2665

Billaras

Πόσο καλός παίκτης είσαι;

Το θεμα που θα καταπιαστουμε σημερα,ειναι μειζονος σημασιας. Σκοπος ειναι να εξετασουμε ενδελεχως την ενασχοληση μας με το στοιχημα και να δουμε τι μπορουμε να περιμενουμε απο αυτην! Εισαι φιλαθλος, σου αρεσει το ποδοσφαιρο,μεγαλωσες σε ενα περιβαλλον οπου ολοι για μπαλα μιλανε,ολοι κανουν τους προπονητες. Φιλαθλοι στις παρεες,δημοσιογραφοι το παιζουν ειδημονες και κανουν εξειδικευμενες τεχνικες αναλυσεις (αυτο μονο στην ελλαδα το εχω δει να συμβαινει,στη Γερμανια για τον σκοπο αυτο καλουν οι δημοσιογραφοι προπονητες ή παλιους μεγαλους παιχτες που εχουν φαει το γρασιδι μεσα στο στομα τους προσπαθωντας να σωσουν ενα γκολ η να σκοραρουν κεφαλια ψαρακι.

Ειμαι σιγουρος οτι και σε αλλες χωρες το ιδιο συμβαινει). Απο την αλλη, καθε Πρωτοχρονια επαιζες 21 <<για το καλο>>, Σαββατοκυριακα την εβγαζες στο πρακτορειο προπο της γειτονιας σου χωνοντας μηνιατικα σε συστηματα με διπλες και τριπλες ελπιζοντας στο πολυποθητο 13αρι. Οι πιο ψαγμενοι τρεχανε στις Παρνηθες,στην Ροδο η στην Κερκυρα για να γινουν πλουσιοι.

Ο ενας στους εκατο κερδιζε πραγματικα καλα λεφτα,αλλα και αυτος ο ενας τα εχανε αργοτερα,γιατι ηθελε ακομα περισσοτερα! Τελικα εχανες παντου! Γιατι ουτε στο προπο,αλλα ουτε στα καζινα μπορουσες στατιστικα να προσεγγισεις μια μεγαλη επιτυχια! Οι πιθανοτητες ηταν και ειναι συντριπτικα εναντιον σου. Κατι σαν τα λαχεια δηλαδη…και ξαφνικα εγενετο στοιχημα! Τι πιο ευκολο να κερδισεις στο στοιχημα? Σου χρειαζεται ΜΟΝΟ ενα παιχνιδι! Ενα παιχνιδι βρισκεις και κερδιζεις! Παραδεισος!…βρηκες τον παραδεισο σου!…αναρωτιοσουν γιατι οι εταιριες σου προσφερουν στοιχημα με ενα παιχνιδι,αφου θα χασουν σιγουρα! Οκ,καποτε ξεκινησαν με τετραδες,το ξερω…ημουν εκει! Αλλα και τα τεσσερα λιγα σου φαινοντουσαν,μπροστα στα 13! Και επιτελους μπηκες στην διαδικασια να γινεις πλουσιος! Μπορει να πηρες και δανειο για να εχεις <<αρχικο κεφαλαιο>>…η απλα εδινες το μισο σου μηνιατικο,η πιο σωστα το <<επενδυες>>… φυσικα δεν επενδυες τιποτα! Πετουσες τα λεφτα σου στην θαλασσα…και ξανα δανειο για μια καινουργια αρχη! Τωρα θα εκανες τα πραγματα πιο σωστα,θα μαθαινες απο τα λαθη σου! ΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ομως? Αυτο ακριβως ηταν το προβλημα.

Δεν ηξερες τι εκανες λαθος! Γιατι κανενας δεν σου εμαθε ποιο ειναι το σωστο.. αν δεν ξερεις το σωστο,δεν ξερεις και τι ειναι λαθος! Σε παγιδεψανε φιλε μου! Πρωτα οι εταιριες,που με διαφημισεις σε χειραγωγουσαν κανοντας σε να πιστεψεις οτι θα τους κλεισεις. Στη Μαλαισια και στην Σιγκαπουρη θα πηγαινες αργοτερα…Μετα σε παγιδεψαν οι δημοσιογραφοι! Καθε λογης αθλητικοι δημοσιογραφοι,σε μια νυχτα εγιναν <<ειδημονες>> του στοιχηματος! Και εσυ τους πιστεψες, <<αφου το ελεγε ο ταδε>> ακολουθουσε καποιο γνωστο ονομα.

.το οτι ο Ταδε ηξερε τοσα για το στοιχημα οσα κι εσυ,αυτο δεν μπορουσες να το φανταστεις ε. Ακομα και σημερα,16-17 χρονια απο την ελευση του στοιχηματος στην ελλαδα, ο χωρος του στοιχηματικου Τυπου βρωμαει ασχετιλα! Οι 9 στους 10 εχουν μπλογκ,στηλες σε εφημεριδες, μιλανε σε ραδιοφωνα,τηλεορασεις και Facebook, EINAI ΑΣΧΕΤΟΙ! Η ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ που ειναι ακομα χειροτερο της αμαθειας.

.οταν τους ακουω να δινουν τιπς αναγουλιαζω! Ειλικρινα το λεω,δεν υπερβαλω! Αναγουλα και εμετος. Τιπς χωρις επιχειρηματα,χωρις αναλυσεις,στο τελος σου πετανε και την γνωστη καραμελα <<παω με το ενστικτο μου>>!! Ειναι να τρελλαινεσαι! Σου λεει ο επαγγελματιας, δηθεν τιπστερ,που σου πουλαει εξειδικευση παω με το ενστικτο.Και γιατι ρε μεγαλε να μην παει ο παικτης με το δικο του ενστικτο??? Το δικο σου γιατι ειναι καλυτερο ενστικτο απο το δικο του? Ενας αλλος,δινει ενα καρο σημεια καθε φορα και οταν δεν εχει καποιο ξεκαθαρο σημειο για να δωσει, λεει γκολ/γκολ η 2-3 γκολ!!! Ξανα εμετος! Και τα προβατα ακολουθουν! Επειδη δεν ξερουν…παιρνουν στυλο και χαρτι και κρατανε σημειωσεις, γκολ γκολ αυτο, οβερ το αλλο, 2-3 γκολ το παραλο! Ετοιμη η αχτυπητη τριαδα μας! Αχαστη! Προσπαθησε να ΜΗΝ εισαι προβατο! Ψαξε μονος σου και μαθε! Τωρα πια με το ιντερνετ μπορεις να μαθεις τα παντα μονος σου.

Αν βαριεσαι, βρες καποιον που ξερει καλα,πολυ καλα το στοιχημα και διαβαζε τον,ακου τον, δες πως παιζει, ρωτα τον αν εχεις την ευκαιρια,παντα την εχεις,κανεις δε θα σου πει δεν σου λεω…αφιερωσε χρονο για να μαθεις πραγματικα! ΜΗΝ παιζεις το μελλον σου και το καταστεφεις,ΜΗΝ κανεις κακο στην οικογενεια σου και στα αγαπημενα σου προσωπα! ΜΗΝ υποθηκευεις την γαληνη της ζωης σου για κατι που ειναι ετσι κι αλλιως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ! Κατα την γνωμη μου,υπαρχουν τρεις τροποι να επιβιωσεις στο στοιχημα! Ο ενας ειναι να μην ξαναπαιξεις ποτε! Κοψτο ρε παιδι μου! Μαχαιρι! Σοβαρα μιλαω τωρα…και αυτος τροπος επιβιωσης στο στοιχημα ειναι.

Αν το κοψεις εχεις πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να βγεις στο μελλον κερδισμενος,απ οτι αν επαιζες. Ο δευτερος τροπος,δες το σαν χαλαρη διασκεδαση. Ποσα λεφτα θα εδινες για να βγεις εξω να περασεις καλα? 200 ευρω τον μηνα? ΑΥΤΑ τα λεφτα θα παιξεις.ουτε ενα ευρω παραπανω. Και φυσικα ΔΕΝ θα βγεις εξω αυτο τον μηνα! Η θα βγαινεις περιστασιακα,μονο τις φορες που θα κερδιζεις.

.θα κερδιζεις λιγες φορες,μακροχρονια παντα θα χανεις,αλλα δεν πειραζει,ειναι τα λεφτα της διασκεδασης και εσυ γουσταρεις να διασκεδασεις ετσι. Και ο τριτος δρομος ειναι ο πιο δυσκολος και οχι απαραιτητα ο πιο κερδοφορος. Αλλα σου δινει βασιμες ελπιδες τουλαχιστον μακροχρονια να μην χανεις. Ειναι ο δρομος της ΜΑΘΗΣΗΣ. ΜΑΘΕ καλα,πολυ καλα το στοιχημα,ανελυσε την μαθηματικη του μορφη σε βαθος,αφιερωσε χρονο για να μαθεις.

Ο σκοπος ειναι κατ αρχην να καταλαβαινεις τι σου λεει μια εταιρια στοιχηματων! Οι εταιριες μιλανε και λενε πολλα! Μιλανε με τις αποδοσεις, με τους ορους στοιχηματισμου, με τις γκανιοτες,με τα ορια πονταρισματος….σκοπος θα πρεπει κατ αρχην να ειναι να ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ που σου κανει μια εταιρια και να μην ξερεις εσυ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

Αν φτασεις σε αυτο το σημειο,τοτε εισαι στον σωστο δρομο! Να σου πω κατι ,που ισως το εχεις σκεφτει κι εσυ! Το στοιχημα μπορεις να το μαθεις,χωρις πρωτα να εχεις πληρωσει ΤΙΠΟΤΑ! Παιξε,με φασολια! Η με φακες που ειναι πιο μικρες. Η με υποθετικες μοναδες προσθαφαιρωντας,οπως κανουμε και εδω περα. Μην παιξεις λεφτα μεχρι να μαθεις! ΑΝΤΕΧΕΙΣ? ΚΟΨΕ το στοιχημα προσωρινα,αφιερωσε ενα διαστημα πχ 6 μηνες για να διαβασεις, ναι σαν να πηγαινεις σχολειο.

Και μετα για δυο χρονια να στοιχηματιζεις υποθετικα. ΓΡΑΦΕ ολα σου τα μπετ. Ανοιξε ενα εξελ και γραφε! Προσπαθησε να παιζεις μπετ με αξιες. Το πως τα βρισκουμε λιγο πολυ τα ειπαμε. Αν εχεις αποριες εδω ειναι τα παιδια του σαιτ! Κανε απολογισμο της υποτιθεμενης καβας σου καθε 3 μηνες, εναν μεγαλυτερο καθε 6 μηνες και εναν τελειωτικο πανω στον χρονο.

Μετα απο δυο χρονια,θα εχεις τοποθετησει πανω απο 600 στοιχηματα,ΤΟΣΑ βγαινουν αν παιζεις 8 στοιχηματα την εβδομαδα. 5 το σαββατοκυριακο και 3 μεσοβδομαδα. Επι 10 μηνες τον χρονο! Ιουλιο και Αυγουστο επιτρεπεται μονο να διαβαζεις και να ενημερωνεσαι. Λιγα σου φαινονται? Εγω νομιζω ειναι ηδη πολλα γι αυτο που θελεις να κανεις. Και μετα απο αυτα τα 2 χρονια ξεκινα! Προσεκτικα και συνετα…αυτος ειναι ο τροπος.

Θελει υπομονη,αυτοσυγκρατηση και αυτοπειθαρχια. Θα μου πεις,εσυ Αντωνη αυτο εκανες? ΟΧΙ! Δεν το εκανα. Εγω ΠΛΗΡΩΣΑ για να μαθω,οπως σχεδον ολοι. Και πληρωσα ακριβα..και ο Βασιλης πληρωσε απ οτι ξερω. Αλλα αν εγω πληρωσα,γιατι να πρεπει να πληρωσουν και οι επομενοι?… Και κατι τελευταιο για τα συστηματα. ΜΗΝ παιζετε συστηματα. Σας τρωνε μακροχρονια το κεφαλαιο.

.προσωπικα ολα μου τα παιχνιδια ειναι μονα και αν η αποδοση ειναι μεχρι 3-3.50 και δυαδες. Τιποτα αλλο! Ειναι προσωπικη συμβουλη,ξερω οτι πολλοι ειστε αντιθετοι. Εσεις πατε για τα μεγαλα κερδη και πληρωνετε χαμενες στηλες. Επισης, ΜΗΝ κανετε κας αουτ! Πληρωνετε δυο φορες γκανιοτα για το ιδιο στοιχημα. ΜΗΝ παιζετε διπλες ευκαιριες, ειναι αδυνατον να βρεις δυο σημεια που να εχουν ΑΞΙΑ στον ιδιο αγωνα! αντι για τετοιου ειδους καλυψεις,η καλυτερη καλυψη ειναι η σωστη διαχειριση του κεφαλαιου,που θα σας επιτρεψει να κερδισετε καποια επομενη φορα! Αντι για καλυψη,ψαξτε το επομενο βαλιου! Συγχωρεστε μου το δασκαλιστικο υφος.

Δεν το παιζω ουτε ειδημονας ουτε ξερολας! Απλα ξερω οτι εχω κανει ολα τα λαθη που θα μπορουσε να κανει ενας τζογαδορος και αν κατι απο αυτα που λεω σας βοηθαει και αυτο κερδος ειναι. Κουραστηκα και σταματαω εδω! Εχω καταχραστει ηδη την ανοχη του Βασιλη που μου εδωσε Χ κειμενα να γραψω και τα εκανα Χ επι 2 με το σκελος των κειμενων μου! Λιγο πριν μου κανει το μυστικο και σπανιο σημα με το μεσαιο δαχτυλο τεντωμενο προς τα πανω,που σημαινει αρκετα μας πηδησες, σας αφηνω! Θελω να ευχαριστησω πρωτα τον Βασιλη,τον Μακη και ολους τους συντελεστες της σελιδας που μου προσφεραν τον χωρο και μετα και ολους εσας, οσους απο εσας μπηκατε στην διαδικασια να διαβασετε εστω και ενα κειμενο μου!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras