582

Thassios

Τελευταία μακροχρόνια

Καλησπέρα Γαλάτες μου!

Καταρχήν να ξεκινήσω λέγοντας πως όπως πολλοί έχετε καταλάβει μας έχει ακυρωθεί το ένα από τα τρία μακροχρόνια πονταρίσματα που έκανα στη προηγούμενη στήλη (το βλέπετε ως void στον πίνακα) γιατί κατάλαβαν τη πατάτα που έκαναν στην απόδοση και ότι θα τους κάναμε ένα μίνι γλέντι. Βλέπετε έτσι είναι οι ”σοβαρές” εταιρίες το 2022.

Δεν θα σταθώ όμως εδώ. Ούτως ή άλλως δεν είναι πρώτη φορά που μιλάμε για τραγική συμπεριφορά μερικών στοιχηματικών εταιριών. Εδώ πάντα τα λέμε όπως πρέπει.

Θα σταθώ σε εσάς. Τι εννοώ ;;; ”Καλησπέρα το στοίχημα να περάσουν Αγγλία Βραζιλία Αργεντινή, ακυρώθηκε ,τη καταλάβανε τη πατάτα ,μόνο εσύ το πήρες χαμπάρι όμως….Αυτό είχε μεγάλη αξία ,μολιs το ακύρωσαν το κατάλαβα,δε βαριέσαι έχω διαβάσει τα πάντα , τέτοιο στοίχημα κανείς δε πρότεινε ,μπράβο και πάλι!”.

Αυτό είναι ένα από τα πολλά μηνύματα που πήρα από εσάς. Σε παρόμοιο ύφος όλα. Για μένα είναι μια νίκη αυτό. Το να καταλαβαίνετε τι δουλειά γίνεται και ας μη φαίνεται πάντα. θα μου πείτε όμως ” ναι αλλά κάναμε μια τρύπα στο νερό” και θα σας πω ότι έχετε δίκιο. Δε θα τη γλυτώνουν πάντα όμως. Νομίζω το έχουμε αποδείξει πολλές φορές.

Μπορεί τώρα να μη μας βγήκε αλλά εδώ είμαστε. Θα βγει την επόμενη. Πλάνο δεν αλλάζουμε. Θα κοιτάμε πάντα να βρίσκουμε αξίες και να τους κάνουμε να ”τρέχουν”.

Πάμε τώρα στα φρέσκα. Σας είχα πει ότι σήμερα θα έχουμε και παίκτες στο κόλπο.

Προτού όμως πάμε στους παίκτες να αναφέρω ότι μιας και ακυρώθηκε το προχθεσινό ποντάρισμα θα κάνω κάποια άλλα που μου αρέσουν.

Καταρχήν σαν κάλυψη θα παίξω 4αδα ημιτελικού Βραζιλία , Αργεντινή , Αγγλία και Βέλγιο. Και λέω σαν κάλυψη γιατί θεωρώ ότι η Ουρουγουάη σαν πρώτη του ομίλου θα πέσει πάνω στο Βέλγιο στα προημιτελικά και ήδη την έχω ποντάρει να πάει στα ημιτελικά. Οπότε το 50 που βλέπω σαν απόδοση λειτουργεί μια χαρά σαν κάλυψη.

Μετά βλέπω ότι πλέουν δίνουν 13,5 να πάνε οι Αγγλία , Αργεντινή και Βραζιλία στα ημιτελικά. Ότι μας έδωσαν προχθές για προημιτελικά δηλαδή. Σκέφτηκα να το σπάσω στα δύο σε περίπτωση που Βραζιλία και Αργεντινή δεν πάνε ημιτελικά αφού έχουν πιο δύσκολα σταυρώματα από τους Άγγλους.

Δηλαδή στη μία περίπτωση να πάει η Βραζιλία και η Αγγλία στα ημιτελικά ενώ στην άλλη να πάει η Αργεντινή και η Αγγλία (αυτό το ανέφερε και ο Billaras στη στήλη αλλά δεν του το είχαν δώσει τότε) . Μπορούν να επιβεβαιωθούν και τα δύο (κάτι όμως που δίνει 13,5 όπως είπαμε και πιο πάνω). Στο 6 και 6,3 που βλέπω είναι καλές αποδόσεις στα μάτια μου έτσι όπως βλέπω τις ομάδες καθώς δε νομίζω ότι μπορεί να σπάσει ούτε η Αγγλία αλλά ούτε και μία εκ των Βραζιλία και Αργεντινή.

Τέλος να αναφέρω πως θα πόνταρω κάτι με κάρτες. Μιας που είναι λατίνες θεωρώ ότι οι Βραζιλία και Αργεντινή θα είναι η μία από τις ομάδες που θα έχει τις περισσότερες κάρτες. Είναι ομάδες που περιμένω όμως είπαμε να πάνε τελικό ενώ λογικά θα παίξουνε και μεταξύ τους στα ημιτελικά και θα πέσει ξύλο.

Το ειδικό μία από τις δύο ομάδες να έχει τις περισσότερες κίτρινες κάρτες στη διοργάνωση προσφέρεται σε απόδοση 4,75 και θα το τιμήσω.

Κλείσαμε και με τα τελευταία μακροχρόνια των ομάδων (ελπίζω να μην έχουμε τίποτα πάλι) και πάμε στους παίκτες.

Από τι στιγμή που περιμένω Αγγλία , Αργεντινή και Βραζιλία για τελικό ή νικητή , θα κινηθώ εκεί και σε παίκτες. Ξεκινάω από την Αγγλία που θεωρητικά είναι πιο εύκολο. Δε νομίζω ότι πέρα από τον Kane μπορούμε να βρούμε άλλο σκόρερ για την Αγγλία. Πιστεύω ότι θα είναι και πάλι ο πρώτος σκόρερ της Αγγλίας. Το 1,50 όμως που δίνει δεν παίζετε.

Για πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης είναι υποψήφιος (τον έχει ποντάρει και ο Billaras) αν και υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι όπως οι Neymar και Messi. Εκεί που βρίσκω αξία και θεωρώ ότι είναι καλή απόδοση είναι το να είναι πρώτος σκόρερ που έρχεται από τη Premier League. Στο 3,75 θα το τιμήσω (έπεσε στο 3,5). Δεν θεωρώ ούτε ο Ronaldo αλλά ούτε και οι Richarlison και Jesus ότι μπορούν να τον περάσουν σε γκολ.

Ο πρώτος δεν πιστεύω ότι θα προχωρήσει πολύ η ομάδα του ενώ δεν είναι και σε καλή φόρμα. Ενώ οι άλλοι θα μοιραστούν τα γκολ και δεν εκτελούν και πέναλτι. Αν θα έκανα κάλυψη εδώ θα ήταν με το Nunez της Ουρουγουάης. Αποφασίστε εσείς! Εγώ δεν θα κάνω κάλυψη. Οπότε αυτό θα είναι το πρώτο ποντάρισμα παίκτη.

Μένοντας στην Αγγλία μετά αναρωτιέμαι. Ποιος θα του δίνει όμως τις ασίστ;;; Στα μάτια μου ο Foden και όχι ο Sterling. Στα προκριματικά ήταν πρώτος σε Ασίστ στην Αγγλία ενώ και φέτος βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Μετά θα πήγαινα στον άλλον φορμαρισμένο Saka όπου όμως θεωρώ ότι δεν θα είναι βασικός. Δεν νομίζω να μην ξεκινάει ο Foden. Το να είναι πρώτος σε ασίστ στην Αγγλία πληρώνει 9 και είναι μια πολύ καλή τιμή. Το 2ο ποντάρισμά μου.

Φεύγουμε απο την Αγγλία και πάμε στην Βραζιλία. Εδώ ο Neymar κόβει και ράβει. Από γκολ μέχρι ασίστ. Σωστά λοιπόν οι εταιρίες βλέπουν ότι είναι πιθανόν ο πρώτος σε γκολ αλλά και σε ασίστ στην Βραζιλία. Δε ξέρω αν μπορεί να βγει πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης ή πρώτος σε ασίστ αλλά συνδυαστικά μπορεί να βγει.

Τι εννοώ;;; Στα ειδικά παικτών υπάρχει μία καρτέλα που αναφέρει για τον παίκτη με τις περισσότερες συμμετοχές σε γκολ. Δηλαδή αθροιστικά ασίστ + γκολ. Νομίζω ότι ο Neymar το έχει αυτό. Στο 6 είναι μια τίμια απόδοση. Στα προκριματικά είχε συνολικά 16 (ασίστ + γκολ) μαζί. Το 3ο ποντάρισμα παίκτη.

Και κάνουμε πάσα για να πάμε στην Αργεντινή.

Ο μόνος που μπορεί να κοντράρει τον παραπάνω παίκτη σε συμμετοχές σε γκολ θεωρώ ότι είναι ο Messi. Σωστά οι εταιρίες τον έχουν ως 2ο φαβορί. Εδώ όμως υπάρχει ένα αλλά. Θεωρώ ότι κάπου σε όλο αυτό θα χωθεί και ο Martinez. Στα προκριματικά ο Messi ήταν ο πρώτος σκόρερ της Αργεντινής μαζί με τον Martinez αλλά δεν έδωσε καμία ασίστ. Αντίθετα ο Lautaro είχε και 3 ασίστ.

Οπότε εδώ συνδυαστικά σαν κάλυψη θα παίξω τον Lautaro και όχι τον Messi.

Από εκεί και πέρα μπορώ θα ποντάρω τον Neymar για τον άνθρωπο με τις περισσότερες ασίστ στη διοργάνωση αλλά και τον Messi μιας και φέτος ο Αργεντίνος είναι ο κορυφαίος σε ασίστ στην Γαλλία.

Με λίγα λόγια βλέπω τους Kane/ Messi για πρώτο σκόρερ και τους Neymar/Messi για πρώτο στις ασίστ. Θα ποντάρω και τρεις μεγάλες αποδόσεις με αυτά που είπα.

Συνδυασμός σκόρερ / πρώτος σε ασίστ.

Και κάπου εδώ κλείνω με τους παίκτες των ομάδων που θεωρώ ότι θα πάνε μακριά στην διοργάνωση.

Από εκει και πέρα δε ποντάρω κάτι άλλο αφού συμφωνώ σε όλα σε ότι αφορά τους σκόρερ της διοργάνωσης αλλά και των ομάδων με τον Billara. Δεν έχει νόημα να βάλω τα ίδια πονταρίσματα. Συμφωνώ και με τον Estrada αλλά και με το Lozano.

Αν δεν βρίσκετε κάποιο μπετ στην καρτέλα της εταιρίας , τότε ψάξτε στα ”Bet Request”.

Οπότε έχουμε 15 μακροχρόνια πονταρίσματα με κάποιες μικρές καλύψεις μέσα.

Ουσιαστικά τα 6 είναι μπετ κάλυψης. Όπως θα δείτε δεν απλώνομαι σε άλλες ομάδες , πλην της Ουρουγουάης , και τα περισσότερα μακροχρόνια κινούνται γύρω από τις τρεις χώρες που πιστεύω ότι θα κριθεί το μουντιάλ. Έχω ποντάρει συνολικά 37 μονάδες και με το ένα από τα 8 βασικά μπετ (αν εξαιρέσω τα τελευταία 100αρια) παίρνω το μισό ποντάρισμα πίσω.

Κανονικά ξεκίνησα με τη λογική ότι δεν θα ξεπεράσω τις 30 μονάδες. Αλλά μετά τα έβαλα κάτω και πόνταρα κάτι παραπάνω στα μακροχρόνια μιας και όπως τα βλέπω δεν θα παίξω πολλά στις αγωνιστικές.

Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και να κυλήσουν όλα ομαλά!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS