479

Billaras

Σύστημα με combo!

Η Κυριακή μπορεί να έφερε κακοκαιρία και μαυρίλα και βροχές, αλλά εμένα μου έφερε…χαμόγελα. Ετσι πάει. Γενικώς είναι καλή η εβδομάδα (ως τώρα). Πρώτον, πήρα κατιτίς πίσω. Οχι τίποτα “ουάου”, αλλά βγήκα από πάνω στο ΣΚ, βασικά σταμάτησα την αιμορραγία. Το 2 στα 3 στο trixie το πανηγυρίζουν αλλού, όχι εδώ. Εδω απλώς λέω “καλά ήταν, θα μπορούσε καλύτερα”.

Οχι αν η Γκλάντμπαχ σκόραρε (γιατί όπως το έβλεπα ούτε σε 120 ημίχρονα δεν θα το έκανε), αλλά αν διάλεγα την Αρμίνια αντί αυτής. Οπως και να’χει, καλά ήταν με την δυάδα, κουνήθηκε λίγο το διχτάκι και πάμε παρακάτω.

Δεύτερον, ως φίλος της ΑΕΚ ήμουν…στον έβδομο ουρανό το βράδυ προχθές και όλοι ξέρετε το γιατί. Που να το φανταζόμουν αυτό το σενάριο, μου ήρθε…κουτί.

Και μακάρι να συνεχίσουν έτσι τα πλέι οφ (όχι για την ΑΕΚ, γιά όλους), να μπορούν άπαντες να πάιρνουν βαθμούς από…άπαντες. Αυτό είναι η επιτομή του ποδοσφαίρου. Να μην ξέρεις τι θα προκύψει. Τα είπαμε και χθες στο vidcast.

Και ήταν τόση η χαρά μου, που…απόφασισα να πάω στον Βόλο. Ναι, αύριο το πρωί θα φύγω εκδρομή γιά τα πατρογονικά εδάφη, πήρα ήδη εισιτήρια, έχω να παω εκδρομή γιά την ΑΕΚ κάπου…30+ χρονάκια, χωρίς πλάκα.

Πάω σε άλλες ομάδες, πάω εξωτερικό, πάω γενικώς. Αλλά εκδρομή σαν αυτές που έκανα πιτσιρικάς, όχι. Οκ, δεν θα πάω με…πούλμαν προφανώς, αλλά έχω ενθουσιαστεί (θα έρθει και ο αδερφός μου ο Βασιλής απ’ τη Λάρισα να μου κλαφτεί γιά τη Λίβερπουλ όσο εγώ θα βλεπω Βόλος-ΑΕΚ). Φέτος γενικά βιώνω με την ομάδα μου πράγματα που μου είχαν λείψει.

Ποδοσφαιρικά πράγματα, νέο γήπεδο, αθλητικός πολιτισμός, εκδρομές. Και το απολαμβάνω.

Τέλος (δεν κολλάει με τα παραπάνω αλλά κολλάει με μένα), έχει και γενέθλια σήμερα ο ένας ο λατρεμένος μου εγγονός, η…καψούρα μου ο Στράτος, γίνεται 7! Οπότε από Κυριακή ως σήμερα η εβδομάδα τσουλάει αφρός, αύριο και εκδρομή, μιά χαρά.

Επιστρέφουμε στο κουμάρι. Είδατε τι έγινε στην Αγγλία, σφαγή, κορμιά (προπονητών) πέφτουν, ολοι σε ένα καζάνι, ρεκόρ απολύσεων και επιμένω ότι δεν έχει τελειώσει το γαϊτανάκι, θα έχουμε ακόμα (τουλάχιστον) μιά απολύση. Ντόρτι η Λίβερπουλ, ήττα χωρίς γκολ (ξανά) η Γιουνάιτεντ, εννια ομάδες στην ουρά παλεύουν να σωθούν, όλοι στην πρίζα είναι!

Και για στοίχημα; Λίγα έχει, απ΄τα έξι ματς της Premier θεωρώ ότι σε Γουέστ Χαμ, Λιντς και φυσικά στο Τσελσι-Λίβερπουλ δεν μπορώ να παίξω κάτι.

Τι να παίξω; Κόλαση στη Λιντς, αστεία όμως η απόδοση. Καίγεται η Γουέστ Χαμ αύριο, οριακά θα κριθεί. Και στο Λονδίνο απόψε παίζουν οι…πονεμένες. Βγάζετε άκρη με Τσέλσι και Λίβερπουλ; Εγω όχι. Οι άλλοι δίνουν συνολικά σε επτά μήνες 50 μύρια (αποζημιώση στην Μπράιτον γιά να της τον πάρουν, μισθό και συμβόλαιο δικό του, αποζημίωση τώρα στον ίδιο τον Πότερ) και…πάλι προπονητή δεν έχουν!

Οπότε, τι μου έμειναν; Μπόρνεμουθ-Μπράιτον και Λέστερ-Βιλα.

Καίγονται οι γηπεδούχοι προφανώς. Σε καλύτερο φεγγάρι οι φιλοξενούμενες προφανώς. Τραβηγμένη η απόδοση της Μπράιτον, δεν είναι…Αρσεναλ, μην τρελλαθούμε. Καλή, πολύ καλή, αλλά δεν σηκώνει τόσο φαβορίτισμό. Και γκολ τρώει πάντα (προχθές 3-3) και σούπερ παράδοση έχει η Μπόρνεμουθ και το παλεύει σαν σκύλα εντός έδρας (προχθές πάλι ανατροπή).

Η δε Λέστερ; Πάει και ο Ρότζερς, φαινόταν εκεί το πράγμα από το καλοκαίρι. Ομως, μην τρελλαθούμε, δεν είναι γιά να πέφτει. Απόψε με υπηρεσιακό εκτιμώ ότι θα βγάλει ένταση, θα το πάει σε do or die και δεν θα χάσει. Ο άσος δεν είναι μικρός, τίμιος είναι στο 2,55 (αλίμονο σε αυτούς που έπαιζαν χθες Βαλένθια στο 2,00 και όποιος δεν μπορεί να νοιώσει την διαφορά, ας αλλάξει αντικείμενο).

Σκέφτομαι όμως και λίγο….επιφυλακτικά. Να βγω στο ξέφωτο; Ή να φυλαχθώ. Προτιμώ το δεύτερο. Και αποφασίζω να παίξω και τις δύο αλλά με…κόλπο. Αρχικα στο 1-Χ ΚΑΙ τις δύο. Και μετά την μιά μαζί με g/g (στο 3,40) και την άλλη στο over (στο 2,90). Η Βίλα σκοράρει πάντα με τον Εμερί, ποτέ δεν έμεινε στο μηδέν, ενώ έχει “πληγή” τα στημένα, έχει φάει 15 γκολ έτσι.

Παράλληλα η Λέστερ δεν έχει ματς μετά το Μουντιάλ που ξανάρχισαν στο οποίο να μείνει παρθένα! Η Μπραιτον έχει την 4η καλύτερη επίθεση, η Μπόρνεμουθ σκοράρει εντός όλο το 2023 (2-2-2 απολογισμός), νομίζω και τα δύο ματε ξεκινάνε από το 1-1 λοιπόν. Στο ένα μου αρκεί το g/g, στο άλλο -για να πάω στο 2,90- πάω και ως το over.

Mένει να βρω ένα τρίτο.

Αρχικά κοίταξα αύριο το over του Φαλήρου. Πολύ ψηλά κάτι 2,40 (ως και 2,50 χθες). Αλλά μετά την χθεσινοβραδυνή αλλαγή του Μίτσελ δεν ξέρω πως θα το πάει ο Ανιγκό. Μετά κοίταξα την Ουνιόν αποψε στο κυπελλικό με την Αϊντραχτ. Αλλά νοκ άουτ είναι, μπορει να πάμε και σε παράταση, πάντως η Αϊντραχτ που είδα με την Μπόχουμ ήταν κάτω του μετρίου.

Anyway, το αφήνω κι αυτό. Βρήκα το τρίτο. Πάω στο Μόναχο. Μπάγερν-Φράιμπουργκ. Στο πρωτάθλημα προ μηνων αν θυμάστε ρίσκαρα δεξιά. Τώρα δεν θα το κάνω. Ας τις δω και θα το..σκεφτώ για το Σάββατο (ξαναπαίζουν γιά το πρωτάθλημα στο Φράιμπουργκ). Τώρα ξεκάθαρα “βλέπω” Μπάγερν. Με Τούχελ πάγκο, είδατε και με τη Ντόρτμουντ τι έγινε. Ομως, μπορεί ένα γκολ να το έχει η Φράι.

Why not; Και ο άσος με το g/g μαζί με πάνε στο 2,62. Τιμιότατο, το κρατάω.

Και έτσι…έκλεισα. Αυριο τιποτα (θα λείπω και απ΄το chat, μέχρι να γυρίσω από το Βόλο θα πίασουμε σχεδόν μεσάνυχτα), οπότε παίζω σήμερα ένα trixie με αυτά τα τρία combo και μετά πάλι το Σάββατο. Αααααν προκύψει κάτι, θα δειτε update. Πάντως απόψε θα τα πούμε στο chat, ωραίο βραδάκι θα είναι!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras