538

Thassios

Τους περιμένει η κερκίδα

Καλημέρα Βetsellerades μου!

Τζίφος και μεσοβδόμαδα αφού οι Ιταλοί απογοήτευσαν ακόμη μια φορά. Μια κακή Λάτσιο έχασε από μια μέτρια Γιουβέντους σε ένα ματς χωρίς πάθος και ένταση. Οι Γάλλοι πάντως τα πήγαν εξαιρετικά αφού είχαμε ένταση και ξύλο στα παιχνίδια που σωστά επέλεξα και έπαιξα. Στο ένα βγήκε η κόκκινη ενώ στο άλλο μείναμε με 7 κίτρινες.

Τουλάχιστον η μία κόκκινη ήταν αρκετή για να μην χάσουμε.

Πάμε τώρα στα φρέσκα. Είναι ένα Σάββατο που σηκώνει λίγο παραπάνω ρίσκο θα έλεγα.

Ξεκινώντας απο την Αγγλία θα κάνω στάση στο Έβερτον – Άρσεναλ όπου θα ποντάρω τη κόκκινη κάρτα. Στη κατάσταση που βρίσκεται η Έβερτον και το κράξιμο που τρώει από τους οπαδούς της (νομίζω τα παιδιά στην εκπομπή τα είπαν όλα) υπάρχει περίπτωση να μεταφερθεί στο γήπεδο όλη αυτή η ένταση και να πέσει ξύλο.

Τώρα ανάλυση για τον David Coote δεν κάνω αφού οι διαιτητές είναι όλοι ίδιο πάνω κάτω στην Αγγλία. Θα πρέπει να φτύσουν αίμα για να βγει η κόκκινη που ο συγκεκριμένος την έδωσε στον Zao Felix την πριν λίγο καιρό. Στο 6,5 λοιπόν θα ρισκάρω εδώ τη κόκκινη.

Μένοντας στην Αγγλία θα ρίξω και μια Βόμβα. Όσοι ακούσατε εκπομπή τη ξέρετε ήδη. Θα παίξω την ανατροπή 1/2 στο Μπρέντφορντ – Σαουθάμπτον.

Θα σπάσω μια παράδοση 16 αγώνων αφού η Μπρέντφορντ όποτε σκοράρει πρώτη δεν χάνει. Είπα στην στήλη με τα στατιστικά ότι οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει τα 8 από τα 10 ημίχρονα. Τα παιδιά ανέφεραν ότι η Σαουθάμπτον μπορεί να είναι ύποπτο για διπλό και μετά βλέπω ότι έχει 2 ανατροπές. Μία στο πρωτάθλημα με την Έβερτον και μία στο κύπελλο με την Πάλας.

Δηλαδή μπορεί να κάνει τη ζημιά από το πουθενά. Οπότε αυτό το 50αρι που βλέπω θα το ρίξω έτσι για το καλό. Δε χρειάζεται και περαιτέρω ανάλυση για τέτοιο σημείο.

Συνεχίζουμε με το 2ο ματς που θα ποντάρω τη κόκκινη κάρτα και δεν είναι άλλο από το Ατλέτικο – Χετάφε. Τα μεταξύ τους παιχνίδια είναι λες και βλέπεις χωράφι με παπαρούνες.

Γεμάτο κόκκινες και ερχόμαστε στο σήμερα. Η Ατλέτικο αρχίζει να βρίσκει πατήματα στο πρωτάθλημα χωρίς όμως να είναι τελείως καλά. Από την άλλη η Χετάφε σταμάτησε να βγάζει ένταση και δύναμη στα παιχνίδια της , προσπαθώντας να παίξει λίγο μπάλα, και έκανε 4 σερί ήττες. Βλέπω σήμερα να το ρίχνει στην άμυνα και στο ξύλο απέναντι σε αντιπάλους που απαντούν στις κλωτσιές.

Ποιος θα φυλάει τα ”πρόβατα”;;Ο Λύκος Lahoz. Οπότε θα ποντάρω το ειδικό ” όβερ 1,5 κίτρινες Ατλέτικο +όβερ 2,5 κίτρινες Χετάφε + κόκκινη” σε απόδοση 6,5. Σούπερ απόδοση για τέτοιες ομάδες. Τώρα άμα θέλει η Χετάφε να κάνει ποιοτικό παιχνίδι (γελάμε) θα φάει 2-0 ημίχρονο και θα πάει σπίτι της.

Αν θα έπαιζα κάπου αλλού κόκκινη θα ήταν στο ματς της Ρόμα αλλά θα το αφήσω ήσυχο.

Μετά πάμε στα γκολ. Στην Ελλάδα κρατάω το g/g του Όφη. Θυμίζει αυτό του Ατρομήτου το προηγούμενο Σάββατο. Στη Γερμανία μου αρέσει το g/g ημιχρόνου σε Μπόχουμ αλλά και το 2-1 anytime score απέναντι σε μια πολύ χάλια Χόφενχαϊμ. Στο ματς της Κολωνίας επίσης περιμένω αρκετά γκολ (βέβαια οι αποδόσεις δεν είναι τόσο καλές). Στο Βέλγιο θα έχουμε αρκετά γκολ στο ματς της Λιρς , όπου το g/g ημιχρόνου έχει αξία αλλά και το g/g και στα δύο ημίχρονα.

Τέλος ένα δυνατό g/g ημιχρόνου είναι ανάμεσα στην Μορειρένσε και την Ακαδέμικα Βισέου με εξαιρετική απόδοση.

Αυτά ήταν όλα! Τι θα παίξω ;; Καταρχήν τα δύο μονά με τις κόκκινες σε Αγγλία και Ισπανία. Μετά σίγουρα την ανατροπή της Σαουθάμπτον. Και πάμε τώρα στα γκολ. Θα ποντάρω ξερό μόνο το g/g της Πορτογαλίας όπου έχω καλή απόδοση και θα κάνω και μια δυάδα με το ”g/g + όβερ 3,5” της Λιρς και με το ”g/g + όβερ 1,5 γκολ Μπόχουμ”.

Στο 7,5 η απόδοση της δυάδα. Αν θέλει μπορείτε να κάνετε και ένα τρίξι με το g/g + όβερ 3,5 σε Λειψία. Εγώ θέλω να μην ανοιχτώ σε μονάδες.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και τα λέμε στο στέκι μας!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS