117

Thassios

Παιχνίδι με ντέρμπι

Καλημέρα Betsellerades μου!

Χθες χάσαμε ελάχιστα λόγω του πονταρίσματος στον Βόλο. Από εκεί και πέρα πίστευα πολύ το χθεσινό trixie γι αυτό και έβαλα 8 μονάδες αλλά με απογοήτευσε. Ξεκινήσαμε δυναμικά με το Γερμανικό αλλά μετά στράβωσε το πράμα. Η Σενσιάνο έκανε το χειρότερό της πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα να χάνει 2-0 ενώ στην Αμερική ακόμη δε κατάλαβαν πως έληξε μόνο 1-0 αυτό το ματς.

Μιλάμε για 30 τελικές, 8 εντός στόχου , 17 κόρνερ , 2 δοκάρια και 2,16-0,8 τα xgoals. Με λίγα λόγια δεν έμπαινε η μπάλα μέσα. Είμαστε τέλη Μαρτίου και χάνω 100 μονάδες. Έχει εδώ και αρκετό καιρό κάνω σκαμπανεβάσματα και πάντα καταλήγω εδώ. Φυσικά και γυρνάει αλλά εκεί που στρώνει λίγο , μετά στραβώνει. Με κουράζει ψυχολογικά όλο αυτό αλλά δεν είναι καιρός για να μας πάρει από κάτω.

Ένα δίμηνο θα πρέπει να δείξω υπομονή και να είμαι πιστός στο παιχνίδι μου.

Πάμε στα αποψινά. Καταρχήν προτού πάμε στα δικά μας ντέρμπι θα κάνω στάση στους Άγγλους. Στο μεγάλο ντέρμπι θεωρώ καταρχήν ότι θα έχουμε κάρτες με τον Taylor στην σφυρίχτρα. Εκτός από αυτό συμφωνώ με τον Στρατηγό ότι θα έχουμε κλειστό ματς ενώ η Άρσεναλ άμα πάει στο Χ το παιχνίδι δεν θα πει όχι.

Οπότε βλέπω αξία στο παρακάτω:

Στην Λίβερπουλ μπορεί κανείς να ποντάρει το κλασικό πλέον anytime 2-1 υπέρ της.

Πάμε τώρα και στα δικά μας. Ξεκινάω από το ματς του ΠΑΟ με τον ΠΑΟΚ όπου βλέπω να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Ξέρουμε όλοι ότι αμυντικά δεν πατάνε καλά αλλά επιθετικά είναι εξαιρετικές. Από 1-1 ξεκινάει το παιχνίδι ενώ με αυτόν τον Δανό ρέφερι περιμένω και κάρτες. Με αυτά τα δεδομένα μου αρέσει το παρακάτω.

Τίμιο το 3,15 για αυτό το ματς. Εδώ ίσως έχουμε και λαιβ σε κάρτες παικτών.

Το ίδιο ειδικό θα επέλεγα και στο ματς της ΑΕΚ αλλά οι αποδόσεις είναι πιο χαμηλά και δεν με καλύπτουν.

Μετά πάμε στη Γαλλία όπου για το καλό θα ποντάρω τη κόκκινη στο Μαρσέϊγ – Παρί μιας και είναι ένα αδιάφορο παιχνίδι για τη Παρί που έχει κύπελλο μεσοβδόμαδα. Ωστόσο αυτοί της Μαρσέϊγ διψάνε για τέτοια παιχνίδια με το γήπεδο να βράζει απόψε. Μένοντας στη Γαλλία κόκκινη μπορεί να δούμε και στο Χάβρη – Μονπελιέ με τη προϋπόθεση ότι δε θα βολευτούν με καμιά ισοπαλία.

Αν μπει γκολ , τότε θα γίνει και χαμούλης λόγω βαθμολογίας ενώ και ο διαιτητής είναι τίμιος για κόκκινη.

Κλείνοντας πάμε και στο Περού όπου βρίσκω αξία στο κόμπο 2 + όβερ 1,5 της Σπόρτινγκ Κριστάλ. Μία κλάση πάνω από τη προβληματική Καχαμάρκα και περιμένω να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από την Μελγκάρ. Στο 2,80 το κόμπο.

Αυτά ήταν όλα όσα είδα λοιπόν.

Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο το παιχνίδι που θα κάνω. Ένα trixie με τα δύο ειδικά με τα ντέρμπι και το κόμπο της Κριστάλ. Μετά μονά και δυάδα οι κόκκινες στη Γαλλία.

Τίποτα άλλο. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS