2699

Billaras

Ποντάρισμα στη Μπενφίκα

Καλησπέρα σε όλους.Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Βασίλη που μου κάνει αυτό το δώρο να γράψω για μια εβδομάδα στο betsellers,ειλικρινά ποτέ δεν περίμενα στην ζωή μου ότι θα δώσω προγνωστικά σε ένα από τα κορυφαία στοιχηματικά σάιτ.Τον Βασίλη τον διαβάζω από το Match Money τον ακολούθησα και στο περιοδικό της Ελευθεροτυπίας σε ένα από τα καλύτερα στοιχηματικά έντυπα που υπήρξε ποτέ και τον ακολουθώ και τα τελευταία χρόνια μέσα από την King bet.

Για εμένα ο Βασίλης είναι ένας δάσκαλος,καθηγητής θα έλεγα καλύτερα.Ο Βασίλης σε βοηθάει να παίζεις έξυπνα να μην παίζεις πολλά σε αποδόσεις της πλάκας αλλά να παίζεις έξυπνα σε αποδόσεις που μπορούν να σου αποφέρουν κάποια κέρδη.Κακά τα ψέμματα από το στοίχημα κανένας δεν πρόκειται να γίνει πλούσιος.Το στοίχημα θέλει υπομονή,επιμονή,μελέτη,ψάξιμο και τύχη όπως όλα τα πράγματα στην ζωή.

Το καλύτερο για εμένα είναι να έχεις πίστη σ´αυτό που επιλέγεις και να μπορείς να το συζητάς με κάποιον ή κάποιους άλλους γιατί μέσα από την συζήτηση μπορεί να οδηγηθείς κάπου αυτό το κάπου μπορεί να είναι ένα καλό αποτέλεσμα.Κανένας δεν πρόκειται να κερδίσει άμα δεν ψαχτεί τελεία. Πάμε στο ζουμί τώρα σήμερα έχει τσουλού δύο ματσάκια.

Άρσεναλ-Μπάγερν πρώτο παιχνίδι η Μπάγερν είχε διασύρει την Άρσεναλ με 5-1 άρα η Μπάγερν έχει πολλές πιθανότητες να περάσει είναι φαβορί για πρόκριση.Επομένως για να μην το κουράζω έχω ρίξει κάτι ψιλά στην Άρσεναλ και στο Χ στο 4,00 βρήκα το Χ στο 3,75 την Άρσεναλ η Μπάγερν πιστεύω ότι δεν θα σκοτωθεί για να κερδίσει την Άρσενάλ και δεύτερη φορά άποψη μου.

Στο άλλο μάτς Νάπολι-Ρεάλ πρώτο παιχνίδι 3-1 υπέρ της Ρεάλ βλέπω μια ισοπαλία με γκόλ στο 3,90 το Χ έριξα και εκεί κάτι ψιλά.Για τα δύο αυριανά οι αποδόσεις στα φαβορί είναι για γέλια λέω να παίξω Μπενφίκα είτε στο Χ 5,25 δίνει είτε στο διπλό 9,50 δίνει πολύ μεγάλο.Αλλιώς μπορεί να πάω στην πρόκριση της Μπενφίκα 2,10 δίνει καλό και το γκόλ/γκόλ στο 1,90 το 1-0 σκόρ πρώτου παιχνιδιού είναι πολύ ύπουλο άρα η Μπενφίκα μπορεί να κάνει ζημιά.

Στο άλλο μάτς η Παρί είναι το φαβορί για την πρόκριση δεν αξίζει η απόδοση της Μπάρτσα στο 1,44 για νίκη θα πήγαινα σε ένα σκοράκι 3-1 υπέρ της Μπάρτσα 10 δίνει.Επομένως τι κρατάμε:1-Χ την Άρσεναλ,Νάπολι-Ρεάλ Χ,Χ-2 την Μπενφίκα γκόλ/γκόλ και πρόκριση Μπενφίκα.Μπάρτσα-Παρί σκοράκι 3-1.Προσωπικά θα τα παίξω όλα μονά και με λίγα λεφτά.Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε και προσοχή στο live μπορεί να έχουμε ευκαιρίες.

Υ.Γ.:Ελπίζω να μην σας ξέρανα και εσάς όπως την γάτα μου που της το διάβασα.Ευχαριστώ πολύ.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras