145

Thassios

Η Τελευταία πράξη…

Καλησπέρα κύριοι!

 Μετά από ακόμη μια κερδοφόρα στήλη ( θα μπορούσε να πάει και καλύτερα αλλά η Αγγλία έκανε την ανατροπή στην παράταση) φτάσαμε στο τέλος. Και όπου τέλος δεν εννοώ τη στήλη φυσικά αφού ναι μεν θα κάνουμε κανένα μπανάκι παραπάνω από εδώ και ύστερα αλλά θα είμαστε πάντα σε επαγρύπνηση μήπως και προκύψει κάτι.

Το τέλος λοιπόν πήγαινε στο κεφάλαιο Euro – Copa America που αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχουμε την τελευταία πράξη. Θα ξημερώσουμε με τον μεγάλο τελικό ανάμεσα σε Βραζιλία και Αργεντινή όπου θα καταλήξουμε στο βράδυ που θα αναμετρηθεί η Ιταλία με την Αγγλία. Θεωρώ ότι ζήσαμε πολλές συγκινήσεις με τους Ευρωπαίους αλλά και με τους λατρεμένος Λατίνους.

Περνάμε τώρα στα στοιχηματικά όπου θα κάνουμε μια τελευταία σούμα πριν τους τελικούς και να δούμε που βρισκόμαστε. Να θυμίσω λοιπόν ότι όταν ξεκινήσαμε τα μακροχρόνια και τα πονταρίσματα στο Euro και στο Copa America είχα 127 μονάδες κέρδος στη κάβα μου. Από αυτές είχα ποντάρει τις 27 μονάδες στα μακροχρόνια ( 9 μονάδες στο Euro και 18 μονάδες στο Copa America).

Αυτή τη στιγμή το κέρδος μου είναι 181 μονάδες και τα ανοιχτά στοιχήματα είναι 8 μονάδες (4 μονάδες το μπετ που έχουμε στον τελικό και άλλες 4 μονάδες τα δύο μακροχρόνια).

Δηλαδή μέχρι στιγμής έχω καθαρό κέρδος 54 μονάδες ( οι 33 από το τους Λατίνους) από το κεφάλαιο Euro – Copa America. Νομίζω πως δε πρέπει να έχω παράπονο ειδικά όταν πολλές φορές οι μπουκ κάνανε πάρτι με τα φαβορί.

Εμείς εδώ στοχεύαμε σε ειδικά παικτών στο Euro και κάναμε πιο πολύ παιχνίδι με το Copa America. Αλίμονο αν έκανα κάτι άλλο σαν γνήσιος Λατίνος που είμαι.

Από αυτές τις 27 μονάδες που ποντάραμε στα μακροχρόνια μέχρι στιγμής έχουμε 18 μονάδες επιστροφή. Οπότε μιλάμε για μικρή χασούρα από τα μακροχρόνια και θεωρώ ότι είναι ένα κλειδί στην επιτυχία αφού πήγα μαζεμένα σε μονάδες και νομίζω πως ήταν ένα γενικός κανόνας στο Betsellers.

Από αυτά που έχουμε ανοιχτά θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να πιάσουμε το μπετ με τις κάρτες της Αργεντινής (της Ιταλίας είναι απίθανο γι αυτό και το πέρασα χαμένο) αφού θα πρέπει να πάρει τουλάχιστον 5 κάρτες για να πάρουμε το μισό μπετ. Βέβαια μιλάμε για Λατίνους και ποτέ δε ξέρεις αφού με 1 κόκκινη (μετράει διπλή αυτή) αλλάζει το σκηνικό.

Τέλος σε ότι αφορά τα μακροχρόνια νομίζω ότι το 11αρι που μας έχει μείνει στο Euro (να μην αγωνιστεί ο πρώτος σκόρερ στον τελικό) έχει αρκετές πιθανότητες αρκεί να μην βάλει γκολ ο Κέιν ή δύο ο Στέρλινγκ. Βέβαια σχεδόν όλο το Betsellers περιμένει να σκοράρει παραπάνω από δυο γκολ ο Κέιν αφού άμα κερδίσει η Ιταλία θα μιλάμε για πάρτι από τον Billara.

Εδώ που τα λέμε θα ήμουν χαζός να παρακαλούσα να μην βγει το μπετ του Βασίλη και ας χάσω εγώ. Μιλάμε για 101 και μπροστά του το 11αρι δεν φτουράει. Οπότε όλο το καθαρό κέρδος μέχρι στιγμής που έχουμε είναι από το πριγκέιμ παιχνίδι. Αν χάσω τα τρία ανοιχτά στοιχήματα που έχω θα πέσω στις 46 μονάδες κέρδος που και πάλι δεν θα έχω κανένα παράπονο.

Με μέσο όρο πονταρίσματος τις 2 μονάδες περίπου θεωρώ ότι είμαι πολύ καλά. Αν πιάσω το μπετ του τελικού και το μακροχρόνιο του Euro θα έχω ακόμη 33 μονάδες και θα φτάσω τις 87 συνολικό κέρδος. Τέλος να μην ξεχάσω ότι έχασα και 9 μονάδες στο λαιβ που κυρίως στόχευα σε μεγάλες αποδόσεις με καρτομπετ.

Αυτά λοιπόν σε ότι αφορά την ανάλυση της σεζον για το Euro και το Copa America.

Στο μπετ του τελικού που παίξαμε προφανώς και δεν μπορούσα να προσπεράσω την απόδοση που μου έδινε ο μπουκ. Μιλάμε για τον απόλυτο τελικό ανάμεσα σε Βραζιλία και Αργεντινή. Μιλάμε για έναν ρέφερι που άμα θέλει μοιράζει κόκκινες σαν στραγάλια. Το είδαμε και στον αγώνα με το Περού που μας πλήρωσε πάλι ο Esteban Ostojich. Στο γήπεδο μέχρι στιγμής τα δεδομένα λένε ότι θα υπάρχουν και περίπου 4,500 φίλαθλοι οπότε θα έχουμε και λίγο παλμό από τη κερκίδα.

Οπότε θα έχουμε το απόλυτο ματς που θα πέσουν κορμιά. Ξέρω ότι σε έναν τελικό ο ρέφερι είναι λίγο πιο προσεκτικός και δεν θέλει να στιγματιστεί από μια κόκκινη κάρτα αλλά πλέον έχουμε βαρ που αναλαμβάνει την ευθύνη σε τέτοιες καταστάσεις. Οπότε με αυτά τα δεδομένα το 5,5 που βρίσκω στο οβερ 1 κάρτες + κόκκινη κάρτα νομίζω πως έχει αρκετή αξία αφού προσωπικά θα το έδινα κάπου στο 3,5.

Στον αποψινό μικρό τελικό δεν θα ποντάρω κάτι αφού δεν ξέρω κατά πόσο θα κυνηγήσουν οι ομάδες την νίκη και με πόσο πάθος ενώ δεν θα μπορέσω να τον δω κιόλας.

Αυτά λοιπόν παικταράδες μου. Με τρία μπετ θα απολαύσουμε τους δύο τελικούς (τα δύο μακροχρόνια και το σημερινό) και ας ελπίσουμε να πάρουμε κάτι επιπλέον σε μονάδες. Αύριο θα είμαι στο τσατ στον τελικό του Copa America και μιας που είναι ξημερώματα Κυριακής περιμένω να έχω κάποιον από εσάς για παρέα.

Κοιμηθείτε νωρίς , βάλτε ξυπνητήρια ή πάρτε το σερί όπως γυρνάτε από κανένα μπαράκι. Εγώ θα σας περιμένω στις 3 τα ξημερώματα στο chat.  

Καλή επιτυχία σε ότι και αν έχετε παίξει!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS