2520

Billaras

Ρίσκο και έμπνευση!

Θέλω να ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη που σήμερα θα διαβάσετε ένα….τηλεγράφημα. Προσωπικά προβλήματα, ανυπέρβλητα, με αναγκάζουν να γράψω οριακά δέκα λέξεις και να εξαφανιστώ. Θα το παλέψω να είμαι στο chat το βράδυ, μετά τις 21.30. Κανένα σχόλιο (λόγω χρόνου) για το Σαββατοκύριακο που αφήσαμε, πάω στα μεσοβδόμαδα. Εχω αναλύσει “τι και πως”, πέντε σημεία έχω στην εφημερίδα από το Λιγκ Καπ, δεν παίζω κάτι απο Champions League, μελετημένα είναι, είδα και ειδήσεις φρέσκιες.

Απλά δεν έχω χρόνο να τα αναλύσω. Λοιπόν, στα πέντε που είχα πρόσθεσα ένα ακόμα και πρέπει τώρα να διαλέξω από την εξάδα. Φυσικά μιλάμε για….θηρία, ας δώσει εκπλήξεις, όσες δεν έδωσε στον 1ο γύρο το Λιγκ Καπ! Είχα και στην εφημερίδα, Ιπσουιτς (12.00 ή 9.00 στο draw no bet), Καρλάιλ (4.50), ΜΚ Ντονς (4.50), Τσάρλτον (11.00 ή 8.00 dnb), και αύριο Νότιγχαμ (8.00 ή 5.

00 dnb). Σήμερα πρόσθεσα και τον άσο της Ακριγκτον (6.50). Και θέλω να καταλήξω διαλέγοντας από αυτή την εξάδα. Στα μισά και βάλε κοντράρω ομάδες που δεν είναι καλά και μάλλον θα έχουν το μυαλό τους αλλού (Σουόνσι, Πάλας, Νουκάστλ). Και θα έχουμε και rotation αν και όχι τόσο μεγάλο απ' όσο περίμενα. Πλέον, θέλει έμπνευση, τύχη, τρελίτσα! Η στατιστική που έχω γιά μένα (όχι τίποτα επίσημο), λέει ότι από τα έξι θα περάσουν ένα ή δύο στα 90', ένα ή δύο απλά θα γίνει μάχη (ίσως και μετά τα 90', τελος πάντων η “μικρή” θα πέσει δύσκολα) και στα ακόμα δύο θα… φάμε τρίμπαλο.

Κάπως έτσι. Αρα, ψάχνω το ένα ή τα δύο. Αν σκάσουν παραπάνω θα είναι θαύμα, η μικρότερη απόδοση είναι το 4.50 και φτάνουμε ως το 12.00…. Μη το παιδεύω, εσείς αποφασίστε για τον εαυτό σας ποιό σας κάνει κλικ. Εγώ κατέληξα! Καρλάιλ, Ντονς, Ακριγκτον, οι τρεις άσοι. Και αύριο μονό η Νοτιγχαμ χωρίς κάλυψη. Αφησα έξω τα δύο τεράστια. Σε patent (με βάρος στα μονά) τα τρία σημερινά, μονό το αυριανό της Νότιγχαμ και αν χρειαστεί καλύπτομαι στο live.

Ξαναλέω, θα παλέψω και το βράδυ να είμαι στο chat. Νέα στήλη το Σάββατο, ελπίζω να μην τρέχω και να αφοσιωθώ στα ματς! Ποντάρισμα 22-23/8: Patent: Καρλάιλ 1 (4.50)-ΜΚ Ντονς 1 (4.50)-Ακριγκτον 1 (6.50). Μονό αποδεκτό: Νότιγχαμ 2 (8.00).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras