2611

Billaras

Παρολί, yankee και live!

Λίγο με απασχόλησαν οι “ψιλές” δυάδες μου χθες (αν και τσαντίστηκα νωρίς με την Αούστρια γιατί μας… κέρασε εναν παπά, δεν χτύπησε καν το ματς), περισσότερο με απασχόλησε το live αργά το βράδυ. Θέλετε τίτλο; “Κυρία” η Παρί, “ηλίθια” η Λοριάν! Χτυπήσαμε live, αλλά ενώ η Παρί έδωσε το γκολ στην Καέν στο 90', η Λοριάν δεν κυνήγησε με τη σειρά της το 2-1 λες και ήταν άνετη.

Και… αφού έληξε, έμαθαν τα μαντάτα, ας πρόσεχαν! Αρκετοί πληρώθηκαν με “ξερή” Καέν (είτε Χ είτε next goal) που καλοπλήρωνε, αλλά μπορούσε να βγει η δυάδα με τα δυό next goal (κάπου 26.00 έδιναν πακέτο) και να γίνει πάρτι. Κρίμα, αυτό ήταν δοκάρι. Πάντως καλά ήταν, 100 και πλέον φίλοι δώσαμε τη μάχη, το ίδιο θα γίνει και σήμερα. Οτι και να διαβάσετε από εδώ και κάτω, στο live θα δωθεί η μάχη.

Φινάλε σε Premier, σε Ισπανία, σε Β' Γερμανίας, σε Πορτογαλία, προτελευταία στην Ιταλία. Σκοπεύω να είμαι στο chat γύρω στις 6, εκεί στο φιναλε των γερμανικών, στο ημίχρονο των ισπανικών και στην έναρξη των εγγλέζικων. Και..όσο πάει. Με μιά σημείωση: Οτι καθόμαστε καραούλι στο live δεν σημαίνει ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ παίζουμε live. Αν δεν προκύψει κάτι καλό, καθόμαστε στα αυγουλάκια μας.

Οχι άσκοπα μπετ. Χθες ένα παίξαμε, τέλος. Να δούμε σήμερα… Πάμε στα pre game. Δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με τα ψειράκια τύπου Τοντέλα, τύπου..γερμανικής ισοπαλίας του 1.70 (Θεός φυλάξοι). Ολα έχουυν σενάρι από πίσω, στο live θα αποκτήσουν άλλο νόημα. Πχ κάνει γκολ η Τοντέλα; Με γεια της και χαρά της, ούτε που θα με απασχολήσει ως σημείο. Θα με απασχολήσει όμως αν εκείνη την ώρα η Μορειρένσε χτυπήσει τον ψηλό άσο ή η Αρούκα καθήσει στο πλούσιο χινάρι! Τι έχω σημειώσει; Μπιλμπάο και Βιγιαρεάλ από Ισπανία.

Χαιντενχάιμ από Β' Γερμανίας. Ξερά χινάρια σε Εμπολι και Τζένοα στο Καμπιονάτο. Την Μορειρένσε που είπαμε, το ξερό Χ της Αρούκα που είπαμε. Αντε και μερικά over σε Σουόνσι, Μπέρνλι, Σαουθάμπτον, Νουμάνθια, Ραπίντ. Ξεκινάω ανάποδα με τα…εύκολα. Αιντε, κάτι φινάλε σαιζόν είναι, ας παίξω ένα παρολί, μόλις το… 3ο αν δεν απατώμαι σε εννιά μήνες! Δεν θα το έκανα ουτε αυτό, απλά κάπου ήθελα να “χωρεσω” την Βιγιαρεάλ.

Οπότε, Βιγιαρεάλ διπλό-Σουόνσι over- Ραπίντ over. Καλοπληρωμένα τα over, περιμένω ανοιχτά ματς, ενώ δεν πιστεύω ότι η Βιγιαρεάλ θα αφήσει την ευκαιρία. Η τριάδα μας κάνει 7.94, δεν είναι της πλάκας (2,20 Χ 1.90 Χ 1.90). Οπότε καθάρισα με τα μικρά! Ξανακοιτάω τα μεγάλα και αποφασίζω να πάω σε ένα yankee! Που επίσης είχα παρα πολύ καιρό να παίξω. Μπιλμπάο στο 3.

60, Χαϊντενχάιμ στο 4.00 και τα δύο ιταλικά χινάρια. Ξεκινάω από αυτά. Αν η Κροτόνε χάνει, τότε η μεν Τζένοα με Χ σωζεται οριστικά, ενώ η Εμπολι πάει στο +2 και έχει Παλέρμο στο φινάλε. Οπότε τους κάνουν (πάντα με την προυπόθεση ότι δεν θα γίνει κουφό στο Γιούβε-Κροτόνε). Στο γερμανικό ματς τρία δεδομένα. Πρώτον, η Μοναχο 1860 δεν είναι καλά.

Καιγόταν και με τη Μπόχουμ και τα είδατε. Δεύτερον, μπορεί να μην παλεύει γιά τίποτα (αν κερδίζει η Αρμίνια βασικά και δεν χάνει η Κάιζερ, ενώ έρχεται και το..χινάρι του 1.70). Τρίτον, η Χαϊντενχάιμ δεν θα το δώσει, το αντίθετο. Οπως δεν το έδωσε και η Μπόχουμ πριν μιά εβδομάδα. Και κλείνω με το ισπανικό. Η Ατλέτικο άδειασε, ψυχολογικά μιλάω.

Και έχει και πολλούς απόντες, όλη σχεδόν την άμυνα. Η Μπιλμπάο έχει κίνητρο, πάει με ότι έχει, κοιτάει και πάνω αλλά κυρίως και κάτω (την Σοσιεδάδ). Αυτό να έρθει, να κλείσει το trixie του από χθες και ο Μάκης. Αυτά είναι. ΟΛΑ εμπεριέχουν και το στοιχείο του live. Πχ, αν κερδίζουν Μπιλμπάο και Βιγιαρεάλ, δεν θα αποκλείσω κάποιον άσο από…Θέλτα! Ιδέες σας δίνω, θα τις δουμε εκείνη την ώρα.

Τα πορτογαλικά τα άφησα, κι αυτά γιά live, ενώ…μιά τρελλή σκέψη γιά Εβερτον, έμεινε σκέψη. Ενα παρολί, ένα yankee, και live. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 1.150 μονάδες. Ποντάρισμα 21/5: Παρολί: Βιγιαρεάλ 2-Σουόνσι over-Ραπίντ over (7.94) με 65 μονάδες. Yankee: Τζένοα Χ (3.40)-Εμπολι Χ (3.40)-Χαίντενχάιμ 1 (4.00)-Μπιλμπάο 2 (3.60). Με 7 μονάδες η τετράδα, με 14 κάθε τριάδα, σύνολο 56 μονάδες.

Και στις δυάδες από 32 μονάδες, ακόμα 192. Ολο μαζί 255 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 320 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 830 μονάδες. Να μην παραλείψω να ευχηθώ στους Κωνσταντίνους και στις Ελενίτσες, πολύχρονοι! Να μην παραλείψω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό απόψε. Και τα λέμε στο chat γύρω στις 6. Νέα στήλη την Τρίτη ή την Τετάρτη, με τελικό Europa League.

Επίσης, θυμίζω ότι έγραψα και χθες γιά το Blog! Γιά να μην “νεκρώσει” ως τον Αυγουστο, καλώ από τώρα, όποιον θέλει, να στείλει μιά συμμετοχή στο [email protected], γιά να γράψει από Ιουνιο και μετά. Και ίσως και γιά πάνω από μιά εβδομάδα ο καθένας, ανάλογα πόσοι θα εμφανιστούν. Μπορεί καποιος να ασχολείται σοβαρά με τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα.

Ιδού η ευκαιρία του. Μπορεί να θέλει να γράψει στοιχηματικές ιστορίες, τρόπους παιχνιδιού, κάτι γιά τη σαιζόν που πέρασε, κάτι γιά το ελληνικό ποδόσφαιρο, ιδέες δίνω. Ελεύθερο το θέμα, ότι αποφασίσει και έχει όρεξη ο καθένας. Σκεφτείτε το και στείλτε μου e-mail, έχετε μιά εβδομάδα καιρό. Μπορεί να είστε και οι ίδιοι που γράψατε ήδη μέσα στον χειμώνα.

Ήδη πήρα συμμετοχές, και γιά…αλογάκια και γιά τέννις και γιά Σκανδιναβίες. Περιμένω κι άλλες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras