570

Thassios

Πέντε χρόνια για ένα 100αρι – UPDATE!!

Καλημέρα καρτολάχνοι μου!

Τα πρώτα πονταρίσματα του έτους μπήκαν με το αριστερό αφού πέρασαν και δεν ακουμπήσαν. Στη Τότεναμ απέφυγα το όβερ 1,5 ομαδικά γκολ της Βίλα και πήγα σε anytime score με την γηπεδούχο να κάνει ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της σεζόν και να χάνει 0-2. Στα Γαλλικά κάτι πήγε να γίνει στο ματς της Παρί αλλά κι εδώ οι Παριζιάνοι ήταν τόσο κακοί που ούτε κλωτσιές μπορούσαν να ρίξουν.

Είχαμε κάποιες εντάσεις αλλά όχι κάτι τόσο δυνατό παρόλο που το σκορ ήταν απόλυτα ευνοϊκό.

Πάμε στα φρέσκα όπου έχουμε κάποια πρωταθλήματα να τρέχουν ενώ έχουμε και κύπελλα.

Ξεκινάω με τους Άγγλους όπου θα κάνω στάση για αρχή στο ματς της Λέστερ με τη Φούλαμ. Νομίζω δεν χρειάζεται να σας πω εγώ ότι είναι ένα ματς που λογικά θα δούμε αρκετά γκολ.

Η Λέστερ σκόραρε μέσα στη Λίβερπουλ και πήρε λίγο τα πάνω της ενώ απέναντι έχει μια Φούλαμ που σκοράρει για πλάκα αλλά και τρώει γκολ εύκολα. Οι γηπεδούχοι θα κυνηγήσουν τη νίκη και θα τα δώσουν όλα ενώ η Φούλαμ είπαμε ότι βλέπουμε συχνά κόκκινες στα παιχνίδια της. Τρεις κόκκινες στα δύο τελευταία εκτός της. Διαιτητής σήμερα είναι ο Daren Bond ο οποίος θα σφυρίξει για πρώτη φορά στη Premier League και δεν αποκλείεται να του ξεφύγει το ματς και να αρχίζει να μοιράζει κάρτες για να το μαζέψει.

Επιπλέον είναι ένα καρτάκιας ρέφερι αφού φέτος μόνο σε 17 εμφανίσεις στην Championship έχει 75 κίτρινες κάρτες. Στο τελευταίο μάλιστα έβγαλε 8. Το ειδικό ” g/g + οβερ 1,5 κάρτες και οι δύο ” πληρώνει 4,5 και θα το τιμήσω.

Επιπλέον , είναι ένας ρέφερι, λίγο που το έψαξα, που δεν ανέχεται τις διαμαρτυρίες και γενικά τις πολλές κουβέντες.

Το νου σας στον φωνακλά Mitrovic. Του έχει ξαναβγάλει κάρτα και παλιότερα!

Συνεχίζουμε με Άγγλους και πάμε στο Πάλας – Τότεναμ. Νομίζω ότι θα δούμε ξύλο. Η Τότεναμ δεν είναι καλά και άμα δε της βγαίνει κι αυτό το ματς που θέλει απεγνωσμένα τη νίκη , τότε θα δούμε εντάσεις. Καλόπαιδα έχει και η Πάλας που ψοφάει για εντάσεις. Σούπερ παράδοση με 2 κόκκινες στα δύο τελευταία ματς.

Έχω και τον Μιχαλάκη στην σφυρίχτρα. Δεν το ψειρίζω άλλο. Θα ποντάρω κόκκινη σε απόδοση 6 ενώ γι το καλό θα παίξω και λίγο το κόκκινη και οι δύο. Δίνει 101! Τελευταία φορά που ήρθε το κόμπο κόκκινων στη Πρέμιερ ήταν πριν τρία χρόνια τέτοια εποχή πάλι. Ενώ και ο Oliver έχει 5 ολόκληρα χρόνια να δώσει κόκκινη και στις δύο ομάδες (το Δεκέμβριο του 17′ μεταξύ Γουότφορντ και Χάντερσφιλντ).

Ας γίνει φέτος να γελάσουμε.

Τέλος αφήνω την Ιταλία , άμα μου καρφωθεί κάτι θα δείτε update , και πάω στο ντέρμπι στην Ελλάδα. Θεωρώ ότι θα έχουμε αρκετές κίτρινες λαμβάνοντας υπόψη και τον Ούγγρο ρέφερι που δεν είναι κοκκινάκιας αλλά κιτρινάκιας. Ο Πάοκ μετά την γκέλα με τον Ατρόμητο θέλει τη νίκη και πόσο μάλλον σε ένα ντέρμπι που είχαμε και κάποιες προκλήσεις προ ημερών από τον πρόεδρο της ομάδας.

Μπήκε δηλαδή το φυτίλι. To ειδικό ”όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο + όβερ 2,5 κίτρινες η κάθε ομάδα” είναι ένα λογικό αποτέλεσμα καρτών στον αγώνα και πληρώνει 3,25. Θα το ποντάρω!

Με αυτά θα κινηθούμε για το 2ήμερο. Δεν αποκλείω να γίνει κάποιο update! Νέα στήλη Παρασκευή μεσημέρι ή Σάββατο πρωί. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη!

UPDATE!!

Καλημέρα και Χρόνια πολλά! Χρόνια Πολλά στους Φώτηδες, στις Φωτεινούλες , Πρόδρομοι, στους Θεοφάνηδες και σε όποιον άλλο γιορτάζει.

Σήμερα έχω στοχεύσει και στα δύο ματσάκια της Ισπανίας όπου θεωρώ ότι θα δούμε αρκετή ένταση και ξύλο. Το ένα το ξέρετε αφού χθες έκανα update στον πίνακα προτάσεων κι αυτό γιατί οι αποδόσεις άρχισαν να κατρακυλούν επικίνδυνα. Να φανταστείτε αυτή τη στιγμή που γράφω η κόκκινη στην 365 δίνει 2,5 και είναι κάτι που βλέπω πρώτη φορά.

Ο λόγος θεωρώ είναι επειδή ανακοινώθηκε ο ρέφερι που στα μάτια μου είναι ο επόμενος Lahoz (μιας και αυτός φέτος κρεμάει τη σφυρίχτρα) και αναφέρομαι στον Fuertes. Δε χαρίζεται αυτός και τον βάλανε σε ένα ζευγάρι φωτιά. Από την αρχή που είδα το ζευγάρι αυτό που άρεσε καθώς είναι ομάδες που βλέπουμε πολλές κόκκινες στα παιχνίδια τους. Δείτε λίγο τελευταία εκτός έδρας η Κάντιθ! Τρείς κόκκινες στο ματς με τη Χετάφε , άλλες τρείς κόκκινες στο ματς με τη Βαγιεκάνο.

Η Ομάδα του Sergio βρίσκεται εντός της ζώνης υποβιβασμού και το ρίχνει στο ξύλο για να πάρει βαθμούς. Λογικό αφού μπάλα δε μπορεί να παίξει. Σήμερα αν θέλει να πάρει κάτι από τη πολύ καλύτερη της Βαλένθια θα πρέπει να κάνει το ίδιο. Αν δεν το κάνει , θα φάει ένα 3μπαλο και θα ηρεμήσει. Η Βαλένθια από την άλλη είναι γνωστή σε όλους πόσο εύκολα μπορεί να της ξεφύγει το ματς σε ένταση και ξύλο.

Οπότε δυνατό ποντάρισμα σε ένα 8αράκι που έχει αξία βάσει στατιστικών και ομάδων. Και στα δύο τελευταία μεταξύ τους είχαμε κόκκινη κάρτα.

Στο άλλο παιχνίδι που είναι πιο νωρίς η αλήθεια είναι ότι με τη πρώτη ματιά δεν τρελάθηκα βλέποντας τις ομάδες. Όμως , είναι ένα ματς εξάποντο και για τις δύο. Μαζί με την Κάντιθ παραπάνω είναι οι τρείς που βρίσκονται στις τελευταίες τέσσερις θέσεις της βαθμολογίας.

Ο ρέφερι είναι κι αυτός κοκκινάκιας αφού έχει 3 κόκκινες σε 8 ματς φέτος. Άμα λίγο ξεφύγει το ματς θα δούμε κόκκινη κάρτα. Η Θέλτα εκτός έδρας δείχνει λίγο παραπάνω πάθος αφού έχει 2 κόκκινες σε 7 ματς. Η Έλτσε έχει μια ομάδα στα μέτρα της και με τη φόρα της έδρας είναι ένα ματς που μπορεί να το πάρει και θα τα δώσει όλα. Με τον καινούργιο προπονητή δείχνει πολύ πάθος και είδε τρείς κόκκινες κάρτες στα δύο τελευταία ματς (σε Πρωτάθλημα και κύπελλο).

Οπότε κι εδώ θα πάω με το ειδικό ”όβερ 1,5 κίτρινες κάρτες + κόκκινη” σε απόδοση 6.

Με αυτά δύο θα πορευτούμε σήμερα. Αύριο δε ξέρω αν θα ανεβάσω στήλη. Με μια πρώτη ματιά δεν έχει κάτι που να μου άρεσε πολύ. Ούτως ή άλλως θα έχουμε μπόλικο παιχνίδι με τους Άγγλους όπου θα αναλάβει ο Βασίλης με τον Μάκη. Εγώ περιμένω να βγούνε και τα δύο σήμερα ώστε να κεράσω απο σήμερα για την αυριανή γιορτή μου! Λογικά θα μπω και στο chat το απόγευμα.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS