνάει το 4.

00). Και έμειναν επτά… Λέω να πάω με δύο συστήματα σβήνοντας ακόμα ένα. Δηλαδή, τρία σημερινά κι έξι ακόμα (όλα μεγάλα) στο ΣΚ. Μόλις εννιά επιλογές το τριήμερο. Ειπαμε, δεν θέλω “τραχανά”. Χαλ-Λοριάν-Κροτόνε σε patent. Και Πόλτεν-Γρανάδα-Μάτερσμπουργκ που είναι “μικρότερα”, σε trixie. Εξω δηλαδή η Σαμπντόρια γιατί οκ, μπορεί να παίξουνε και…αγκαλίτσες, Πάσχα έχουνε και οι Ιταλοί (γέλια).

Κάπου εδώ κλείνω. Εννιά…βουνά, συνέχεια των τεσσάρων από την Μεγάλη Δευτέρα ως σήμερα. Δεν χρειάζονται πολλά να ευστοχήσουν (και τώρα που το σκέφτομαι, αφού έσπασε το 4ο στη σειρά, τώρα μπορεί να γίνει ένα…νέο καλό σερί με 2-3 ακόμα). Εξάλλου, εφ΄όσον έχω δύο patent, έχω έξι μονά παιχνίδια από τα εννιά. Γιά να δουμε τι διαλογή και τι χημεία έγινε, εγώ τα ανέφερα όλα, με χρονική σειρά, να διαλέξετε εσεις! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: Κέρδη από 11-12-13/4: 882 μονάδες.

Νεο υπόλοιπο: 1.597 μονάδες. Πονταρισμα 14-15-16/4: Patent Μ.Παρασκευής: Πορτ Βέιλ 1 (6.50)- Πλίμουθ 2 (5.75)- Κόλτσεστερ 1 (4.20). Με 3 μονάδες η τριάδα, με 14 κάθε δυάδα. Και στα μονά βάζω 45 σε Πορτ Βέιλ, 53 σε Πλίμουθ, 64 σε Κόλτσεστερ. Ολο μαζί 207 μονάδες. Trixie Σαββατοκύριακου: Σεντ Πόλτεν 2 (3.60)-Γρανάδα 1 (2.80)-Μάτερσμπουργκ 1 (3.10). Με 20 μονάδες η τριάδα, με 40 κάθε δυάδα.

Ολο μαζί 140 μονάδες. Patent Σαββατοκύριακου: Κροτόνε 2 (5.75)- Χαλ 2 (4.00)-Λοριαν 2 (4.00). Με 3 μονάδες η τριάδα, με 14 καθε δυάδα. Και στα μονά βάζω 45 σε Κροτόνε, 60 σε Λοριάν και 60 σε Χαλ. Ολο μαζί 210 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 557 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 1.040 μονάδες. Το ποντάρισμα (το εξήγησα και σε ένα σχόλιο προχθές) δεν είναι μεγάλο. Μοιάζει μεγάλο (σε σχέση με τις υπάρχουσες μονάδες), αλλά δεν είναι γιατί δεν σκέφτομαι έτσι, κινούμαι παντα βάση των αρχικών μονάδων.

Ξέροντας ότι με ένα καλο χτύπημα μπορώ το 3-0 να το κάνω 3-2, δεν με νοιάζει αν τελικά γίνει 4-0. Είναι τριημέρου (δηλαδή μέσο όρο ούτε 200 μονάδες τη μέρα, άρα έχω κατεβάσει ποντάρισμα όπως καιρο τώρα), δεν είναι καν όσα πήρα αυτές τις μέρες. Και με δύο μονά μπορώ να πατσίσω. Αν πάνε και μαζί, να έχω και κέρδος. Οι αποδόσεις είναι…θηρία, αλλά τέτοιο θεμα δεν έχω, ποτέ δεν είχα, κέρδιζα-έχανα, τρανη απόδειξη οι μέρες που περάσαμε.

Νέα στήλη Δευτέρα μεσημέρι με τις μικρές εγγλέζες ξανά! Καλή Ανάσταση, προσεκτικά στο δρόμο, απολαύστε τις μέρες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras