555

Thassios

Τους έχουν κάνει άνω κάτω – UPDATE!

Καλημέρα γαλάτες μου!

Τη Κυριακή δηλαδή δε μπορούσε να πάρει μία κίτρινη στο 2ο ημίχρονο η Μπενφίκα ώστε να κλείσει ωραία το Σαββατοκύριακο;;;! Να σκάσω είμαι όταν σε τέτοιο ντέρμπι και με αυτό το σκορ δε γίνεται κάτι τόσο εύκολο θεωρητικά. Τη Δευτέρα πάλι και οι τέσσερις μάλλον θέλουν να πέσουν αλλιώς δεν εξηγείτε αυτή η χαλαρή εικόνα τους.

Πάμε στα φρέσκα όπου όπως σας είχα πει δεν έχουμε κάτι ιδιαίτερο. Μία στάση θα κάνω στο Super Cup Ιταλίας καθώς έχουμε τρομερό ρέφερι και οι δύο ομάδες λογικά θα θέλουν να το πάρουν αφού η Μίλαν είναι ο μόνος στόχος της και η Ίντερ λογικά πρωτάθλημα δε παίρνει (έχει και το κύπελλο αυτή). Η Νάπολι δηλαδή τους έκανε άνω κάτω. Οπότε σε ένα τέτοιο καυτό ντέρμπι και σε τελικό θα ρίξω κάτι σε κάρτες.

Το ειδικό ” όβερ 1,5 κάρτες και οι δύο + κόκκινη ” δίνει 4,5 και θα το ποντάρω.

Μετά στο ματς τους ΠΑΟΚ με τον ΠΑΟ είπα να κάνω μια στάση αλλά δε με πείθουν οι αποδόσεις. Θεωρώ ότι το ματς θα το πάρει ο ΠΑΟΚ καθώς δε του μένει και τίποτα άλλο απο στόχους ενώ ο ΠΑΟ δε ξέρω αν μπορεί να τραβήξει και στις δύο διοργανώσεις. Δηλαδή δε θα σκάσει κιόλας άμα χάσει.

Είδα κάποια ειδικά με άσσο και κάρτες αλλά δεν είχαν καλές αποδόσεις.

Κλείνοντας με την σημερινή μέρα θα ποντάρω και ένα g/g ημιχρόνου ανάμεσα στην Σέρκλ Μπριζ και την Ούνιον. Ομάδες που σκοράρουν και είχαν καλούς συντελεστές στο πρώτο ημίχρονο. Τώρα φυσικά μετά την επανέναρξη δε ξέρω αν άλλαξαν στυλ αλλά αυτό το 4,5 αξίζει το ρίσκο για να το μάθουμε.

Φεύγω από Βέλγιο και πάω Αγγλία. Δε ξέρω γιατί αλλά στη κατάσταση που είναι η Τότεναμ και η Μαν Σίτι , να ναι καλά η Μαν Γιουν και η Άρσεναλ που τους έκαναν άνω κάτω, νομίζω ότι θα πέσουν κορμιά μεθαύριο. Πρέπει λίγο να χαμογελάσει το χειλάκι των οπαδών. Η Τότεναμ ανέκαθεν ομάδα που παίρνει κάρτες και έχει παίκτες που νευριάζουν εύκολα.

Από την άλλη η Σίτι λίγο πιο soft δε πήρε ούτε μία κάρτα και στις δύο ήττες που έκανε. Ο Ρέφερι είναι σκληρός και δε δίνει εύκολα αλλά οι αποδόσεις προκαλούν. Ειδικά από τη μεριά της Τότεναμ που σαν αουτσάιντερ θα πρέπει να παίξει λίγο πιο σκληρά. Το Χάντικαπ -1 της Τότεναμ σε απόδοση 2,90 είναι πολύ τίμιο. Την Τότεναμ βλέπω να παίρνει τουλάχιστον δύο κάρτες και από την άλλη η Σίτι μία και πολύ βαριά δύο.

Το ειδικό ”Τότεναμ -1 χάντικαπ καρτών + όβερ 2,5 κάρτες Τότεναμ” δίνει 3,6 και είναι αυτό που θα ποντάρω. Με την Άρσεναλ πήρε 4 κίτρινες έναντι 2 της Άρσεναλ , με τη Πάλας παρόλο που κέρδισε 0-4 πήρε 2 έναντι 1 της Πάλας ενώ και πιο πριν με τη Βίλα πήρε 4 έναντι 3 της Βίλα. Οπότε θεωρώ ότι αυτό το 3,6 είναι τίμιο.

Με αυτά τα τρία πονταρίσματα θα κινηθώ μέσα στην εβδομάδα.

Νέα στήλη Σάββατο πρωί. Για οτιδήποτε προκύψει θα δείτε update.

UPDATE!!

Καλησπέρα καρτολάχνοι μου! Περίεργη ώρα για update επομένως κάτι γίνεται!

Η Αλήθεια είναι ότι καραδοκούσα να βγούνε αποδόσεις σε ένα ματς και έτσι έγινε πριν λίγες ώρες. Οπότε με τη πρώτη ευκαιρία που βρήκα έκανα το update γιατί υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να πέσουν οι αποδόσεις.

Το παιχνίδι που θα ποντάρω και είναι αυριανό , είναι κι αυτό Super Cup. Μάλλον για να το πω καλύτερα είναι Supercopa. Φυσικά δεν είναι σαν το Super Cup που ποντάραμε στην Ιταλία με τις τιτίκες αφού μιλάμε για Λατίνους.

Αναφέρομαι στο Supercopa Αργεντινής μεταξύ της Μπόκα και της Ράσινγκ. Σωστά θυμάστε! Είναι το ίδιο ζευγάρι που είχαν παίξει για το κύπελλο πρωταθλητών και είχαν βγει καμιά 10αριά κόκκινες κάρτες.

Αύριο έρχονται να παίξουν για το Supercoppa έχοντας μια περίοδο 2μιση μηνών απραξίας (εκτός από κάποια φιλικά). Περιμένω δηλαδή να μπούνε λυσσασμένοι.

Σε τέτοιο ματς την κόκκινη κάρτα θα την έδινα κάπου στο 2,20 προσωπικά με 2,40. Οπότε το 2,85 που βλέπω είναι τίμιο και θα το ποντάρω. Το ίδιο και το όβερ 1,5 κόκκινες σε απόδοση 10,25.

To μόνο αρνητικό στην όλη υπόθεση είναι ότι θα γίνει στο Abu Dhabi.

Θα ήθελα να ήταν στην Αργεντινή ώστε να υπάρχουν και θερμοί οπαδοί. Ωστόσο αυτό δε θα με σταματήσει να το ποντάρω.

Τα λέμε σε λίγο στο chat να δούμε τους Άγγλους ενώ νέα στήλη θα έχουμε το Σάββατο το πρωί.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS