1340

Editorials

Περί μελέτης και συνδρομής!

Δεύτερο ανοιχτό Editorial μέσα σε λίγες μέρες, πράγμα που σημαίνει ότι…δεν υπάρχει σήμερα (ποδοσφαιρική) στήλη εντός site, υπάρχει γιά ιπποδρομίες! Ο λόγος …απλός. Μελετάω, διαβάζω, μεταγραφές, αποδόσεις, αφιερώματα, αλλά…δεν παίζω. Δηλαδή, δεν με ενδιαφέρει (στοιχηματικά) τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με την Πλζεν.

Θα δω το ματς, θα δω και τους Αρη-Ατρόμητο, αλλά ποντάρισμα…γιοκ, απλώς εύχομαι να περάσουν όλες. Εμένα με ενδιαφέρει ας πούμε που πουλήθηκε-άλλαξε ιδιοκτήτη επιτέλους η Νοτς Κάουντι και θα ξεκινήσει με άλλο αέρα την περιπέτειά της στην Νάσιοναλ Λιγκ, χωρίς -12 πόντους και με ηθικό ακμαιότατο! Με τα ευρωπαικά θα ασχοληθώ την άλλη εβδομάδα πλέον.

Το νέο αυτό editorial αφορά ξανά στις συνδρομές. Ενώ μπαίνουμε στον Αυγουστο και λογικό είναι να…ζεσταίνεται το όλον πράγμα στοιχηματικά, δέχθηκα αυτές τις μέρες (επίσης λογικό) μερικά ερωτήματα με e-mail. Εχουν απαντηθεί αυτά τα ερωτήματα παλαιότερα, πέρυσι Οκτώβρη-Νοέμβρη, αλλά θα τα ξαναγράψω γιά να είναι ξεκάθαρα όλα.

Το βασικότερο ήταν “γιατί συνδρομή;”

Γιατί όλα ξεκίνησαν από την στάση του Betsellers στα περασμένα χρόνια είναι η απάντηση. Επτά χρόνια ελεύθερο το site, αν θυμάστε είχαμε διαφημιστικά μπανεράκια από μπουκμέικερς. Με μια ΣΟΒΑΡΗ διαφορά όμως (σε σχέση με το 90% των στοιχηματικών sites πανελληνίως).

ΔΕΝ είχαμε affiliation. Νομίζω όλοι πλέον στο 2019 ξέρετε τι είναι το αφιλιέισον. Εχει μπανερ ο μπουκμέικερ, κάνετε εσεις εγγραφή στην Χ ή Ψ εταιρία μέσω του μπάνερ, παίζετε εκεί και αυτός που έχει το site κερδίζει ποσοστό (ανάλογα, από 7% ως 10%, κάπου εκεί) από τα..χαμένα των παικτών που γράφτηκαν μέσω του μπάνερ στην κάθε εταιρία.

Μέσα σε 7 χρονια και με 7,400 φίλους στο ελεύθερο Betsellers, δεν θα είχαμε πχ 500 εγγραφές (και λίγες λέω) σε μπουκμέικερ μέσω των μπάνερς που διαφημίζαμε; Ε, από αυτούς τους 500, το Betsellers θα κέρδιζε ποσοστό απο τα χαμένα τους, εσαεί. Μονίμως.

ΔΕΝ το δεχθήκαμε, δεν το θέλαμε, δεν το κάναμε ποτέ. Ετσι λειτουργεί το σύστημα σχεδον παντού (και εκτός Ελλάδος), δεν “δείχνω” κανέναν, δεν κακίζω κανέναν, έτσι είναι η αγορά εδώ και χρόνια.

Απλα εμείς είπαμε “ελάτε εδώ κύριε μπουκμεικερ, αυτό είναι το site, δίνε το μήνα ένα Χ ποσό, διαφημίσου και μετά δικά σου τα κέρδη-δική σου η χασούρα από τους παίκτες, δεν εμπλεκόμαστε”. Καθαρά πράγματα. Προσωπικά, ήθελα να κοιμάμαι ήσυχος…

Τα πρώτα χρονια οι μπουκ πλήρωναν καλα, υπήρχαν κέρδη. Οσο περνάγαν, αυτό έφθινε.

Και έφθινε, και…έσβησε περίπου εντελώς. Την τελευταία διετία, μπαίναμε και μέσα σταθερά. ΑΝ είχαμε εξ’αρχής affiliation δεν θα μας απασχολούσε τίποτα, θα εισπράτταμε μόνιμα. ΔΕΝ είχαμε όμως.

Οπότε, είχαμε δύο επιλογές πλέον. Είτε να πηγαίναμε σε αυτή τη κοινή πρακτική που δεν μας άρεσε ποτέ, είτε να το κάναμε συνδρομητικό.

Ηταν μονόδρομος ακριβώς επειδή επτά χρόνια δεν πήραμε -έμμεσα- ποτέ τίποτα από εσάς (από τα…χαμένα σας, ότι κι αν σημαίνει αυτό). Καταλήξαμε λοιπόν στην φθη-νό-τε-ρη συνδρομή πανελληνίως και τα υπόλοιπα τα ξέρετε. Χίλιες φορές να εξαρτώμαστε από εσάς, παρά από τον κάθε μπουκμέικερ -είτε τη διαφήμισή του, είτε από το affiliation μαζί του.

Εχοντας επίγνωση των οικονομικών δυσκολιών που όλοι αντιμετωπίζουμε, βάλαμε τέτοιο ποσόν που όποιος παίζει στοίχημα έστω και χαλαρό, μπορεί να το καλύψει.

H δεύτερη ερώτηση (και τρίτη μαζι, πάνε πακέτο) ήταν “θα βγω κερδισμένος αν κανω συνδρομή;” και παράλληλα ήταν “τι κάνατε φέτος πρώτη συνδρομητική χρονιά ”; Γιά να κρίνετε και να αποφασίσετε.

Απαντώ στην 1η: Δεν είμαι -κανείς δεν είναι- Πυθία! Αυτά τα “υποσχόμαστε μεγάλα κέρδη” και τα λοιπά χαζά, δεν κολλάνε με το Betsellers. Μπορεί ναι, μπορεί όχι. Ποιός μπορεί να ξερει; Λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Μπορώ να υποσχεθώ (και όλοι μας στο site) όχι…αρλούμπες, όχι εξυπνάδες, σκληρή δουλειά, μεταλαμπάδευση γνώσεων, κυνήγι value bets, σωστή εκμάθηση στοιχηματισμού και σούπερ στοιχηματική παρέα που όμοιά της δεν έχει άλλη.

Αυτά τα υποσχόμαστε. Κέρδος μπορεί να έρθει, άλλες χρονιές είχαμε ήττα, άλλες είχαμε νίκη, άλλοτε μικρές νίκες, άλλοτε μεγάλες νίκες. Εξάλλου, το κέρδος είναι πως το αντιλαμβάνεται κανείς. Επτά χρονια ελεύθερο-μιά χρονιά συνδρομητικό, το σύνολον οκτώ σαιζόν, όσοι είστε φίλοι μας ξέρετε μακροχρόνια αν και τι κέρδος είχατε.

Και εδώ είναι και η απάντηση στο τελευταίο ερώτημα! Αν ο κάθε Billaras ή Μηδρινός ή Skotostrious ή Ζαφείρης είχανε κέρδη ή έχασαν τη σαιζον που πέρασε, μας προδιαγράφει το μέλλον; Οχι βέβαια! Παίρνει ποδοσφαιριστή μιά ομάδα που είναι καταξιωμένος και κοστίζει πολλα και αυτός…σέρνεται.

Και ανάποδα, παίρνει τσάμπα ένα παιδάκι κι αυτός….πετάει! Κάτι σημαντικό: Πάγια τακτική μας ήταν όλα τα χρόνια, να ΜΗΝ κάνουμε λεζάντα. ΠΟΤΕ δεν διαφημίσαμε επιτυχίες (που και τεράστιες ήταν και όντως άξιζαν διαφήμισης, για παράδειγμα το 2016 παίχθηκε-προτάθηκε στοίχημα 170 μοναδων με κέρδη 4300 μονάδες). Γιατί; Γιατί αν το κάναμε, θα έπρεπε να γράψουμε και τις αποτυχίες! Τίμια πράγματα.

Εδώ στην Ελλάδα έχουμε δυστυχώς μάθει λίγο λάθος. Σας σερβίρουν με ντουντούκα μιά επιτυχία (που συνήθως είναι και της πλάκας, καμιά δυαδούλα με over) και τις αποτυχίες… γαργάρα! Οταν λέμε ότι στο Betsellers από το 2011 διαφέρουμε, το εννοούμε. Οπως διαφέραμε στο θέμα affiliation, έτσι διαφέραμε και εδώ.

Πάντα. Δεν βγάζουμε προς τα έξω τίποτα. Εχουμε συνδρομητικό site και δεν….κάνουμε λεζάντα. Το κάναμε συνδρομητικό τον περασμένο Νοέμβριο χωρίς καν να έχουμε Facebook πέρυσι (μετά από ύποπτη “καταγγελία”)! Δεν βγάζουμε ντουντούκα, δεν λέμε τίποτα. Ομοίως λοιπόν, δεν λέμε τίποτα και στις στραβές. Ή μάλλον τα λέμε όλα, αλλά … ΕΝΤΟΣ site.

Οι συνδρομητές μας ξέρουν. Και απολογισμοί γίνονται και λάθη επισημαίνονται και κάβες υπάρχουν. Αλλά προς τα έξω τίποτα. Εχουμε κριθεί τόσα χρόνια. Πολλά χρόνια. Οπως έγραφα πάντα, “όποιος έχει μάτια βλέπει και όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει”…

ΑΥΤΑ περί συνδρομής, γιά να φρεσκάρουμε λίγο τα πράγματα.

Ο καθένας ας εκτιμήσει αναλόγως και ας πράξει αναλόγως. Αρκετοί ανταποκριθήκατε άμεσα, μπαίνει ο Αυγουστος, ξεκινάνε οι Λίγκες και ήδη από σήμερα ή αύριο ο Μάκης ξεκινάει αφιερώματα στις αγγλιδούλες, ο Ζαφείρης επίσης έκανε πρώτη προσέγγιση στην Ευρωλίγκα 2019-20, ο μόνος που ποντάρει μιάς και υπάρχει δράση είναι ο Skotostrious με τα αλογάκια του, ο οποίος ήδη ξεκίνησε σαιζόν με το δεξί.

Και φυσικά ο panagj, ο “τεννίστας” μας, στο chat. Ενα…τρομερό εργαλείο ο Γιάννης. Με λίγα λόγια; Ακόμα…δεν έχουμε ποντάρει σε ποδόσφαιρο-μπάσκετ. Ούτε σεντς. Και εδώ το Betsellers διαφέρει. Εχουμε σχεδόν…ένα χρόνο σαιζόν. Ας παίξει όποιος θέλει τα προκριματικά του Champions League και του Europa League.

Τα περισσσότερα sites σας δίνουν προτασούλες, οβεράκια, δυαδούλες κλπ. Καλά κάνουν, απλώς εμείς…έχουμε τραβήξει άλλο δρόμο και σε αυτόν τον τομέα. Χρόνια τώρα.

Σας περιμένουμε λοιπόν, με απαραίτητες υπενθυμίσεις:

α)Οσοι είσαστε ΗΔΗ συνδρομητές 6μηνου (που έληξε) και θα μας ξανάρθετε, να πατάτε το κουμπι ΑΝΑΝΕΩΣΗ.

Ειναι βασικό. Τα στοιχεία είναι κρατημένα, δεν θα ταλαιπωρηθείτε καθόλου. Αλλά μην ξεχνάτε να κινήστε με “ανανέωση” όχι με “νέα εγγραφή”. Τα άλλα βήματα είναι τα ίδια.

β) Οσοι θα μας έρθετε γιά πρώτη φόρα, θα πάτε με “εγγραφή-αγορά πακέτου” και είτε με κατάθεση σε τράπεζα (και online banking φυσικά) είτε με κάρτα χρεωστική/πιστωτική (μέσω viva wallet) θα πληρώσετε.

Στην ΠΡΩΤΗ περίπτωση (κατάθεση σε τράπεζα), ΑΜΕΣΑ να μας στέλνετε σε φωτό το καταθετήριο/απόδειξη, στο [email protected]. Μόνο έτσι ενεργοποιείται η συνδρομή.

Τέλος, ακολουθήστε μας και στο Facebook (https://www.facebook.com/betsellers/) και στο twitter (ειδικά εδώ, στο @betsellerscom) γιά να έχετε άμεση ενημέρωση γιά οτιδήποτε.

Βασικότατο αυτό, οι συνδρομητές μας μέσω twitter μαθαίνουν τα πάντα, πχ ένα live bet που παίχθηκε στο chat!!! Μην το αμελείτε.

Το επόμενο ανοικτό Εditorial θα είναι όταν έχω να….ανακοινώσω ευχάριστα (δεν θα αργήσει πιστεύω).

Αλλιώς τα…λέμε μέσα, στήλες κανονικά πλέον, η “μάχη” αρχίζει. Να ευχηθώ ξανά καλό μήνα και καλές βουτιές σε όσους τις ξεκινάνε από την Πέμπτη!

Παλαιότερα Editorials