3379

billaras

Τέσσερα που “κάτι” λένε…

Καλό απόγευμα σε όλους. Μιά χαλαρή Τρίτη μπροστά μας, μια γενικώς χαλαρή στοιχηματικά εβδομάδα, αφού έχουμε εθνικές ομάδες σε λίγα 24ωρα. Ο Μάκης πρόλαβε και με…κάλυψε στα περισσότερα, ακόμα και στο πότε θα ξαναπαίξουμε. Την τελευταία φορά που είχε εθνικές δεν πόνταρα τίποτα. Τώρα δεν τα έχω δει ακόμα, δεν ξέρω αν θα παίξω, οι πιθανότητες γέρνουν προς το “όχι”, να ξαναπαίξω δηλαδή το Σάββατο πλέον, με τις αγγλιδούλες που έχουν…απομείνει.

Ο Μάκης με κάλυψε και για την Κυριακή. Την ίδια απογοήτευση είχαμε, την Σάντερλαντ. Είδα το ματς και όσο κι αν ακούγεται οξύμωρο, κακό της έκανε η αποβολή της Νόριτς. Ολα τα “καναρίνια” κλείστηκαν πίσω, βαριά κορμία, έκλεισαν οι διάδρομοι, η Σάντερλαντ που ήταν μέτρια και με κακή ανάπτυξη ίσως είχε καλύτερη τύχη σε ματς 11 εναντίον 11, γιατί θα έβρισκε διαδρόμους.

Ολα τα άλλα, καλώς ήρθαν όπως ήρθαν, δεν νομίζω ότι κάπου με αδίκησε ή κάπου είχα τύχη. Ορθώς έχασα. Πάμε στο σήμερα. Το είπα ήδη, στο χαλαρό είμαστε. Και εδώ με πρόλαβε ο Μάκης με το Σάουθεντ-Πλίμουθ. Τα…έγραψε όλα, τι να προσθέσω επί του αγωνιστικού; Το μόνο που μπορώ να προσθέσω είναι αυτό που μου…άφησε ο Μάκης, ότι δηλαδή ο Στάροκ την πονάει την Πλίμουθ, στο μεγάλο λιμάνι του νότου τον λατρεύουν κι αυτοί, έχει ψηφιστεί ως ο προπονητής του αιώνα! Η φωτό που έβαλα, είναι από τα επινίκια του τίτλου το 2002.

Εζησε μεγάλες στιγμές ο σκωτσέζος εκεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι ντε και καλά θα κάνει χατήρι απόψε. Τα άλλα δεδομένα, τα αγωνιστικά, βαραίνουν πολύ περισσότερο. Η Σάουθεντ ντεφορμέ, κακή εντός, με τον τελικό του Τρόφι μπροστά της, η Πλίμουθ να είναι μιά από τις πέντε που βράζουν στο καζάνι των 40 πόντων και να δείχνει μάχιμη. Το βέβαιο είναι ότι στο 5.

00 αξίζει να το ρισκάρουμε…. Από εκεί και πέρα; Είχα “σημαδέψει” Μίλτον Κέινς (2.50) , Στιβενέιτζ (2.90) και Γουίμπλεντον (2.75). Η μιά με την “όπου να'ναι” Κρου (όλοι εκεί ασχολούνται με τον τελικό του Τρόφι), η αλλη με την Μπέρι που δείχνει ότι δεν μπορεί (με παίκτη παραπάνω όλο το ματς το Σάββατο και “έφαγε” και ανατροπή), η άλλη με την Ακριγκτον.

Η μόνη που σκέφτομαι να κοντράρω και έδειξε σημάδια ζωής. Οι ομάδες “μου” έρχονται από νίκες-ξεσπάσματα, από θριάμβους (πχ Στιβενέιτζ), γενικά μου δείχνουν καλά. Ξύνισα με την βουτιά της απόδοσης της Μίλτον Κέινς, στο 2.70 την είχα σημαδέψει, στο 2.50 είναι πιά, αλλά για να πω την αλήθεια μου εγώ την περίμενα στο 2.35… Τώρα, μένει μόνο ένα ερώτημα.

Πως θα κάνω το χαλαρό παιχνίδι μου; Ολες μαζί σε yankee; Μπα, νομίζω θα είναι λάθος. Η Σαόυθεντ στο 5.00 είναι γιά μονό. Οπότε, ένα trixie και ένα μονό. Μάλλον-το έγραψα και νωρίτερα- ως το Σάββατο. Οι εθνικές δεν με …προδιαθέτουν. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 18.240 μονάδες. Ποντάρισμα 19/3: Μονό αποδεκτό: Σάουθεντ-Πλίμουθ 2 (5.00), με 100 μονάδες.

Trixie: Γουίμπλεντον 2 (2.75)-ΜΚ Ντονς 2 (2.50)-Στιβενέιτζ 2 (2.90), με 60 μονάδες κάθε δυάδα και 20 στην τριάδα, όλο μαζί 200 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 300 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 17.940 μονάδες. Στο χαλαρό είμαστε, το γράφω τρίτη φορά. Είτε μιά δυάδα έρθει, είτε το μονό, μιά χαρούλα θα είμαι. Κάνω υπομονή, όπως έγραφα και προχθές. Και όταν λέω κάνω υπομονή, κάνω….

γενικώς. Ακούω πολλά, διαβάζω πολλά, θυμάμαι πολλά….

Παλαιότερα άρθρα του billaras