3177

billaras

Τέσσερα, με δύο καλύτερα!

Καλό και…χαλαρό μεσημέρι να έχετε! Ερχόμαστε από μέρες χαλάρωσης (προσωπικά είχα πάει γιά ψάρεμα σήμερα, αλλά…τζίφος η δουλειά, λίγο έλειψε να έμενα εκεί να κάνω μπάνιο γιατί είνα τρομέρη μέρα σαν καλοκαίρι, αλλά..ας όψεται εδώ η στήλη, χεχεχεχε), αλλά ωραίες είναι κι αυτές! Ειδικά αν παίζεις χαλαρά και…κερδίζεις χαλαρά όπως την Τρίτη στο Τρόφι! Ενα τσάκ μάλιστα έλειψε να γίνει -από το πουθενά- και “μπάμ”! Χθες δεν έπαιξα, είδα όμως ματς, οπότε καλό θα ήταν να θυμάστε ότι μπαίνουν και…καλά γκολ! Οπως αυτό της Εθνικής που…απολαύσαμε όλοι, ή τα τρία γκολ της Κολομβίας που γύρισε ματς απο 0-3 (και ξέρω ότι παίχθηκε αρκετά το Χ).

Δεν συμβαίνουν εν ολίγοις μόνο αναποδιές! Πάμε στο σήμερα. Με τον Μάκη που μόλις διάβασα, ταιριάζουμε σε πολλά. Ποιές είναι οι διαφορές μας; Στην 1η Αγγλίας εκτός από ΜΚ Ντόνς και Τζίλιγχαμ εγώ προσθέτω και Ρόδεραμ. Μιά χαρά γηπεδούχος-φαβορί στο 2.50! Δεν το είχα γιά πάνω από 2.15-2.20 προσωπικά. Στην 2η, εκτός από Μόρκαμ που έχει ο Μάκης, διαφέρουμε παραπάνω.

Πχ εγώ δεν ακουμπάω Πόρτσμουθ, αλλά έχω σε ένα “κυκλάκι” και τις Χάρτλπουλ, Μπρίστολ Ρόβερς και Νορθάμπτον. Ειδικά αυτήν εδώ. Και τέλος, δεν παίζω Κόνφερενς, ο Μάκης παίζει κόντρα την Φόρεστ Γκριν και καλά κάνει, αλλά εμένα το μυαλό γυρίζει στο πρόσφατο ματς με την Γκείτσχεντ και φεύγω μακριά σήμερα (γιά να δείτε τι είναι η μπάλα, παίξαμε τότε εκείνη την κόντρα της Φόρεστ Γκριν, πριν από εκείνο η Φόρεστ είχε τρεις ήττες, μετά από εκείνο έκανε άλλες δύο, δηλαδή…5 στις 6 ήττες, κέρδισε μόνο εκείνο που…την κόντραρα)! Αυτά τα προσέχετε ελάχιστοι, αλλά αυτά τα σημειώνω ένα προς ένα πάντα, γιά να αποδειχθεί ότι δεν έβλεπα λάθος….

Στην σούμα λοιπόν. ΜΚ Ντονς στο 3.00. Τζίλιγχαμ στο 3.75. Ρόδεραμ στο 2.50, Χάρτλπουλ στο 3.40, Νορθάμπτον στο 3.90, Μπρίστολ Ρόβερς στο 4.00, Μόρκαμ στο 3.10. Αυτά είναι. Προφανώς και οι Τζίλι-Ρόδεραμ-Χάρτλπουλ-Μόρκαμ είναι σε φόρμα, η Νορθάμπτον έκανε νίκη και “στρίβει”, ουσιαστικά μία….είναι η ξεκούδουνη. Η Μπρίστολ. Δείγματα θετικά μηδέν, αλλά…μου'χει κολλήσει ρε γαμώτο.

Βλέπω και την Μάνσφιλντ να τρώει ντόρτι εντός, μετά να χάνει το ντερμπάκι του Τρόφι πάλι εντός και…κουνάω το κεφάλι μου. Βρε λές να είναι η ώρα της σε ξεκούδουνο ματς;;; Οπως και να'χει, τα επτά είναι πολλά. ΔΕΝ παίζω κάτι άλλο σήμερα εκτός νησιού, αυτά είναι. Θα αφήσω έξω Χάρτλπουλ γιά αρχή, σέβομαι και την καλή έδρα της Εξετερ (πιθανό το Χ).

Θα αφήσω και Τζίλιγχαμ, σέβομαι επίσης την έδρα της Σριούσμπερι (το έγραψα και πριν το ματς με την Καρλάιλ αυτό, άρα κι εδώ παίζει πολύ το Χ). Μένουν πέντε. Αντε, ας πάει και το παλιάμπελο, έξω η Μπρίστολ. Γιατί καλή η…έμπνευση, αλλά με αυτά που μας έχει δείξει, αρπάζει και κανά τρίμπαλο χαλαρά…. Και πλέον τέσσερα… Δύο ίδιες (ΜΚ Ντονς και Μόρκαμ) με τον Μάκη.

Εγώ όμως έχω Ρόδεραμ και Νορθάμπτον. Κι επειδή πιστεύω στις συμπτώσεις και αυτά τα δύο ξεχώρισαν, θα τα παίξω και εξτρά μονάδες σε μιά “ξερή” δυάδα, Ρόδεραμ Χ Νορθάμπτον= 9.75 φορές τα λεφτά μου. Αρα, ένα yankee, απλώς εξτρά μονάδες και στην δυάδα (που υπάρχει και στο yankee). ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες. Κέρδη από 8/10: 478,5 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 10.

078, 5 μονάδες. Ποντάρισμα 12/10: Δυάδα: Ρόδεραμ 1- Νορθάμπτον 2 (9.75) με 58,5 μονάδες. Yankee: Ρόδεραμ 1 (2.50)- Νορθάμπτον 2 (3.90)-ΜΚ Ντονς (3.00)-Μόρκαμ 2 (3.10), με 40 μονάδες κάθε δυάδα εκτός της…από πάνω που θα παιχθεί ακόμα 20 (άρα 220 σύνολο οι δυάδες), με 25 κάθε τριάδα (άρα ακόμα 100) και 10 στην τετράδα. Ολο μαζί 330 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 388,5 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 9.

690 μονάδες. Η…μικρότερη δυάδα (Ρόδεραμ-Ντονς) μου δίνει το 85% του μπετ όλου πίσω. Αν βγει η…καλή, κέρδος. Αν βγουν τρία, ακόμα καλύτερα. Τα τέσσερα δεν τα αναφέρω. Πρώτον γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ. Μην…ξεγελαστεί κανείς. Δεύτερον γιατί κοιτάω τη βάση μου, όχι το ταβάνι μου. Αν είναι να'ρθουν, θε να ρθούν (γέλια). Την Τρίτη “μπηκα” στο παιχνίδι και με 90 μονάδες λιγότερες.

Αρα, ότι και να γίνει, μιά χαρά. Αυτές τις 90 τις…έφαγα ήδη τσιγάρα (γέλια). Πάντως λεφτά από τσέπη μου, ξεκινώντας την εβδομάδα από την Τρίτη, δεν βάζω. Τα λέμε στο chat την ώρα των αγγλικών αγώνων και αύριο με….μιά μίνι-στηλίτσα, οριακά θα βρεθεί κάτι καλό. Οπως και την Τρίτη. Είπαμε. Σοβαρό παιχνίδι ξανά το άλλο Σάββατο… Υ.Γ: Στη φωτό ο δανεικός Ντάλας της Νορθάμπτον, ντεμπουτάρει με γκολ κόντρα στην Γουίμπλεντον.

Ας το…ξανακάνει!

Παλαιότερα άρθρα του billaras