2691

Billaras

Πέντε από τα έξι (UPDATE)!

Εχω την αίσθηση ότι χθες βράδυ, όχι εγώ, όχι εσείς, αλλά…ούτε οι ίδιοι οι παίκτες δεν κατάλαβαν τι έκαναν στο Οσασουνα-Ειμπάρ. Αν με ρωτάγατε πριν το ματς και επιτακτικά μου ζητάγατε κάλυψη, θα σας έλεγα…άσο. Το έγραψα κιόλας. Το περίμενα είτε διπλό (γιατί η Ειμπάρ είναι απείρως καλύτερη ως ομάδα και θέλει Ευρώπη), είτε άσο (αν η Οσασούνα ακόμα ήλπιζε σε παραμονή που δεν το πιστεύω).

Και υπήρχε και το εξώφθαλμο δωράκι του 1ου γύρου, βάσκικες ομάδες και οι δύο. Και…το έφεραν 1-1. Δηλαδή αυτοκαταστράφηκαν, ο βαθμός δεν βοήθησε καμιά τους. Τι να πω, όσο ζω μαθαίνω, με στεναχώρησε το 1-1 αλλά οκ, κέρδη υπήρχαν από το Σάββατο, δεν έχασα τίποτα, απλά δεν τα αύξησα. Πάμε σύντομα στα φρέσκα. Λογω υποχρεώσεων θα είμαι τάχιστος.

Δεν αγγίζω τίποτα στο σεντονάκι, απλά θα το παρακολουθήσω και τις δύο μέρες μήπως και έχουμε τίποτα στο live (θα είμαι στο chat και απόψε και αύριο). Κατά 99% δεν θα παίξω ούτε Europa League (αν το κάνω, θα δείτε update στην υπάρχουσα στήλη). Να αναλωθώ σε overακια και g/g και τέτοια, δεν έχω καμιά διάθεση. Οπότε, έμεινε το νησί…. Δύο ομάδες (σημεία) ξεχωρίζουν βάση φόρμας.

Η Στιβενέιτζ (3.75) και η Γκείτσχεντ στο Κόνφερενς (2.90). Πάνε..αέρας, οι αποδόσεις κρύβουν λάθος ξεκάθαρα. Από εκεί και πέρα, κοίταξα κάμποσα, επικεντρώθηκα σε πολλές που καίγονται γιά σωτηρία αλλά μου δίνουν και βάση να πατήσω πάνω τους. Οπότε, έσβησα Γουλβς, έσβησα Μπλάκμπερν, έσβησα Ροτσντέιλ, κι έμεινα με ακόμα τέσσερις. Πορτ Βέιλ στο 5.

25 (επιτέλους νίκη ψυχολογίας, το παλέυε σαν σκύλα, η Νορθάμπτον προχθές ήταν κάκιστη και κέρδισε με ένα πέναλτι-δώρο, ως άλλος βολειμπολίστας πήδηξε κι έκανε χέρι ο αντίπαλος σέντερ μπακ), Νιούπορτ στο 2.80 (κι αυτή νίκη ψυχολογίας με ανατροπή στο τέλος και άλλη ομάδα χωρίς τον Γουέστλι), Τσέλτεναμ στο 4.50 (οκ, έχασε στην πρωτοπόρο αλλά πρωτύτερα είχε κάμποσα αήττητη και δείχνει πράγματα) και Νοτς Κάουντι στο 6.

50. Μοιάζει λίγο φάντασμα αυτό, αλλά δεν είναι τόσο. Η Ντονκάστερ-το ανέφερε κι ο Μάκης- κάπου θα κάνει την 1η ήττα εντός. Ανετη είναι, δεν πείθει και τόσο, η Νοτς Κάουντι θέλει να ξεμπερδεύει. Και το σταύρωμα Φέργκιουσον-Νόλαν με ιντριγκάρει αρκετά οφείλω να ομολογήσω. Αρα έχω αυτή την εξάδα. Πολλά είναι, κάποια θα κοπούν. Εδώ μπαίνει το ένστικτο αλλά και πως θέλω να παίξω.

Καταλήγω να παίξω τα τρία μεγαλύτερα σε patent. Δηλαδή Πορτ Βέιλ, Τσέλτεναμ και Νοτς Κάουντι. Θέμα χημεία του καθενός είναι, εμείς τα ερεθίσματα δίνουμε. Και από τις άλλες τρεις, θα μπορούσα να κάνω ένα trixie αλλά δεύτερο σύστημα είναι too much. Θα ρισκάρω. Αφήνω Στιβενέιτζ (δεν κοντράρεις εύκολα την Μπλάκπουλ εντός) και πάω σε …ξερή δυάδα με τα μικρότερα (Γκείτσχεντ στο 2.

90 και Νιούπορτ στο 2.80). Αλλος μπορεί να τα …ενώσει και να πάει σε 3-4-5, άλλος να κάνε δύο συστήματα που εγώ απέρριψα στο τσακ, αποφασίστε. Η δεξαμενή πάντως είναι αυτή η εξάδα. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 2.100 μονάδες. Ποντάρισμα 14/3: Δυάδα: Γκέιτσχεντ 2-Νιούπορτ 2 (8.12) με 40 μονάδες. Patent: Τσέλτεναμ 2 (4.50)-Νοτς Κάουντι 2 (6.

50)-Πορτ Βέιλ 2 (5.25) με 5 στην τριάδα, με 15 κάθε δυάδα (ακόμα 45) και στα μονά βάζω 65 σε Τσέλτεναμ-55 σε Πορτ Βέιλ-50 σε Νοτς Κάουντι. Ολο μαζί 220 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 260 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 1.840 μονάδες. Προφανές ότι με ένα μονό πατσίζω ή βγαίνω κι απο πάνω. Αν “διπλώσω” κάπου, έχω και καλό κέρδος. Ζόρικα είναι, αλλά…πότε εδώ πήγαμε στα εύκολα; Γιά αύριο-μεθαύριο τα είπαμε, αν έχω κάτι θα δείτε update αλλιώς το Σάββατο νέα στήλη.

Και όλο το τριήμερο, μετά τις 9.30 το βράδυ, στο chat! Υ.Γ: Φιέστα ιππποδρομιών στο Τσέλτεναμ, το Betsellers δεν θα μπορούσε να απουσιάζει, δείτε τη στήλη Blogger of the week, ο Ντίνος (Skotostrious), ο άνθρωπος που μας…χρυσοπλήρωσε πέρυσι με ξερή δυάδα απόδοσης άνω του 20.00 γράφει και φέτος. UPDATE: Σπάνια παιζω Παρασκευή, αλλά νομίζω απόψε αξίζει να το κανω.

Ο Μακης ήδη αναφέρθηκε στην Εστορίλ. Νέος τεχνικός, πήρε αποτέλεσμα, έχει άκρες με την Μποαβίστα (πρώην παικτης-σημαία της, πήρε τίτλο μαζί της στα νιάτα του), η Μπόα δεν έχει καμιά πίεση. Οκ, η κατακλείδα ειναι ο άσος, που τον βρίσκουμε στο 3.40. Το άλλο σημείο είναι η Ρόντα στην Ολλανδία. Επίσης σε άνοδο, είναι ακόμα στη ζώνη, μονόπλευρο το κίνητρο (η Τβέντε ΔΕΝ βγαίνει Ευρώπη).

Δεν θα της δώσει τίποτα αλλά όταν το κίνητρο είναι συνδυασμένο με 3.00, μου κάνει. Αν είχα πχ 2.80 στην Εστορίλ και 2.65 στην Ρόντα δεν διαβάζατε αυτές τις γραμμές τώρα. Ο Μακης πήγε σε μονό, εγω ρισκάρω με ξερή δυάδα άσων απόδοσης 10,2. Βάζω 40 μονάδες. Η κάβα θα ανανεωθεί αύριο, με τη νέα στήλη.    

Παλαιότερα άρθρα του Billaras