2670

Billaras

Σήμερα λόττο, αύριο καλά διπλά!

Ηρθε η δυάδα των φαβορί, είχαμε και επιστροφές την Κυριακή, στην αναβροχιά καλό είναι και το χαλάζι λέγανε οι παλιοί. Ευτυχώς που δεν περίμενα τίποτα κέρδη από την Βόλφσμπουργκ γιατί αν μου'σκαγε αυτό το 3-3 σήμερα θα έψαχνα είτε γιά τηλεόραση είτε γιά λάπτοπ (γέλια). Αν με τσάντισε κάτι; Που πέρασε αντουφέκτιστο το 6αρακι της Γκαζιαντέπ που την έκανε τελικά την “ομορφιά” της.

Πάμε σε ένα μεσοβδόμαδο γεμάτο. Πολλά ματς, εμβόλιμες σε πολλά πρωταθλήματα, αλλά σημεία δεν μου βγαίνουν και πολλά. Ειδικά σήμερα. Αύριο είναι καλύτερα, δεν το συζητώ, αλλά σήμερα έχει μιά….ξεραίλα! Θα είμαι σβέλτος και σαφής: Σημερα εκτός νησιού τρία σημεία κοίταξα αλλά τα αφήνω όλα. Κολωνία, Βέρντερ, Χοφενχάιμ. Τα ξανακοίταξα, πάω σε πάσο.

Κι έμεινε το νησί. Στα μάτια μου, τα δύο καλύτερα σημεία είναι αύριο. Κρίσταλ Πάλας (4.75) και Φλίτγουντ (3.75). Με διαφορά κιόλας. Η Πάλας πήρε τα πάνω της γιά τα καλά, τρελλό διπλό μέσα στην Τσέλσι με εξαιρετική εμφάνιση και είδα και την Σαουθάμπτον λίγες ώρες μετά και ήταν…σκέτη απογοήτευση (από τύχη δεν έχασε). Η Φλίτγουντ από την άλλη δεν είναι στα καλύτερά της, αλλά όταν έχασε προ λίγου καιρού από την Μπόλτον αντέδρασε με διπλό στη Γουόλσολ και περιμένω να το ξαναδώ αυτό.

Στο φινάλε, εκτός είναι…τούρμπο, σπάνια τρώει γκολ, έχει να χάσει απο τον Νοέμβρη. Και παράλληλα περιμένω “ξεφούσκωτη” και απογοητευμένη την Οξφορντ. Δεύτερη σερί χρονιά χάνει τον τελικό του Τρόφι, από μιά υποβιβασμένη Κόβεντρι (αλλά με φανέλα βαριά και με 45.000 λαού προχθές παρακαλώ). Κίνητρο δεν έχει, κούραση κι απογοήτευση έχει.

Θα ξαναγράψω αύριο αλλά αυτά θα παιχθούν από σήμερα. Το βασικό μου παιχνίδι θα είναι. Ατόφια σημερινά; Μιά Πορτ Βέιλ με…τρώει, στο 6.00. Οκ, εκτός δεν παίζει τίποτα, αλλά κάποτε πρέπει να μας δείξει και κάτι. Καλή προχθές, νίκησε εντός, είναι εκτός ζώνης, μπούκωμα η Ροτσντειλ και φυσικά 6αρι. Στο 4.00 πχ ούτε θα το κοίταγα καν. Τώρα αλλάζει το θέμα.

Και τέλος, επειδή δεν βρίσκω κάτι άλλο, λέω να κάνω μιά…παρασπονδία. Να παίξω μερικά χινάρια. Εχω μιά 4αδα. Ιπσουϊτς-Γουότφορντ-Μπέρνλι-Σαουθεντ. Ειδικά το τελευταίο, μου'κατσε εξ αρχής. Και τα φέρνουν συχνά, και δεν τους χαλάει βαθμολογικά και ο Μπράουν ήταν…ζωή ολόκληρη στη Μπόλτον ως παίκτης και προπονητής. Θα σβήσω ένα και θα “πετάξω” 100 μονάδες σε ένα trixie ισοπαλιών.

Λέω να σβήσω την Ιπσουϊτς γιατι παρότι είναι το χαμηλότερο και παρότι τα φέρνει σαν…στραγάλια, η Γουιγκαν θα βγει στο ξέφωτο γιά το διπλό, τι να το κάνει το Χ όταν είναι στο -7 από τις θέσεις σωτηρίας; Οπότε, Σάουθεντ-Γουότφορντ-Μπέρνλι. Αυτά θα είναι το… λόττο μου. Και συνολικά είδατε και το παιχνίδι μου. Τα δύο αυριανα είναι το βασικό μου μπετ, ένα μονό η Πορτ Βέιλ και το λόττο με τα τρία χινάρια.

Αύριο θα δούμε τι άλλο έχει (είπαμε, θα ξαναγράψω), αν και η βασική μου δυάδα παίχθηκε από σήμερα. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Επιστροφές από 2/4: 240 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 1070 μονάδες. Ποντάρισμα 4-5/4: Μονό αποδεκτό: Ροτσντέιλ-Πορτ Βέιλ 2 (6.00) με 30 μονάδες. Trixie ισοπαλιών: Γουότφορντ Χ (3.20)-Μπέρνλι Χ (3.20)-Σάουθεντ Χ (3.30) με 10 μονάδες η τριάδα και από 30 σε κάθε δυάδα, σύνολο 100 μονάδες.

Μονά και δυάδα: Πάλας 2 (4.75)-Φλίτγουντ 2 (3.75) με 15 μονάδες η δυάδα και στα μονά βάζω 55 σε Πάλας και 60 σε Φλίτγουντ. Ολο μαζί 130 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 260 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 810 μονάδες. Ουσιαστικά έπαιξα…οτι μου έδωσαν πίσω την Κυριακή οι Αταλάντα και Τραμπζονσπόρ. Και με ένα μονό παίρνω το αίμα μου πίσω. Τα δύο αυριανά είναι τα δυνατά, σήμερα με το 6αρακι και τα χινάρια απλώς…περιμένουμε να μας χαμογελάσει λίγο η τύχη.

Νέα στήλη αύριο ίδια ώρα περίπου!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras