537

Thassios

Βάρος στη Τούμπα – UPDATE!

Ε τι να πούμε για χθες! Η Χετάφε αν είχε ισοφαρίσει ένα 10λεπτο πιο πριν κάτι μου λέει ότι άνετα θα έβγαινε η κόκκινη μιας και μετά την ισοφάριση είχαμε πολύ μεγάλη ένταση και ξύλο στο ματς. Στα γκολ αποτύχαμε παταγωδώς αφού μετά το εύκολο της Μπόχουμ , ήρθαν οι Βέλγοι και μας πρόσφεραν ένα ωραίο 1-0 για να μας μουτζώσει ακόμη μια φορά.

Μικρή η πίκρα όμως καθώς πιο πριν ο Billaras με το Tzini είχαν στήσει ένα πολύ ωραίο πάρτι και κερνούσαν τα πάντα.

Σήμερα όπως όλες οι Κυριακές σχεδόν έχουμε ντερμπάρες και πάρα πολλά ματς. Δεν θα ανοιχτώ όμως καθώς όπως βλέπετε δεν τραβάει. Πάμε να δούμε στα γρήγορα τι θα κρατήσω και πως θα κινηθώ.

Ξεκινώντας από τα ντέρμπι θα κρατήσω το δικό μας.

Θεωρώ ότι θα γίνει ο κακός χαμός (ας ελπίσουμε να γίνει το ματς και να μην έχουμε ιστορίες).Δύο ομάδες που κυνηγάνε τη νίκη ώστε να μπούνε στο κόλπο του πρωταθλήματος αν και έχει δρόμο ακόμη. Η Ισοπαλία ουσιαστικά ευνοεί ΑΕΚ και ΠΑΟ. Αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ θεωρώ ότι είναι λίγο καλύτερα , με την άμυνα όμως να κάνει λίγο νερά. Ο Ολυμπιακός η άμυνα που έχει είναι αστεία και θεωρώ δεδομένο ότι θα δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ.

Από την άλλη η επιθεσή του είναι καλή και δημιουργεί πολλές φάσεις. Δηλαδή το ματς ξεκινάει από το 1-1 για μένα. Μετά γέρνει προς τον άσσο. Το anytime 2-1 πληρώνει 6,5 και είναι σούπερ απόδοση για όποιον θέλει.

Περνάμε τώρα στο ξύλο. Θα έχουμε κάρτες και πολλές μάλιστα. Ο Ρέφερι είναι λίγο εδράκιας , αφού δίνει πιο πολλές κάρτες στους φιλοξενούμενους.

Τελευταία φορά που σφύριξε εκείνο το ΠΑΟΚ – ΠΑΟ δεν είχε βγάλει ούτε μία κάρτα στον ΠΑΟΚ ενώ είχε κάνει πιο πολλά φάουλ και στους φιλοξενούμενους είχε δείξει 3 κίτρινες και 1 κόκκινη (νομίζω ότι αυτός είναι και ο λόγος που φωνάζει για αλλαγή διαιτητή ο Ολυμπιακός) . Δε νομίζω να γίνει το ίδιο αφού θα έχουμε ακόμη πιο πολύ ένταση στο ματς.

Βλέπω να παίρνουν από 2-3 κίτρινες τουλάχιστον η κάθε ομάδα και μετά κόκκινη άμα βοηθάει και το σκορ. Το ειδικό που σκέφτομαι είναι το g/g + όβερ 1,5 κίτρινες ΠΑΟΚ + όβερ 2,5 κίτρινες Ολυμπιακός” σε απόδοση 3,75. Τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους ήταν όλα g/g.

Προχωράω και πάω στην Ιταλία. Φυσικά και δεν θα ασχοληθώ ξανά με το Ίντερ – Μίλαν.

Ας κάνουν ότι θέλουν. Ας βγούνε 15 κόκκινες. Εγώ θα ποντάρω ένα άλλο ντερμπάκι. Αυτό μεταξύ της Φιορεντίνα με την Μπολόνια. Εδώ έχουμε ντέρμπι , έχουμε σούπερ ρέφερι και θεωρώ ότι το φαβορί που είναι η Φιορεντίνα θα ζοριστεί. Οπότε έχει όλες τις προδιαγραφές να πέσει ξύλο. Το ειδικό ”όβερ 1,5 κίτρινες Φιορεντίνα + όβερ 2,5 κίτρινες Μπολόνια + κόκκινη” δίνει 8,5 και θα το τιμήσω.

Τέλος λογικά θα δούμε και πολλές κάρτες στο ντέρμπι της Τουρκίας. Αλλά αυτοί οι κερατάδες όποτε τους ποντάρουμε κάνουν τις κότες. O Meler φέτος έβγαλε πολλές κάρτες και κόκκινη σε όλα τα ντέρμπι που σφύριξε στην Τουρκία. Οπότε είμαι 50-50 αν θα το ποντάρω.

Κλείσαμε με κάρτες. Στο ντέρμπι στην Γαλλία παίξετε ότι θέλετε. Εγώ με Turpin δεν ποντάρω.

Δεν θα μετανιώσω καθόλου και ας βγούνε και εδώ 10 κόκκινες. Προτιμότερο είναι το Χιρόνα – Βαλένθια στα μάτια μου. Αλλά το αφήνω γιατί δεν θέλω να ανοιχτώ.

Στα γκολ τώρα έχω δύο ειδικά.

Για το πρώτο πάμε στη Γαλλία όπου θα κρατήσω τα όβερ 1,5 ομαδικά γκολ της Μονπελιέ. Έχει καλές επιστροφές στην επίθεση και από την άλλη το Στρασβούργο δέχεται εύκολα γκολ.

Στο 3 εδώ η απόδοση αξίζει.

Μετά πάμε στην Ολλανδία και στο παιχνίδι ανάμεσα στην Φέγενορντ και την Αϊντχόφεν. Οι γηπεδούχοι είναι σούπερ ομάδα και λογικά πάνε για το τίτλο. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι κάνουν λίγα νερά ενώ στα δύο τελευταία εκτός έχουν δεχτεί γκολ στο ημίχρονο. Στα μεταξύ τους παιχνίδια βλέπουμε πολλά γκολ και περιμένω το ίδιο και σήμερα.

Το ειδικό ”Φέγενορντ να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα” δίνει 3,40 και θα το κρατήσω.

Δεν έχω κάτι άλλο για σήμερα. Πάμε τώρα στο παρασύνθημα. Τι θα ποντάρω;; Τα δύο ειδικά με γκολ τα κρατάω σε μια δυάδα με σούπερ απόδοση. Μετά θα κάνω μια ξερή δυάδα με κόκκινες σε Ελλάδα και Τουρκία. Χαλαρά όπως θα δείτε καθώς δε βγαίνει άκρη με τους Τούρκους.

Θα παίξω το μονό της Ιταλίας που είπα. Τέλος πάμε στη Τούμπα όπου θα είναι το βάρος σήμερα. Θα κάνω μια παραλλαγή και θα ποντάρω το εξής ειδικό. Το ”1Χ + οβερ 1,5 γκολ + οβερ 2,5 κάρτες και οι δύο” δίνει 4,75. Θεωρώ ότι έχει αρκετή αξία η απόδοση αυτή. Αυτό θα είναι το βασικό μπετ. Από εκεί και πέρα θα παίξω και ένα σούπερ ενισχυτικό. Στο Bet Request θα βρείτε το ”anytime score 2-1 + όβερ 1,5 κάρτες και οι δύο ομάδες + κόκκινη” σε απόδοση 20.

Δηλαδή όλα αυτά που ανέλυσα.

Κλείσαμε για σήμερα. Μένω στις 8 μονάδες πάλι. Δε με παίρνει να ανοιχτώ άλλο μέχρι να δω ότι στρίβει. Καλή επιτυχία μαχητές μου και να έχετε μια όμορφη Κυριακή.

UDPATE!!

Καλησπέρα Γαλάτες μου!

Νομίζω ότι θα καταντήσει αηδία συνέχεια να μιλάω για τις προηγούμενες στήλες και ότι μεγαλώνει ο πάτος του κουβά.

Οπότε πάμε λίγο να δούμε τι θα ποντάρω μεσοβδόμαδα μιας και δεν έχει πάρα πολλά παιχνίδια.

Σήμερα θα κάνω στάση στο παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ όπου θα ρίξω ένα funbet! Ποιο θα είναι αυτό;;

Το να σκοράρει δύο γκολ ο Bruno και ένα ο Rαshford. Θεωρώ ότι η Γιουνάιτεντ θα πετύχει πάνω από δύο γκολ και αυτοί είναι ένα ζευγάρι κάτι σαν το περσινό kane + Son.

Ασίστ και γκολ είναι πρώτοι και οι δύο. Σαν παράδοση ο Bruno σκοράρει συνέχεια σε αυτό το ζευγάρι αφού στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους έχει πετύχει 6 γκολ. Γι’ αυτό και βάζω αυτόν να πετύχει δύο γκολ και ένα ο φορμαρισμένος Rashford. Το συνδυαστικό πληρώνει 34 και θα βάλω 0,5 μονάδα.

Προχωράμε και πάμε στο κύπελλο Γαλλίας όπου θα ποντάρω την κόκκινη κάρτα στο Μαρσέϊγ – Παρί.

Την Κυριακή δεν έπαιξα στο ντέρμπι και καλά έκανα. Σήμερα όμως μετά την 3αρα που άρπαξαν οι γηπεδούχοι περιμένω να μπούνε με το μαχαίρι στα δόντια για να πάρουν την πρόκριση. Η Παρί δεν είναι πάρα πολύ καλά και δεν βλέπω να ρίχνει εύκολα 2-3 γκολ. Είναι από τις ομάδες που βγάζει ένταση ενώ σήμερα επιστρέφει και ο Neymar που είναι σχεδόν πάντα μέσα σε κάθε κόκκινη.

Οπότε στο 3,65 θα ποντάρω τη κόκκινη κάρτα με χαλαρό ποντάρισμα όμως λόγω Letexier.

Τέλος κλείνω με ένα αυριανό που έρχεται από το κύπελλο Πορτογαλίας. Η Μπράγκα υποδέχεται την Μπενφίκα και λογικά θα τα δώσει όλα για να περάσει στο θεσμό. Μιλάμε για Πορτογάλους που οι κόκκινες βγαίνουν σαν καραμέλες και στο τελευταίο παιχνίδι που είχαν παίξει οι δύο ομάδες για το θεσμό είχαν βγει 3 κόκκινες κάρτες.

Το ειδικό ”όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο + κόκκινη” πληρώνει 5,75 και είναι αδιανόητη απόδοση για αυτές τις δύο. Υπο νόρμάλ συνθήκες θα έβαζα 4 μονάδες απλά τώρα φοβάμαι λίγο την Μπενφίκα μήπως και δείξει λίγο αδιαφορία. Έχει το πρωτάθλημα στο τσεπάκι και το Champions League.

Οπότε με αυτά τα τρία θα κινηθώ όσο πιο χαλαρά γίνεται. Καλή συνέχεια!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS