584

Thassios

Ποντάροντας στο F3

Καλησπέρα Betsellerades μου!

Όπως ανέφερα και στο προηγούμενο update τελείωσε το μουντιάλ και τώρα τα κεφάλια μέσα για τα καλά. Ένα μουντιάλ που νομίζω ότι δεν θα μπορούσε να είναι πιο εξαιρετικό στοιχηματικά αφού το Betsellers τα σάρωσε όλα. Όλη η ομάδα συμφωνούσε για την Αργεντινή ασχέτως αν τη πόνταρε μόνο ο Billaras. Προσωπικά σας είχα αναφέρει ότι πόνταρα ακριβώς ότι και ο Billaras γι αυτό και δεν τα ξαναέβαλα εγώ στη στήλη μου.

Πληρωθήκαμε λοιπόν καλά. Και όταν λέω ”πληρωθήκαμε” εννοώ και εσάς φυσικά αφού τα έχουμε πει ότι είμαστε μια ομάδα.

Και πάμε λίγο στα εκτός στοιχήματος. Δε νομίζω ότι μπορεί να πει κάποιος ότι δεν ήταν ένα πολύ καλό μουντιάλ. Μπορεί να ξεκίνησε κάπως ”κρύο” αλλά είχε και γκολ, και εκπλήξεις, και εντάσεις ενώ το κερασάκι στη τούρτα ήταν ένας καταπληκτικός τελικός.

Προσωπικά σαν fan της Βραζιλίας μπορεί λίγο να με έτσουξε (αν και τα φράγκα που πήραμε μου απάλυναν το πόνο) αλλά αυτή η Αργεντινή που έπαιξε με πάθος το άξιζε με χίλια. Με έναν Μessi που ήταν αρχηγός με τα όλα του. Κάθε μέρα σε πιάνει μια ανατριχίλα βλέποντας τα βιντεάκια με τους οπαδούς και διάφορα άλλα. Τον Scaloni να κλαίει και να μην ξέρει πως να αντιδράσει.

Όλα αυτά λοιπόν τα χάρηκα σαν ποδοσφαιρόφιλος που τα έζησα. Ασχέτως που δεν ήταν οι αγαπημένοι μου Βραζιλιάνοι. Εμείς είχαμε τους βαψομαλλιάδες. Θα πάρουμε το επόμενο άλλωστε!

Σωστά λοιπόν είναι ένα μουντιάλ που θα μείνει αξέχαστο. Το μόνο αρνητικό που είχε αυτό το μουντιάλ (κατά τη διάρκεια μιλώντας πάντα γιατί είπαμε ότι δεν ξεχνάμε τους χιλιάδες θανάτους) ήταν η κακή διαιτησία σε αρκετά θα έλεγα ματς.

Από τους ρέφερι μέχρι και το var. Και το λήγω εδώ αυτό. Δε χρειάζεται να δώσουμε παραπάνω βάρος. Απλά λόγω τη στήλης που ασχολούμαι με διαιτητές θα έπρεπε να το αναφέρω κι αυτό. ‘Ηταν κάτι που επηρέασε και τη κάβα μου.

Ας πάμε τώρα λίγο στα δικά μιας και αναφέρθηκα. Όταν ξεκίνησα λοιπόν το Μουντιάλ ήμουν στις 287 μονάδες κέρδος στη κάβα.

Με τη λήξη του μουντιάλ ήμουν στις 281,4. Δηλαδή το μουντιάλ έκλεισε με μια χασούρα των 5,6 μονάδων. Στα μακροχρόνια στοιχήματα είχα χασούρα 14,6 μονάδες. Οπότε τα μη μακροχρόνια στοιχήματα είχαν κέρδος 9 μονάδες. Εδώ κολλάει αυτό που ανέφερα στη προηγούμενη στήλη ότι έκανα ένα πολύ σοβαρό διαχειριστικό λάθος. Αν έριχνα μεγαλύτερο βάρος στα μη μακροχρόνια στοιχήματα , τότε θα είχα και μεγαλύτερο κέρδος.

Οπότε πήρα ένα γερό μάθημα.

Αυτά ήταν όλα όσα είχα να πω για το μουντιάλ. Τώρα έχουμε μια μεγάλη ανηφόρα και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Χθες έκανα ένα update με τους Πορτογάλους όπου πόνταρα να έχει πολύ ξύλο το ματς αλλά με 5-0 ημίχρονο δεν είχα καμία μα καμία ελπίδα. Σκεφτείτε ότι το ημίχρονο με αυτό το σκορ είχε ήδη 4 κίτρινες.

Με διαφορετικό σκορ (τύπου 1-0) σήμερα κάτι μου λέει ότι θα είμασταν καλά πληρωμένοι. Αλλά με τα ”αν ” δουλειά δε γίνεται.

Και πάμε στα φρέσκα. Ο τίτλος λοιπόν αναφέρεται στο F3. Δε μιλάω φυσικά για το κουμπί στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή αλλά ούτε και για κάποιον κωδικό. Αναφέρομαι στο ντέρμπι F3 ανάμεσα στην Σέντρα Κόουστ Μάρινερς και τους Νιουκάστλ Τζετς.

Ένα ντέρμπι από την Αυστραλία (αύριο το πρωί διεξάγεται) όπου πήρε το όνομά του από έναν αυτοκινητόδρομο , τον F3 (σήμερα έχει αλλάξει όνομα και αναφέρεται ως M1) που ουσιαστικά ενώνει τις δύο περιοχές. Μιλάμε για ένα ντέρμπι κυρίως λόγω γεωγραφικών θέσεων των δύο πόλεων που έχουν έδρα οι ομάδες. Ο ”Κίτρινος Στρατός” (οπαδοί τους των Μάρινερς) μισεί τους και καλά ”πρωτευουσιάνους” των Νιουκάστλ.

Είναι ένα καυτό ντέρμπι που μέχρι και σπάσιμο ποδιού είχαμε από τάκλιν μεταξύ των ποδοσφαιριστών (η φωτογραφία της στήλης) , χωρίς μάλιστα να ζητήσει συγνώμη ο παίκτης που το έκανε. Ήταν μια στιγμή που θα κάνει το μίσος ακόμη μεγαλύτερο μεταξύ των ομάδων. Μπορεί να είναι ένα ντέρμπι που δε είναι βλέπει πολύ δημοσιότητα , όπως του Σύδνευ ή της Μελβούρνης ,αλλά όπως αναφέρουν οι παίκτες σε δηλώσεις τους το παίρνουν πολύ σοβαρά όσο και οι οπαδοί.

Δε ξέρω αν θα δούμε κόκκινη κάρτα αλλά σίγουρα αυτό το 2αράκι που βλέπω να πάρουν από 2 κίτρινες η κάθε ομάδα έχει αρκετή αξία. Ούτως η άλλως είναι δύο ομάδες που παίρνουν κάρτες. Οπότε μπορεί να αποτελέσει βάση για ποντάρουμε κάποια ειδικά. To ένα θα είναι το θασίτικο σε απόδοση 4,75 και το άλλο θα είναι συνδυαστικό με γκολ αλλά πάλι με βάση τις κάρτες.

Δύο ομάδες που βλέπουμε γκολ στο ημίχρονο ενώ οι γηπεδούχοι είναι πιο αποτελεσματικοί στο 2ο ημίχρονο. Οπότε το ειδικό ” γκολ στο ημίχρονο + Σέντραλ Κόουστ να σκοράρουν στο 2ο ημίχρονο + όβερ 1,5 κάρτες η κάθε ομάδα ” δίνει 3,5 και θα είναι το 2ο ποντάρισμα. Παίξανε πριν λίγες μέρες πάλι και επιβεβαίωσαν το παραπάνω ειδικό. Μπορεί να δούμε και καμιά ανατροπή εδώ υπέρ των γηπεδούχων.

Να έχετε το νου σας και για live.

Αυτά από εμένα. Πρωί πρωί αύριο έχουμε παιχνίδι! Καλό σας βράδυ.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS