2630

Billaras

Περιμένωντας στο..χαλαρό!

Μιά χαρούλα. Είμαι..άπλας σήμερα, από το πρωί ασχολούμαι με ένα ματς που μου κέντρισε το ενδιαφέρον, αυτό το Τσάβες-Ρίο Αβε. Το έπαιξε ο Μάκης απο χθες στο 2.20, το κίνητρο είναι όλο δεξιά με την Ρίο να κυνηγάει Ευρώπη και άξαφνα σήμερα… τούμπα το σετάκι. Και όχι απλά τούμπα, αλλά…διπλό φλικ-φλακ! Ο άσος καταποντίστηκε σε κάτι 1.

55 και το διπλό πέρασε το 5.00! Ντόινγκ! Το ψαξα λίγο, δεν βρήκα τίποτα, βρε λες να βαρέσω μιά Ρίο Αβε σήμερα στο τάληρο; Anyway, είμαι άπλας γιατί πήγε καλά χθες. Τα περισσότερα…μπάζα κέρδισαν, αλλά σημασία έχει ότι κέρδισαν εκεί που έπρεπε. Και η Πόλτεν και η Τοντέλα.Το Αμβούργο σκάλωσε στο Χ αλλά λίγο με νοιάζει. Γιατί είχα…κρυφό χαρτί.

Τα χινάρια. Παίζω 3-4 φορές όλο το χρόνο. Και σχεδόν πάντα μετά τον Μάρτιο. Γιατί ως τότε δεν κοιτάω βαθμολογίες. Τώρα τις κοιτάω. Βόλευε στην Αουγκσμπουργκ, ήρθε 1-1. Βόλευε στην Αταλάντα, ήρθε 1-1. Οπότε (καλά) κέρδη ήδη. Και μένει το κερασάκι, να έρθει και το Μονπελιέ-Λυών που επίσης βολεύει. Και τα τρία (κι εδώ είναι το ζουμί) καλοπληρωμένα.

Αν έχω άγχος; Κανένα. Ο μπουκ το έχει τώρα, όχι εγώ. Είχα ένα καλό δοκάρι στα ευρωπαικά ματς (με Ρεάλ, Μονακό, Μπεσίκτας), τώρα να δούμε αν θα έχω δοκάρι ή θα βρω στόχο, πάλι η Λυών είναι εμπλεκόμενη! Οπως και να έχει, διαπιστώνετε κάτι. Οτι δεν το παρατάω. Οτι δεν…τερμάτισε η σαιζόν, ότι δεν μηδένισε η κάβα, ότι δεν έπαιξα ποτέ ψίχουλα, ότι δεν έπαιξα ποτέ…σιχαμένα του 1.

60, ότι δεν άλλαξα τακτική, ότι δεν φοβήθηκα ποτέ. Μπάλα είναι, στοίχημα είναι, όλα συμβαίνουν αν εμείς παίζουμε σωστά κι αυτή μας κάνει τα κέφια. Και πάμε στο σήμερα… Λίγα πράγματα. Δεν κοιτάω καν κάτι αστεία φαβορί τύπου Κροτόνε, τύπου Τζένοα, τύπου Καέν, τύπου Σπάρτα. Γελάνε και οι πέτρες. Να “σώζω” ομάδες που αξίζει η απόδοσή τους.

Οχι ψοφίμια που κοστολογούνται ως άλλες Μπαρτσελόνες απλά επειδή καίγονται! Η αλήθεια είναι ότι μάζεψα σημεία, όλα μεγάλα, αλλά σε όλα σχεδόν έχω ερωτηματικά. Δεν είχα σε δύο, σε Γκρόνιγκεν και Εξετερ. Αλλά έπεσε η απόδοσή τους σε 2.70 και 2.65 αντίστοιχα (από 3.00 και 3.10 αντίστοιχα). Θα κάνω λίγο σκόντο και θα τις ποντάρω, αλλιώς δεν θα έπαιζα και τίποτα.

Εψαξα να βρω την τρίτη. Μετά από σκέψη κατέληξα σε Λούτον (3.00). Καλή ομάδα, πρώτο φαβορί να ανέβει, στη Μπλάκπουλ σταθερά σε “αργία” οι οπαδοί κατά της διοίκησης, μπορεί να έχει και παραπάνω οπαδούς η Λούτον σημερα. Θα μου πείτε είναι πλέι οφ. Οκ, αλλά οι αποδόσεις έχουν λαθάκι (όπως είχαν και στην Εξετερ, είχαμε ομάδα με 13 διπλά ως αουτσάιντερ).

Να μην το ψειρίζω: Ενα τριξάκι, με αυτές τις τρεις. Χαλαρά. Κι από εκεί και πέρα; Τσέκαρα πολλά μεγάλα σημεία. Ρόντα (4.00), Μπόχουμ (5.50, δεν θα το αφήσει στην Μονάχο, είναι ύπουλο ματς), Σασουόλο (ξεκινάει σε λίγο, θα το αφήσω στο live), Θέλτα (4.75), Χιχόν (3.60), Γουέστ Χαμ (6.25) και Μαν. Γιουνάιτεντ (5.50). Και…Ρίο Αβε στο 5.25! Σε όλα έχω ερωτηματικά.

Εσβησα Χιχόν γιά αρχή (έχω την αίσθηση ότι η Ειμπάρ δεν θα το χαρίσει), Σασουόλο επειδή ξεκινάει (πάντως το 9.00 με αυτό το αναθεμα την Ιντερ είναι εντυπωσιακό), κοιτάω τις εγγλέζες. Σκαλώνω στις τεράστιες απουσίες της Γουέστ Χαμ.Από Αντόνιο ως Κάρολ και Νομπλ και πάει λέγοντας. Πάντως η Λίβερπουλ (που θέλει ΜΟΝΟ διπλό) έχει όλο το άγχος και είναι αυτοκαταστροφική.

Η δε Γιουνάιτεντ θα έχει κάμποσους αναπληρωματικούς κατά τα λεγόμενα του Μουρίνιο. Οι αποδόσεις με…φαγουρίζουν άσχημα. Αστα να πάνε στο καλό. Κι αυτά γιά live. Οπότε έμεινε μιά Ρόντα. Να την “σώσω” στο 4.00 με αδιαφορη αντίπαλο; Θα το αφήσει η Φιτέσε; Ας το δοκιμάσω. Και βάζω και Ρίο Αβε που μας προέκυψε σήμερα και έκλεισα. Εδώ, ειλικρινά, ισχύει το “πληρώνω να δω τι θα γίνει”.

Η Ρίο Αβε έχει κίνητρο και είναι και καλά και τα 5αρια δεν στέκουν. Εχει γίνει κέντα; Επεσαν τάβλα με ίωση; Θα δείξει η… νεκροψία, σε αυτήν την απόδοση δέχομαι να ρισκάρω κι ας πέσω σε μόντα. Χαλαρός είμαι, το ξαναλέω, το χινάρι στο Μονπελιέ-Λυών να έρθει και ας φάω τρίμπαλο παντου (γέλια). Νέα στήλη την Τρίτη! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες.

Επιστροφές από 13/5: 307 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 1067 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: Trixie με Αουγκσμπουργκ Χ (5.00, πιασμένο)-Αταλάντα Χ (3.40, πιασμένο)- Μονπελιέ Χ (3.40, ανοιχτό). Με 5 στην τριάδα και 30 σε κάθε δυάδα. Ποντάρισμα 14/5: Μονό αποδεκτό: Ρόντα 2 (4.00) με 55 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Ρίο Αβε 2 (5.25) με 50 μονάδες. Δυάδα (21.00) με 17 μονάδες. Trixie: Εξετερ 2 (2.65)-Λούτον 2 (3.

00)-Γκρόνιγκεν 2 (2.70) με 20 μονάδες η τριάδα και με 45 κάθε δυάδα.Ολο μαζί 155 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 277 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 790 μονάδες. Οπως βλέπετε δεν έβαλα τις μονάδες της ήδη πιασμένης δυάδας ισοπαλιών. “Εκκαθάριση” στην στήλη της Τρίτης. Σήμερα χαλάρα, κατέβασα ποντάρισμα και περιμένω…

Παλαιότερα άρθρα του Billaras