3799

Billaras

Πολλά, αλλά όχι δυνατά!

Οπως ακριβώς το έγραψε ο Μάκης στη στήλη του: Αν ήθελε, θα (τον) πλήρωνε. Και μένα μαζί, αφού τα εγγλέζικα τα …ίδια ήταν. Λεπτομέρειες. Στο τσακ. Οι …ίδιες λεπτομέρειες εμένα μου έδωσαν το παιχνίδι πίσω! Ναι, εμένα ήθελε να με πληρώσει. Σε ματς τελειωμένο, στο 4ο καθυστερήσεων, 20'' πριν το τέλος, ένα χαζό πέναλτι, γκολ, 0-3 και over η Λίβερπουλ.

Οταν το είδα, γέλασα και …ήξερα πλέον ότι το παρολί θα “γράψει”. Οταν συμβαίνει αυτό, είναι σαν να σου λέει “σε κρατάω ζωντανό”. Φανταστείτε, λίγο ήθελα να βάλω τη Λιρς μέσα στο παρολί αντί γιά τη Σπόρτινγκ. Ε, εκεί παρότι με…9 παίκτες η Λέουβεν άντεξε και έμεινε 0-0. Ενώ η Σπόρτινγκ με ανατροπή στο τέλος, πλήρωσε! Ατιμη χημεία, άτιμες λεπτομέρειες… Οπότε, όλα καλά.

Πήρα και ένα πακέτο τσιγάρα (γέλια). Αυτές οι “ισοπαλίες” είναι μεγάλη υπόθεση σε βάθος χρόνου. Πάμε στο σήμερα. Δεν είναι και εντελώς της πλάκας η μέρα. Εδώ διαφωνώ με τον Μάκη. Εμένα η προτελευταία διαλογή έβγαλε κάμποσα. Πρόσθεσα πολλά. Γιά την ακρίβεια: Φαβορί (ή γενικά μικρές αποδόσεις): Γκρόνιγκεν, Αταλάντα, Πανιώνιος over, Ρεάλ, Νασιονάλ, Σεβίλλη over, Μίλαν g/g, Παρί over, Χοφενχάιμ over και Πλατανιάς.

Αυτά είναι τα “μικρά”. Αουτσάιντερ ή γενικά μεγάλα: Ελαζιγκσπόρ, Μπολόνια, Σασουόλο, Βόλφσμπουργκ, Σριούσμπερι, Εργοτέλης, Στουτγάρδη, Σοσιεδάδ. Οχι και λίγα. Ομως, λίγα είναι “δυνατούτσικα”. Τα ανέφερα περισσότερο όλα, απλά γιά να δείτε όλο τον κορμό που έχω σχηματίσει. Αλλα είναι έμπνευση (πχ το over του Πανιωνίου), άλλα είναι ελαφρώς…μυρωδάτα (Σασουόλο και Μπολόνια), άλλα με προβληματίζουν πολύ (πχ Στουτγάρδη).

Στα μεγάλα, ένα ματς που να πληροί όλες τις προυποθέσεις (φόρμα, ειδήσεις, απόδοση) δεν υπάρχει. Θέμα έμπνευσης είναι περισσότερο, θέμα λεπτομερειών. Να μην το πολυκουράσω…. Γκρόνιγκεν στον άσο (1.90) θα μπει σε παρολί. Ντερμπάκι, αλλά έχω μια πανίσχυρη έδρα κόντρα σε ομάδα με…μηδέν εκτός (και 6-22 γκολ εκτός). Παρί over (1.61) θα μπει σε παρολί.

Χωρίς να χρειάζεται ανάλυση νομίζω. Αυτά τα δύο είναι το “άνοιγμα” και το “κλείσιμο” του παρολί. Μένει ένα ακόμα. Αυτό το ένα με έβαλε σε σκέψεις. Εχω πολλά και πιθανά over (Σεβίλλη, Χοφενχάιμ) αλλά πληρώνουν λίγα. Να πάω στην έμπνευση μου, το over του Πανιωνίου; Να πάω σε σημείο σαν την Ρεάλ; Θα πάω με το g/g της Μίλαν τελικά. Χωρίς Βιδάλ η Γιούβε θα δεχθεί ένα, ας μην παίζει ο Μπαλοτέλι.

Ε, θα βάλει και ένα νομίζω, δεν εμπνέει η Μίλαν αμυντικά. Το 1.72 με καλύπτει. Οπότε, έγινε το παρολί, σε καλούτσικη απόδοση (5.26). Εσεις αν θέλετε, δείτε και τα άλλα, δεν είναι άσχημα, χημεία είναι, χθες με ευνόησε, μένει να δούμε σήμερα. Στα μεγάλα; Την τουρκάλα δεν την έχω δει και κολλάω, η απόδοση της Βόλφσμπουργκ είναι μικρή, ο Εργοτέλης έχει και κάμποσο Χ μέσα.

Στα ιταλικά ενδεχομένως να υπάρχει και παρασκήνιο. Θα κρατήσω την Μπολόνια. Ούτε τόσο κακή είναι, ούτε τόσο σούπερ η Βερόνα, λείπει και ο μπόμπερ Τόνι, άνεση έχει (και δεν πιστεύω ότι κυνηγάει Ευρώπη). Στο 3.75. Μετά, θα πήγαινα με Σριούσμπερι, αλλά σκάλωσα με την επιστροφή Γουίλσον στην Κόβεντρι, είναι μεγάλη υπόθεση. Θα πάω με Σοσιεδάδ.

Εδώ έχω ένα δεδομένο. Μεγάλη υπόθεση η απόδοση. Η Σοσιεδάδ που είδα με την Μπάρτσα δεν είναι γιά 4.20. Με τίποτα. Ως 3.30 την είχα στα κιτάπια μου. Εχω κι ένα δεύτερο δεδομένο. Την…γκαντεμιά της Σεβίλλης. Την βλέπω συνέχεια, ενώ παίζει καλά, κάτι γίνεται και…σκαλώνει. Είδατε ότι την είχα και στα over, τελικά θα κρατήσω το διπλό. Και μένει το τρίτο μεγάλο.

Θα πάρω ένα μεγάλο ρίσκο. Στουτγάρδη. Ας φάω τα μούτρα μου. Ξέρω πόσες ήττες έχει. Αλλά ρε γαμώτο, δεν παίζει άσχημα. Ξέρω ότι λείπει και ο Ιμπίσεβιτς ξανά. Ξέρω όμως και..ανάποδα. Οτι η Αϊντραχτ εντός δεν πείθει. Θυμίζω, όοολο τον πρώτο γύρο δεν είχε νίκη εντός. Επαιξε την Πέμπτη. Κουράστηκε. Και έφαγε γερή φάπα στην ψυχολογία της. Εβαλε 5 γκολ στην Πόρτο συνολικά και αποκλείστηκε, ενώ άγγιζε το θαύμα, 3-2 στο 85' ήταν! Και έχει και σοβαρούς απόντες στα χαφ.

Με …πλήρη επίγνωση, παίρνω το 3.30 του διπλού. Ας γύρίσει “κάτι” πίσω η τύχη στην Στουτγάρδη… Κλείσαμε. Ενα παρολί, ένα trixie. Μικρά μπετ. Οπως είπε ο Μάκης, μεσοβδόμαδα δεν έχει τίποτα (θα έχω κι εγώ στήλη την Τρίτη, αλλά….μάλλον με no bet), θα μπούμε στην τελική ευθεία το άλλο Σάββατο, ένα τελευταίο “γεμάτο” δίμηνο. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.

000 μονάδες. Κέρδη από 1/3: 540 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 10.565 Ποντάρισμα 2/3: Παρολί: Γκρόνιγκεν 1-Παρί over-Μίλαν g/g (5.26) με 105 μονάδες. Trixie: Μπολόνια 2 (3.75)-Στουτγάρδη 2 (3.30)-Σοσιεδάδ 2 (4.20) με 40 μονάδες οι δυάδες και 20 η τριάδα, όλο μαζί 140 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 245 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 10.320 μονάδες. Δεν έχω απαιτήσεις σήμερα. Μακάρι να..περάσουν όλα, αλλά δεν είναι σαφώς τα ματς που πιστεύω πολύ.

Οτι και να βγει, είτε το παρολί, είτε μιά δυάδα στο trixie, κερδίζω καλούτσικα. Θα σας συνιστούσα να πάτε εξίσου χαλαρά, προσωπικά δεν θα σκάσω ιδιαίτερα, εκδρομή θα πάω! Ούτε ξανοίχτηκα σήμερα, ούτε έχασα χθες. Καλό διήμερο (αν και ο καιρός είναι αγριεμένος), τα λέμε την Τρίτη!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras