97

Tzini

Τακτική που κερδίζει, δεν αλλάζει!

Ωραίο το Champions League μεσοβδόμαδα, χορτάσαμε γκολ και αγωνία, πάμε όμως να έρθουμε στα ίσια μας με το δικό μας τσουλου το αντρικό, το αφρικάνικο! Εκεί όπου δεν μας νοιάζουν τα γκολ και το θέαμα, απλά κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση. Ότι και αν σημαίνει αυτό.

Μεγάλη μέρα για την Αφρική σήμερα με τα βλέμματα να στρέφονται στα πρώτα ματς των ημιτελικών του CAF Champions League.

Εκεί όπου έχουμε τα δύο βαριά ονόματα της Αφρικής, Al Ahly και Mamelodi με τις Mazembe και Esperance να τις κοντράρουν. Τα πρώτα ματς θα παιχτούν στις έδρες των outsiders με τα set αποδόσεων να είναι πανομοιότυπα. 2,25-3,00-3,10 και αν με ρωτούσατε θα τα είχα 2,40-2,80-3,20. Λίγο πιο χαμηλά το Χ δηλαδή και λίγο πιο πάνω οι νίκες των γηπεδούχων.

Στόχος βέβαια των φαβορί θα είναι να μη χάσουν και ο πιο εύκολος τρόπος να το πετύχουν αυτό είναι να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα. Ίδια λογική και με τα προημιτελικά δηλαδή που πληρωθήκαμε τα Χ και τα 0-0. Έτσι ακριβώς θα κινηθώ και αυτή τη φορά. Τα 0-0 σε fun bet, κρατάμε τα Χ στη Novi και πάμε να δούμε με τι θα μπορέσουμε να τα συνδυάσουμε και αν!

Επόμενη δεξαμενή επιλογών για αυτό το ΣΚ είναι το Μαρόκο.

Καταρχάς, η FAR με το διπλό που έκανε στη Wydad την προηγούμενη αγωνιστική, είναι με το ένα χέρι στο τρόπαιο του πρωταθλητή. Είναι η καλύτερη ομάδα και το αποδεικνύει σε κάθε αγώνα της. Αυτή τη βδομάδα έχει εντός έδρας βατό ματς, ενώ η Raja που την καταδιώκει, πάει στην πιο φορμαρισμένη ομάδα (μετά τη FAR και τη Raja) αυτή τη στιγμή, τη… Zemamra! Εντυπωσιακή στο 2ο γύρω η τοπική ομάδα της Zemamra και πιστεύω ένα γκολ μπορεί να το βρει, στην ξενερωμένη από το διπλό της FAR, Raja.

To g/g στο 2,25 είναι τίμιο και το κρατάμε κι αυτό. Το οποίο g/g θα συνδυαστεί με ένα άλλο επίσης σε καλή τιμή g/g αυτό στο Wydad-Agadir. Να σας πω την αλήθεια σκεφτόμουν την κόντρα στα δύο αυτά ματς αλλά βλέποντας το πρόγραμμα που ακολουθεί (αυτή και άλλες 4 αγωνιστικές μένουν) θα έχουμε ευκαιρία για κόντρα και στις επόμενες αγωνιστικές.

Δεν λέω όχι πάντως για καμία από τις αυτές κόντρες.

Στο ματς της Mouloudia, ο άσος έχει πέσει αρκετά και δεν έχει καμία αξία, όπως και οι τιμές στο Touarga-Salmi. Εκεί που θα κάνω την τελευταία στάση είναι η Ταγγέρη για το Tanger-FUS Rabat. Βάσει και του προγράμματος που ακολουθεί, η Tanger θέλει σίγουρα να πάρει κάτι από αυτό το ματς. Εύκολο δε θα είναι γι αυτό και αν δεν πάει καλά, δεν θα πει όχι και σε μια ισοπαλία.

Κοίταξα διάφορα bets αλλά και εδώ ο άσος έπεσε από το 2,85 στο 2,65 οπότε περιορίστηκα στο combo 1X με g/g στο 2,90 και κουμπώνει μια χαρά με τα Χ από το CAF για ένα trixie. Αντί για τις κόντρες των ομάδων από την Καζαμπλάνκα, κρατάμε την καλοπληρωμένη δυάδα με τα g/g και τα κλασικό μας φανμπετακι με τα 0-0. Για chat δεν σας υπόσχομαι αυτή τη φορά, μπορεί να εμφανιστώ, μπορεί και όχι!

ΥΓ.

Στη φώτο της στήλης η φιλαρμονική της Mazembe!

Παλαιότερα άρθρα του Tzini