73

Billaras

Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω

Απο την Κυριακή (βασικά απο τα μέσα Φλεβάρη), έχω βάλει και ακούω ένα παλιό τραγούδι του Νταλάρα, ένα που λέει “φερτε μου νερό να ξεδιψασω και μια πέτρα για να ξαποστασω, τι να θυμηθώ-τι να ξεχάσω απ’ όσα πέρασα”! Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω!

Τα…είδα όλα την Κυριακή. Είδα μιά (αδιάφορη παρακαλώ) Τορινο να βάζει δύο γκολ σε 7 λεπτά και να κάνει ανατροπή στη Βερόνα, για να μην πιάσουμε το Χ! Η Τορίνο είχε να σκοράρει…400 λεπτά, αλλά βρήκε γκολ από ένα παιδάκι από την Κύπρο (έναν 18χρονο απο την Πριμαβέρα) κι ακόμα ένα που πέρασε απο την τρύπα της βελόνας και μετά απο διπλό δοκάρι πήγε μέσα! Κερασάκι; Λίγο μετά έγινε το 2-2 αλλά ακυρώθηκε για φάουλ.

Είδα την Σασουόλο να βάζει αυτογκολ, σκεφτείτε στα δύο μονάδικα ματς της μεσημεριανής ζώνης έγιναν…δύο ανατροπές (στην Ιταλία παρακαλώ). Είδα την Λωζάνη Ούσι να βάζει 3 γκολ το Σάββατο, είδα και την Κόνιασπορ να βάζει τρία απο ημίχρονο (δεν είχε βάλει ποτέ τρία φέτος). Και μετά είδα την Μπόχουμ να μένει με 10 παίκτες απο το 15′.

Οχι στο 85΄, στο…15′ (πάρε κι ένα πέναλτι στο 46′ για το 0-2 και την οριστική λήξη). Απ’ όλα τα πρωταθλήματα που τσεκάρω, η κόκκινη κάρτα που βγήκε νωρίτερα ήταν του “γνωστού” Μπαλοτέλι στην Τουρκία στο 39′.

Νομίζω φτάνουν αυτά. Τι άλλο δηλαδή θα μπορούσε να γίνει; Τι να θυμηθώ λοιπόν και τι να ξεχάσω; Νευριάζω, μετά γελάω για άμυνα, τα αφήνω πίσω μου και μετά…έρχονται τα επόμενα να με φρικάρουν πάλι.

Τέλος πάντων, να δούμε που θα πάει αυτό. Ευχόμαι στο Euro να έχει “στρίψει” και να είναι καλή η διοργάνωση όπως ήταν σούπερ οι δύο τελευταίες.

Τι εχουμε σήμερα; Την Κυριακή αν θυμάστε έλεγα αρχικά “Βερόνα άσο” και τελικά το πήγα στο Χ (και ήρθε διπλό, όπως ήρθε). Τώρα έχουμε κάτι ανάλογο στην Ισπανία. Ως και το πρωί έλεγα “Μαγιόρκα διπλό”.

Η Οσασούνα έχουμε δεδομένο ότι δεν κυνηγάει απολύτως τίποτα, ενώ ο Αγκίρε της Μαγιόρκα έχει λατρευτεί στην Παμπλόνα, ως και Champions League κάποτε την είχε βγάλει. Και στο χθεσινό vidcast για διπλό έκανα λόγο.

Τωρα το ξανακοιτάω. Κυρίως γιατί έχει εύκολο πρόγραμμα ως το τέλος μετά η Μαγιόρκα (Αλμερια μέσα, Χετάφε έξω). Και ειναι στο +6 απο την Κάντιθ, άρα θέλει 3 ποντους σε τρία ματς.

Θα στραφώ εν τέλει στο Χ και όχι στο διπλό, μέτρησα όλες τις λεπτομέρειες, ακόμα και ότι στην Οσασούνα επιστρέφει ο αρχισκόρερ Μπούντιμιρ, ενώ στη Μαγιόρκα θα λείπει ο αρχισκόρερ Μουρίκι. Κρατάω το Χ στο 2,90 κι ελπίζω να μην το μετανοιώσω.

Μένοντας στην Ισπανία, σε ματς-γιορτή και αδιάφορο, πληρώνει πολλά το gg στο Ρεάλ-Αλαβές.

Είναι στο 2,05 και απορώ γιατί. Ενα γκολ η Αλαβές το έχει, είναι και σε καλή φόρμα, ας έρθει 3-1 ας πούμε. Τέλος, πάντα στην Ισπανία, αύριο έχει ένα Σεβίλλη-Κάντιθ. Και η Κάντιθ έχει εύκολο πρόγραμμα, μετα έχει Λας Πάλμας μέσα και Αλμερία έξω. Προφανώς και θέλει 3Χ3 για να (ελπίζει ότι μπορεί να) σωθεί. Ακόμα και μιά ισοπαλία την τελειώνει.

Η Σεβίλλη αδιάφορη, αν θέλει να βοηθήσει την κοντοχωριανη ανδαλουσιάνα, το κάνει. Το 4αρι είναι οριακά αποδεκτό, ξεκάθαρα ποντάρουμε στην καλη διάθεση της Σεβίλλης.

Στην Αγγλία, στα εξ’αναβολής, δεν χρειάζεται να πω πολλά, τα είπαμε και στην εκπομπή. Η Σίτι με νίκη αγκαλιάζει τον τίτλο, με Χ πάει σε…κόλαση κανονική, σε φινάλε ισοβαθμίας και με την Αρσεναλ να εχει +3 γκολ.

Η Τότεναμ θέλει νίκη για 4αδα, αλλά…μπορεί; Χάλια είναι εδώ και καιρό. Και οκ, έχει και γνωστή αντιπαλότητα με την Αρσεναλ. Να χάσει και τη 5η θεση είναι χλωμό και γιατί παίζει στο Μάντσεστερ αύριο η Νιουκάστλ και γιατί στο φινάλε έχουμε Μπρέντφορντ-Νιουκάστλ και Σέφιλντ-Τότεναμ (όπου η Τότεναμ απλά θα θέλει πόντο). Ισοπαλία έχει να φέρει εντός από πέρυσι η Τότεναμ, αλλά δεν νομίζω ότι θα έχουμε…νομοτέλεια.

Ειδικά με αυτή την άμυνα, η Σίτι μπορεί να βάλει 2+ γκολ. Θα πάω με 2+gg στο 2,20. Και παρόμοιο σημειο (2+gg) μπορεί να μας δώσει αύριο και η Τσέλσι που εσχάτως “τσουλάει”. Τίμιο το 2,90 εδώ, αρκεί να θυμηθεί η Μπράιτον πως βάζουν γκολ. Σημείωση, η Τσέλσι στο φινάλε έχει εύκολο σχετικά (εντός με Μπόρνεμουθ) και μπορεί να προσπεράσει ενδεχομένως την Νιουκάστλ στην 6η θέση όπου τώρα είναι ισόβαθμες.

Με τα ελληνικά ματς δεν θα ασχοληθώ, ούτε με τον τελικό της Ιταλίας, αν με ιντριγκάρει κάτι ακόμα δεν θα μαντέψετε τι είναι! Ειναι η…Λωζάνη Ούσι. Ξέρω τι είδαν τα ματάκια μου το Σάββατο. Ξέρω ότι είναι ένα μπάζο αλλά άξαφνα…αναστήθηκε και ελπίζει. Σαν την Κάντιθ ένα πράμα (γέλια). Μόνο που εδώ ένα διπλό δίνει 8,00! Η Βασιλεία αμολάει αετό, αλλα προφανώς αν παίξει μπάλα κερδίζει 3-0.

Θα παίξει; To Ούσι, για να ξέρετε, είναι μια πλούσια, τουριστική περιοχή της Λωζάνης, λιμάνι στη λίμνη της Γενεύης, εκεί είναι τα γραφεια της ΔΟΕ, το Ολυμπιακό μουσείο, ακριβά ξενοδοχεία και γενικώς…χλίδα άφθονη (φωτό). Τώρα αν παίζει ρόλο ότι προπονητής της Βασιλείας είναι o Σελεστίνι, γέννημα θρέμα…Λωζανιώτης ή ότι πρόεδρος της Ούσι είναι ένας…όχι και τόσο καθαρός τύπος, ένας αζερο-αρμένης, ο Βαρτάν Σιρμάκες, που είναι μπλεγμένος με παρανομες εξορύξεις χρυσού και καταζητούμενος στο Αζερμπαϊτζάν, δεν το ξέρω.

Θα παίξω δυάδα Σίτι 2+gg με Ρεάλ gg (2,20Χ2,05=4,51). Και μετά, το Χ στο Οσασούνα-Μαγιόρκα, το 2+gg της Τσέλσι και το διπλό της Κάντιθ μαζί σε trixie. Προφανως έχουν και πρώιμη τα διπλά, όσα είναι combo παίζονται πάντα στο bet builder. Και τέλος, ένα μονό την Λωζάνη Ούσι στο 8,00. Αμα φάει τρία αυτή και τρία η Κάντιθ δεν θα με ενοχλήσει, άλλα με ενοχλούν. Τα λέμε απόψε στο chat αλλά όχι αύριο.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras