1891

Μάκης Μηνδρινός

Στο live βλέπουμε…

Καλημέρες! Σήμερα θα σας ξενερώσω, το λέω από την αρχή για να είστε υποψιασμένοι (γέλια!). Τα κοίταζα, τα ξανακοίταζα, ειδικά με την Αγγλία έφαγα σκάλωμα, τι απ’ αυτά που αναφέραμε να παίξω, πώς να τα παίξω, τι να αφήσω έξω. Η ιστορία έχει δείξει πως σε τέτοιες περιπτώσεις, που δηλαδή τα γυροφέρνεις τα σημεία μια δεξιά κι μια αριστερά, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι… πίσω! Και δεν είναι μόνο αυτό.

Άλλο να έχεις πολλά καλά σημεία και να μην ξέρεις ποιο να πρωτοπαίξεις, άλλο να έχεις μαζέψει πολλά σημεία που υπό άλλες συνθήκες μπορεί να μην τα κοίταζες καν. Οχι επειδή δεν σου αρέσουν, αλλά επειδή οι αποδόσεις δεν είναι αυτές που προτιμάς. Αποφάσισα, λοιπόν, από Αγγλία να παίξω μόνο Μπέρμιγχαμ! Τουλάχιστον προς το παρόν. Είναι τελευταίες αγωνιστικές, πάντα σ’ αυτές τις περιπτώσεις έχουμε το νου μας στο live, αυτό θα κάνω σήμερα (ελπίζω να έχω καλό 4G, έστω 3G, εκεί που θα είμαι γιατί η… παράδοση άλλα λέει…).

Αν προκύψει κάτι, καλώς. Αν δεν προκύψει τίποτα, πάλι καλώς. Στο live δεν πρέπει να εκβιάζεις καταστάσεις… Από τα μεγάλα που αναφέραμε, μόνο η Στουρμ πληροί όλες τις προδιαγραφές. Και καλή είναι και η Αούστρια βγάζει θέματα στα τελευταία και η απόδοση είναι σούπερ, πρόκειται για ξεκάθαρο λάθος. Οπότε το 4.50 της Στουρμ το κρατάω χωρίς δεύτερη σκέψη.

Και κρατάω και τον άσο της Σανκτ Πόλτεν, που παρέλειψα να την αναφέρω χθες. Η Αλταχ δεν είναι καλά, η Σανκτ Πόλτεν είναι πολύ βελτιωμένη και την έχουμε αναφέρει πολλές φορές μέσα στο 2017. Στα υπόλοιπα, πολλά μικρά: Βέρντερ, Μάιντζ, Οσναμπρικ, Μπιλμπάο, Τότεναμ. Κρατάω μόνο δύο από αυτά, την Μάιντζ και την Οσναμπρικ. Και κλείσαμε. Δείτε κι εσείς, μπορεί να προτιμήσετε κάποιο άλλο.

Σε κάθε περίπτωση, μην ξεφύγετε πάνω από 3 ματς, κρίμα είναι! Με πέντε ματς, λοιπόν, όλο το Σ/Κ. Σπάνιο; Σπάνιο! Αλλά τι να κάνουμε, Μάης μπαίνει, κανείς δεν μας βάζει το μαχαίρι στο λαιμό. Καλά να περάσετε το τριήμερο, να προσέχετε, τα λέμε ξανά την Τρίτη. Αρχική κάβα (06/08): 5.000 μονάδες Νέο υπόλοιπο (28/04): 4.998 μονάδες Ποντάρισμα Μονό Αούστρια – Στουρμ 2 (4.

50): 25 μονάδες Δυάδα Μάιντζ – Γκλάντμπαχ 1 (2.05) Λόττε – Οσναμπρικ 2 (2.30) * 25 μονάδες Δυάδα Μπέρμιγχαμ – Χάντερσφιλντ 1 (2.55) Σανκτ Πόλτεν – Αλταχ 1 (2.75) * 20 μονάδες Στην τετράδα: 5 μονάδες Ανοιχτά πονταρίσματα: 75 μονάδες Νέο υπόλοιπο: 4.923 μονάδες  

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος