2470

Billaras

Περισσότερα απ’ το Σαββατοκύριακο

Οταν ξέρεις εκ των προτέρων ότι είναι δύσκολα, δεν έχεις πολλές απαιτήσεις. Ο επίλογος στο κείμενο της Κυριακής τα έλεγε όλα. Τι ήθελα; Ενα, να αξίζω να το πάρω και να μην χάσω. Η μπάλα όμως κάνει τα δικά της. Αντι 0-2 ή 0-3 ημίχρονο σε μονότερμα, η Νις…έχασε κιόλας. Και η Νιουκάστλ δύο φορές πήρε κεφάλι, ισοφάριση με πέναλτι-όσκαρ βλακείας ενώ δεν απειλείται καθόλου, χάνει κι ένα πάνω στη γραμμή στο 90' και ήρθε κι έδεσε.

Ας είναι, ημουν προετοιμασμένος. Τα'χω ήδη αφήσει πίσω, κάνω απλώς καταγραφή όπως πάντα. Και πάω παρακάτω. Παρακάτω, στα φρέσκα δηλαδή, έχει επιλογές. 500+ ματς είχε το ΣΚ, έπαιξα επτά και με το ζόρι. Ούτε 100 δεν έχει τώρα και αρχικά μάζεψα μιά ντουζίνα! Και μερικά τα θεωρώ καλά σημεία. Χωρίς να θέλω να αναφερθώ εδώ στην τελική διαλογή να πω απλώς ότι έσβησα όσα βρίσκονται κάτω από το 3.

00. Και δεν ήταν λίγα. Και πως ζορίστηκα αρκετά να καταλήξω. Επίσης να αναφέρω ότι αύριο θα υπάρχει νέα στήλη, άρα μένουμε στα σημερινά. Σεντόνι και εγγλέζικα. Αυτά που εν τέλει θα πάρουν το ποντάρισμά μου, είναι πέντε. ΛΕΙΨΙΑ – ΠΟΡΤΟ 2 (3.50): Οι μπουκ…το χαβά τους. Δεν κοιτάνε τι κάνει η παντελώς άπειρη Λειψία στην Ευρώπη, κοιτάνε μόνο τι κάνει στη Γερμανία.

Λες και η Πόρτο είναι καμιά ομαδούλα ή είναι καμιά πρωτάρα! Την προηγούμενη αγωνιστική, την κόντρα της Λειψίας την πληρωθήκαμε…ομαδικά. Θα επιμείνω. Δεν έχει να κάνει με φόρμα, όσο με εμπειρία. Οκ, μπορεί να της πάει το ματς δεξιά, να μην της στραβώσει της γερμανίδας (σημειωτέον, έχασαν…όλες πριν 15 βράδια). Αλλά αν της στραβώσει, μιά κόντρα να φύγει η Πόρτο και να δούμε 0-1 ; Εκεί ποντάρω, αυτό περιμένω, κρατάω το διπλό.

ΜΟΝΑΚΟ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 2 (5.75): Εδώ είναι πολλά που μετράω. Μετράω ας πούμε ότι το πριγκιπάτο μόνο έδρα δεν είναι. Μετράω ότι η Μονακό αναγκαστικά θα βγει μπροστά, στο ξέφωτο. Μετράω ότι συνολικά φέτος, μεχρι σήμερα, δεν έχει καμιά σχέση με την περσινή ομάδα. Και φυσικά μετράω ότι η Μπεσικτάς το…έχει και το παραέχει το ύψος. Εδώ κι αν περιμένω κόντρα επιθέσεις.

Και φυσικά, η απόδοση “αποφασίζει”. Αναρωτηθείτε: Θα δίνατε Μπεσίκτας πάνω από 4.00; Εγώ όχι. Αρα παίζω. ΡΕΑΛ -ΤΟΤΕΝΑΜ 2 DNB (4.50): Εδώ…ζορίστηκα πολύ. Θα ήθελα να παίζει ο Ντέλε Αλι, ταμάμ παιχνίδι γι αυτόν ήταν το αποψινό. Αλλά και πάλι. Το κοίταγα…μισή ώρα (όπως μισή ώρα κοίταγα και τη Νάπολι). Η Ρεάλ πήρε τα σούπερ καπ κι έκτοτε είναι μέτρια σταθερά.

Την είδα με Μπέτις, την είδα με Χετάφε, δεν έχει φόρμα. Παει με την κλάση της, οκ, αλλά αυτή δεν κερδίζει πάντα. Την Τότεναμ την έχω σε τεράστια εκτίμηση. Καμιά ομάδα δεν έχει την πρόοδό της τα τελευταία 4 χρόνια. Σταθερά ανεβάζει τον πήχη. Και ο Ποκετίνο, να με θυμάστε, θα πάει σε πάγκο….τεράστιο όταν αποχωρήσει. Οταν έβαλα στον εαυτό μου το ερώτημα “πόσο θα το έδινες;”, απάντησα “4.

50”. Οι μπουκ διαχρονικά “πατρονάρουν” τις φανέλες, δεκτόν. Και μου δίνουν στο 4.50 και την ισοπαλία. Νομίζω αξίζει να το ρισκάρω, γνωρίζοντας πόσο δύσκολο είναι. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΟΛΝΤΑΜ 2 (5.00): Θα μας…τρελλάνει η Ολνταμ. Γκολ στο 90', με τον υπηρεσιακό Γουέλενς έχει μόνο νίκες. Και όχι της πλάκας, την Μπλάκμπερν γονάτισε προχθές! Η Μπράντφορντ, ειναι σίγουρα καλύτερη ομάδα.

Αλλα ντεφορμέ, φάνηκε και το Σάββατο που άρπαξε τρία. Μομέντουμ, φόρμα, ηθικό και απόδοση, με πάνε δεξιά. ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ 2 (4.20): Αν η Μπράντφορντ είνα μιά φορά ντεφορμέ, η Σκάνθορπ είναι..τέσσερις, όσες και οι αγωνιστικές που έχει να κερδίσει! Δεν σκοράρει, εκεί είναι το μεγάλο της θέμα. Την ίδια ώρα, έχω μιά Φλίτγουντ και τα διπλά της τα κάνει και τσαμπουκά-εγωισμό βγάζει, με παίκτη λιγότερο προχθες αλλά δεν το παράτησε και ισοφάρισε.

Την ποντάρω συχνά, με δικαιώνει συχνά (πέρυσι πολλές φορές), ας το ξανακάνει. Με 4.6 μέσο όρο απόδοσης πορεύομαι απόψε (και με το ένα στο draw no bet αλλιώς θα ήταν ακόμα ψηλότερος). Βαθμός δυσκολίας σταθερά πολύ μεγάλος. Αν έρθουν πάνω από δύο θα είμαι σούπερ ευχαριστημένος, με δύο θα είναι καλή βραδιά και με κέρδος, με ένα δεν θα χάσω ή θα χάσω…μιά πίτσα.

Είναι σημαντικό να ξέρεις τι περιμένεις. Θα μπορούσα να παίξω κι άλλα (εννοώ ασόδια, όχι τίποτα over/under και ειδικά), αλλά ας μείνω με αυτά και τα ξαναλέμε αύριο ίδια ώρα περίπου, με το βλέμμα κυρίως στραμμένο στην Πέμπτη. Τα βράδυ θα είμαι στο chat μετά τις 9.15, μπας και έχουμε τίποτα στο live, σας περιμένω εκει. ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: -10,6 μονάδες.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 17/10: Σκάνθορπ-Φλίτγουντ 2 (4.20), 1 μονάδα. Μπράντφορντ-Ολνταμ 2 (5.00), 1 μονάδα. Ρεάλ-Τότεναμ 2 dnb (4.50), 1 μονάδα. Λειψία-Πόρτο 2 (3.50), 2 μονάδες. Μονακό-Μπεσίκτας 2 (5.75), 1 μονάδα. Ανοιχτά μπετ: 6 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: -16.6 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras