559

Thassios

Στην εκκίνηση οι Αυστραλοί

Καλημέρα Betsellerades μου!

Δυστυχώς το κακό φεγγάρι συνεχίζεται. Δε ζητούσα πολλά. Να μπορούσε να βγει εκείνη η καραμπινάτη κάρτα στον παίκτη της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο ενώ μεσοβδόμαδα απορώ πως δε βγήκε η κόκκινη στο Πορτογαλικό ντέρμπι και κατάφεραν να το φέρουν μια χαρά τούμπα το ματς. Ή έστω η Οσέρ που είχε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά έφαγε τρία γκολ χωρίς να βάλει ένα.

Ακόμη και στο Αζαξιό – Ρεμς είχαμε κλωτσιές και θα μπορούσε να βγει κόκκινη αλλά ο ρέφερι χάριζε τη μια κίτρινη μετά την άλλη. Δηλαδή αυτό που θέλω να πω είναι ότι σωστά τα βλέπω το ματς. Οριακά όμως δε πληρώνουν! Δε μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό. Πάω μαζεμένα όσο μπορώ , αλλά δε θα σταματήσω να κάνω και τη δουλειά μου κιόλας!

Πάμε στα φρέσκα όπου θα ξεκινήσω από το μοναδικό ματς που θα παίξω κόκκινη και είναι το Βάσκικο ντέρμπι ανάμεσα στην Σοσιεδάδ και τη Μπιλμπάο.

Εκτός από το κύριο λόγο που είναι ότι μιλάμε για ένα καυτό ντέρμπι ,μετά έχουμε έναν καυτό ρέφερι. Με 7 κόκκινες σε 8 ματς ο Guillermo και 6,5 μέσο όρο κάρτες ανά ματς. Ομάδες που δώσανε ένα φιλικό το καλοκαίρι και βγήκε πάλι κόκκινη κάρτα. Το μόνο αρνητικό είναι η Μπιλμπάο που είναι η 2η Ισπανίδα (μετά την Ρεάλ) που δεν ρίχνει κλωτσιές. To ειδικό ”κόκκινη + κάρτα και οι δύο στο 2ο ημίχρονο ” δίνει 4,5 και θα το τιμήσω χαλαρά λόγω Μπιλμπάο.

Μετά πάμε στα υπόλοιπα ειδικά.

Ξεκινάω νωρίς από Αυστραλία! Στο ματς Περθ Γκλόρι- Σύδνεϋ έχουμε δύο ομάδες που είναι ισοδύναμες. Κακώς κατά τη γνώμη μου δίνει ο άσσος 3,80 αφού μιλάμε για μια ομάδα που εντός έδρας δεν έχει ήττα. Ομάδες που σκοράρουν και οι δύο , με την ισοπαλία με γκολ στα μάτια μου να είναι το πιο λογικό αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα αν ξεφύγει από την ισοπαλία , βλέπω να είναι προς τον άσσο το παιχνίδι. Το 1Χ + g/g πληρώνει 3 και θεωρώ ότι έχει αξία. Η Σύδνεϋ έχει μεν καλύτερη ποιότητα αλλά δε έχει τη φόρμα που θα περίμεναν όλοι.

Μετά περνάμε λίγο στα g/g όπου έχω δύο που θεωρώ ότι έχουν μικρή αξία. Το ένα είναι στη Χιρόνα και το άλλο είναι στη Μαρσέϊγ (αυτό με όβερ μαζί).

Στην Αγγλία σίγουρα θα τα πούνε οι ειδικοί για το ντέρμπι αλλά το 4,5 της Μαν Γιουν φαντάζει μεγάλο. Εγώ θα σταθώ σε ένα άλλο ματς. Στο Εβερτον – Σαουθάμπτον λογικά θα πέσουν κορμιά. Είναι δύο ομάδες που θέλουν να κερδίσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι και περιμένω να τα δώσουν όλα. Με ένα γκολ στο ημίχρονο , που στατιστικά βλέπουμε στα παιχνίδια τους , το 2ο θα πάρει φωτιά.

Θα έχουμε νέυρα εντάσεις αλλά και γκολ αφού άμα χάνει μία ομάδα θα ανοιχτεί. Οπότε καλοβλέπω το ειδικό ”γκολ και στα δύο ημίχρονα + όβερ 2 κάρτες στο 2ο ημίχρονο”. Καλός ρέφερι για Άγγλος. Σε απόδοση 3 το παραπάνω ειδικό. Φυσικά όποιος θέλει μπορεί να ποντάρει και τη κόκκινη κάρτα!

Κάπου εδώ κλείσαμε. Μία μέρα μέτρια θα τη χαρακτήριζα.

Θα ποντάρω το μονό της Σοσιεδάδ και μετά δύο δυάδες. Μία με μικρή απόδοση τη δυάδα με το g/g σε Χιρόνα και το ”g/g + όβερ” σε Μαρσέϊγ, και μία με μεγαλύτερης απόδοσης δυάδα με τα ειδικά σε Αυστραλία και Αγγλία (Έβερτον).

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας. Εννοείται το απόγευμα θα τα πούμε στο chat και αύριο νέα στήλη!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS