3399

Billaras

Παιχνίδια χωρίς αξία…

Θέλω να γράψω πολλά (πολλά όμως), όχι για χθές, γενικότερα. Δεν το κάνω γιατί δεν είναι η ώρα, αλλά και γιατί πιέζομαι αφόρητα από το ρολόι. Μόλις βάλω τελεία εδώ, θα πρέπει να ξεκινήσω γράψιμο γιά τις εφημερίδες, με τα μεσοβδόμαδα ματς. Οπότε, τα..μαζεύω και σύντομα θα γίνει πιό γενικό (ή μήπως πιό ειδικό;) κομμάτι. Γιά χθες ουδέν σχόλιο, η Βαλένθια έπεσε σε καλό αντίπαλο γκολκίπερ, δεν έβαλε ένα γκολ, πάπαλα.

Αν θέλει, μπαίνει γκολάρα σαν αυτή της Σάντερλαντ. Αν δεν θέλει, χάνονται όλα από μισό μέτρο. Σε καλό φεγγάρι, με τα ίδια σημεία θα μπορούσα να έχω κερδίσει καλά, τώρα δεν κάθεται τίποτα. Πάμε παρακάτω λοιπόν. Σήμερα το θέμα με τις μικρές αγγλιδούλες είναι απλό. Κακό πρόγραμμα. Πολύ κακό όμως. Η εύκολη λύση είναι να στραφεί κάποιος σε μερικά φαβορί, να “ξεμπερδεύει”.

Ετσι όπως είναι τα ζευγάρια, Κάρντιφ, Γουλβς, Μπόρνεμουθ, Ντέρμπι, Φλίτγουντ, και τα τρία αυριανά της Λιγκ 1, Μπέρι, Νορθάμπτον, όλες αυτές είναι σωστά φαβορί. Να παίξω έτσι; Χλωμό. Αν μου ζητάγατε να διαλέξω ένα από κάθε κατηγορία, θα σας έλεγα Γουλβς-Φλίτγουντ-Νορθάμπτον. Ιδού, ένα παρολί. Αλλά ειδικά στο νησί, αυτά είναι…απαγορευτικά.

Εψαξα γιά παικτικές αξίες. Στραβοκοίταξα την Ιπσουϊτς, την Γουόλσολ, την Μπράντφορντ, την Τζίλιγχαμ, την Κρόουλι, την Τρανμίρ, την Τσέλτεναμ, την Καρλάιλ, την Ολντρινχαμ. Αυτές μου “είπαν” κάτι, αλλά…ψιθυριστά. Δεν είναι υπερβολή, δεν βρήκα ούτε ένα σημείο να πω “αυτό το κρατάω”. Την Παρασκευή ας πούμε, θα ξανάπαιζα τα ίδια ακριβώς.

Βάση των δεδομένων πριν τη σέντρα, μου έκαναν. Τώρα όμως είναι…χλωμά τα σημεία. Παίζοντας τέταρτη σερί μέρα και όντας χαμένος, αρχικά σκέφτηκα ένα μεγαλοπρεπές πάσο. Τελικά, κάτι θα ρίξω, αλλά πολύ “ψιλό”. Χωρίς πολλά-πολλά γιά ανάλυση, θεωρώ ότι Καρλάιλ- Τζίλιγχαμ-Γουόλσολ έχουν λίιιιγο καλύτερες τύχες από αυτές που λένε οι αποδόσεις.

Δεν είναι σε κανένα τρελλό φεγγάρι φόρμας, απλά κοιτάς τα δεδομένα, τις βαθμολογίες, την αντίπαλο και καταλήγεις ότι μάλλον είναι “ψιλολαθάκια”. Χωρίς να το παιδεύω λοιπόν (και μελετώντας ΗΔΗ το Σαββατοκύριακο που έχει καλύτερα σημεία και μπορώ να αναφέρω από τώρα τις Μπρέντφορντ-Χάτερσφιλντ-Νοτς Κάουντι-Χάρτλπουλ-Οξφορντ-Νορθάμπτον γιά να καταλάβετε ότι το μάτι μου είναι εκεί και απλά περιμένω να δω τι θα γίνει σήμερα στα ματς), θα παίξω αυτό το “σβηστό” trixie και τίποτα παραπάνω.

Θα ήταν έγκλημα αν τώρα που είμαι στα σχοινιά προσπαθήσω να βγάλω από τη μύγα ξύγκι. Ε, τώρα αν σήμερα που…δεν ψήνομαι, γίνει κανένα κουλό, καλοδεχούμενο (γέλια). Τίποτα άλλο, στο σβηστό εντελώς η μέρα, τα λέμε πάλι αύριο. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 770 μονάδες. Ποντάρισμα 6/4: Trixie: Καρλάιλ 2 (3.30)-Τζίλιγχαμ 2 (4.75)-Γουόλσολ 2 (3.

60) με 40 μονάδες σε κάθε δυάδα και 20 στην τριάδα, όλο μαζί 140 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 630 μονάδες. Μεσοβδόμαδα έχει πολλά κύπελλα και μιά Primera που δεν βγάζει κάποιο λαβράκι, σε χαλαρό τέμπο θα πάμε. Γιά σήμερα, το επαναλαμβάνω, είναι μέρα είτε γιά φαβορί, είτε γιά πάσο, είτε γιά πολύ χαλαρό παιχνίδι. Τουλάχιστον έτσι είναι το πρόγραμμα στα μάτια μου.

Και επέλεξα τον τρίτο δρόμο.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras