1777

billaras

Στη…μπανιέρα δυό-δυό!

Συνηθίζεται ο σκοπός ενός στοιχηματικού site να είναι μονάχα η “παραγωγή” σημείων, ωστόσο το betsellers από την αρχή έδειξε πως δεν θα είναι ένα… από αυτά. Όταν ο νεοτερισμός και η πρωτοτυπία είναι στο… αίμα σου, τα πράγματα έρχονται από μόνα τους σε σημείο τέτοιο, ώστε το στοίχημα να είναι ένας συνδετικός και όχι ο μοναδικός κρίκος.

Το betsellers θέλησε και κατάφερε να είναι ένας ζωντανός οργανισμός και αυτό σίγουρα πιστώνεται στον δημιουργό του. Κάπως έτσι, σε μία σύναξη στη Θεσσαλονίκη πριν πολλά χρόνια ήρθε η πρώτη γνωριμία των δύο παρακάτω προσώπων που έμελλε να μετατραπεί σε μία ισχυρή φιλία ζωής. H ισχύς εν τη ενώσει που… λένε, κάτι που σκέφτηκαν να κάνουν οι Γιώργος (ivic1990) και Παύλος (pavlos84).

Θέλησαν να εκμεταλλευτούν τη φιλοξενία του ξένιου…Μπιλάρα και να γράψουν δυο κουβέντες για στοίχημα(;;). Όσο μπορούν, όσο φρόντισε να τους διδάξει ο δημιουργός, όσο τους επιτρέψει ο καύσωνας και το κλίμα του καλοκαιριού (γέλια). Καλά όλα αυτά, αλλά θα πρέπει να δώσουμε ένα τέλος στον πρόλογο και να σας γνωστοποιήσουμε πως τα κείμενα από τώρα και για σχεδόν 2 εβδομάδες θα έχουν “παρείστικη” αύρα, πολύ χιούμορ (ελπίζουμε) και μορφή διαλόγου.

Ο διάλογος είναι κάτι που δε… συνηθίζεται αλλά κρατά τον αναγνώστη σε εγρήγορση και αποκρυπτογραφεί χαρακτήρες. Nτριιιιιν!!! -Π Που είσαι ρε ρεμάλι -Γ Έλα φίλε σόρρυ, βγήκα για έναν καφέ, τελικά ήπια τρεις και κανά δυο μπύρες μωρέ με κάτι φιλαράκια. -Π Σήμερα μάλλον ξέχασες ότι μας περιμένει η παρέα του Betsellers -Γ Ω ρε φίλεεεε ναι, δίκιο έχεις.

Και ποιος τον ακούει τον Μπιλάρα. -Π Έλα άστα αυτά προλαβαίνουμε. Ξεκίνα λοιπόν να μας λες ιστορίες για τον εαυτό σου -Γ. Γνωριζόμαστε τόσα χρόνια και ακόμα να με "μάθεις", αφού δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου (γέλια). -Π Ναι, ναι, ο άντρας ο πολλά βαρύς (γέλια). Εφόσον μας το παίζεις δύσκολος σε προσπερνώ με συνοπτικές διαδικασίες και πάω στον έναν και μοναδικό Παύλο (γέλια).

Εγώ λοιπόν όπως είπαμε είμαι ο Παύλος, ετών 33 και κάτι ψιλά, ελεύθερος επαγγελματίας (τρομάρα μου) ενώ παράλληλα ασχολούμαι με το…κάτι σαν στοίχημα από τα πρώτα κουπόνια του ΟΠΑΠ και με το στοίχημα από τότε που γνώρισα τον οικοδεσπότη μας. Για να τα λέμε και όλα, όχι ακριβώς από τότε που τον γνώρισα αλλά λίγο καιρό μετά. Ενώ λοιπόν σε όλους τους τίπστερ (τρομάρα τους αυτή τη φορά) πήγαινα κατευθείαν στις προτάσεις τους σε αυτό εδώ τον τύπο δεν διάβαζα ΠΟΤΕ τι παίζει.

Έβλεπα πάντα ότι κάτι μου έδιναν τα κείμενα του ότι κάτι μου λέει αλλά μη μπορώντας να αποκωδικοποιήσω αυτό που έλεγε έκανα απλά υπομονή αλλά πάντοτε η ανάγνωση της εφημερίδας (ακόμα και σήμερα και ας μιλάμε για άλλη πλέον εφημερίδα) ξεκινάει από τον ίδιο. Εν τέλει φίλοι μου καμιά λάθος αποκωδικοποίηση καμιά λάθος λέξη η κανένα δυσνόητο νόημα.

Ο ΦΟΒΟΣ ήταν ο μεγάλος εχθρός στο να γίνουν κτήμα μου αυτά που διάβαζα. Βλέπετε στο μυαλό μου τότε τα 1,5 δεν έσπαγαν ποτέ ενώ οι αποδόσεις με 3 4 και 5 ήταν απλά διακοσμητικές. Έτσι λοιπόν ενώ έπαιζα τα κορδόνια με τις…ψείρες για να κάνω τον ένα καφέ 3 και 4 και έβλεπα ότι την έβγαζα με ένα ποτηράκι νερό έτσι λοιπόν είπα η αλλάζουμε η βουλιάζουμε (μετέπειτα έγινε της μόδας αυτή η φράση ).

Και κάπως έτσι μπήκε η λέξη ΑΞΙΑ στο παιχνίδι μου. -Γ Κολλητέ πολλά λες και πρέπει να πάω για κοκτειλάκι. Θα δούμε τίποτα από κουμάρι; Η πάλι στην “πείνα” θα μείνουμε; (γέλια) -Π Όπως καταλάβατε είναι ο Γιώργος είναι 27 χρονών και του αρέσουν οι καφέδες, οι μπύρες και τα κοκτέιλ και κάτι μου λέει πως σύντομα θα δούμε και τη λατρεία του στις…πισίνες.

Άλλα από την άλλη έχει μεγάλη στοιχηματική εμπειρία και ελπίζω να μας ανοίξει τα μάτια σε κάτι βραζιλονορβηγικοσουηδιες που υπάρχουν στο πρόγραμμα αυτή την περίοδο. -Γ Δεν είναι κάθε μέρα… Πασχαλιά φίλε μου και επειδή “τρώμε” ακόμα τα της… Άαλεσουντ από πέρυσι (ο μπιλάρας ξέρει) προτείνω να επιστρέψω στη “φωλιά” μου και να τα ξαναπούμε το προσεχές Σ/Κ, όπου υπάρχει φουλ δράση! -Π….

Α κατάλαβα την ώρα της μελέτης έβγαζες αποδόσεις για μοχίτο, μπλάντι μέρι και καϊπιρίνια.(κρατήστε το αυτό θα μας χρειαστεί στην πορεία). Οπότε κολλητέ εύχομαι καλή διασκέδαση και να είσαι εδώ στην ώρα σου στο επόμενο ραντεβού μας. Υ.Γ Ομολογουμένως κοιτάξαμε λίγο τα σημεία του κουπονιού άλλα δεν μας ευνοεί η μέρα. Το στοίχημα βέβαια δεν τελειώνει ποτέ, όποτε στο επόμενο ραντεβού μας όλο και κάτι θα υπάρχει για ποντάρισμα.

Βλέπεται τα κοκτέιλ κοστίζουν. To be continued!  

Παλαιότερα άρθρα του billaras