506

Thassios

Το δικό μας σεντόνι

Καλησπέρα ομαδάρα(αργά πάλι μιας και αργούν να βγάλουν αποδόσεις σε όλα τα παιχνίδια που θέλω)!

Νομίζω ότι στη προηγούμενη στήλη δαγκώσαμε καλά το θηρίο μιας και πήραμε πίσω σχεδόν 45 μονάδες καθαρού κέρδους. Είχαμε καιρό να κάνουμε ένα τόσο καλό κέρδος και μας έδωσε ένα boost για την συνέχεια μιας και μπήκαμε στη τελική ευθεία.

Χθες πόνταρα τα ειδικά σε δύο παίκτες της Ντόρτμουντ όπου ο ένας τραυματίστηκες στο 2ο λεπτό (αυτό και αν είναι φτύσιμο) και ο άλλος έκανε 3 σουτ αλλά κανένα στην εστία. Στη συνέχεια οι Λατίνοι επέλεξαν να μην παίξουν άμυνες , να δούμε ένα ωραίο ματς όπου είχε περισσότερα γκολ παρά εντάσεις και κάρτες (μεγάλη έκπληξη η ανατροπή της Άουνταξ).

Αυτό το χθεσινό ματς με προβλημάτισε γιατί επιβεβαιώθηκε ο πρώτος προβληματισμός που είχα αναφέρει χθες , ότι επειδή είναι Sudamericana και παίζουν σε ουδέτερη έδρα θα είναι λίγο πιο μαζεμένοι. Αν χθες έβγαινε το μπετ και έπεφτε ξύλο ,σήμερα θα μιλούσαμε διαφορετικά καθώς ήμουν έτοιμος να ρίξω Patent στα σημερινά (αυριανά ξημερώματα) ματσάκια του Sudamericana.


Προτού όμως πάω εκεί και να τα αναλύσουμε μαζί ας κάνω μια στάση στο αποψινό Μπάγερν – Παρί. Νομίζω ότι η Παρί κάτι θα πάρει από το ματς απόψε. Είναι μεγάλες οι αποδόσεις στο διπλό. Βλέπω καταρχήν να σκοράρει στο ματς μιας και η Μπάγερν δεν είναι από τις άμυνες που εμπνέουν εμπιστοσύνη ενώ δεν τη χαλάει και αν είναι 1-1 προς το τέλος το ματς.

Το ίδιο όμως ισχύει και για την Παρί. Σαν πρώτη σκέψη το ”Χ2 + g/g ”μπορεί να αποτελέσει βάση για πολλά ειδικά. Μπορείτε ας πούμε να παίξετε το ”Χ2 + g/g + κάρτα και οι δύο ” σε απόδοση 3,25. Μπορείτε να παίξετε το ”Χ2 + g/g + σουτ Mpappe ή Messi στο τέρμα” όπου κι αυτά δίνουν 3,25. Δείτε τα. Τι θα παίξω εγώ ;; Θα ρίξω μια μονάδα στο ” Χ2 + g/g + κόκκινη κάρτα”.

Orsato έχουμε στην σφυρίχτρα. Καλόπαιδα έχουμε. Έχουμε και μια Μπάγερν που έχει πάρει 3 κόκκινες στα τελευταία 6 ματς (Σεντόνι και πρωτάθλημα). Γιατί όχι λοιπόν μία μονάδα σε αυτό το 13αρι (που αν βγει με την ενίσχυση 25% κερδών στην εταιρία που το παίζω γίνεται 16αρι). Κλείνοντας θα ποντάρω και αυτό το 46αρι στο ”2 + κάρτα Donnarumma” που βλέπω μιας και μιλάμε για σημαντική πρόκριση και θα κάνει τις καθυστερήσεις του.

Οπότε 1,5 μονάδα και είμαστε μια χαρά.

Πάμε τώρα στο Λατίνους όπου όπως είπα θα μιλούσαμε διαφορετικά σήμερα αν έβλεπα χθες την εικόνα που ήθελα. Τώρα θα ποντάρω μεν αλλά χαλαρά δε. Έχω 4 παιχνίδια υποψήφια για κάρτες.

Το πρώτο είναι οι φίλοι μας μας Βολιβιανοί που σκοτώνονται μεταξύ τους (είναι ντερμπάκι αυτό). Πέντε συνεχόμενα ματς , πέντε συνεχόμενες κόκκινες.

Είναι ένα ματς που το θέλουν μιας και οι πορείες τους τα προηγούμενα χρόνια στην διοργάνωση είναι κάτι παραπάνω από απογοητευτικές. Το ματς διεξάγεται στην έδρα της τυπικά φιλοξενούμενης (Οριέντε Πετρολέρο) μιας ομάδα που το ρίχνει συχνά στο ξύλο αφού έχει 6 σερί ματς που βλέπουμε κόκκινη κάρτα στα παιχνίδια της (ακόμη και στα φιλικά πιο πριν έβγαινε κόκκινη κάρτα).

Πείτε μου τώρα πως να αφήσω αυτό το παιχνίδι. Θα το ποντάρω και ας μην βγει ποτέ. Το ειδικό ”όβερ 2,5 κάρτες ημίχρονο + κόκκινη ” σε απόδοση 3,75 με έναν καλό κοκκινάκια ρέφερι αξίζει.

Πάμε μετά σε ακόμη δύο ντέρμπι . Το ένα είναι ένα από τα ”Clasico” της Βενεζουέλας ανάμεσα στην Estudiantes de Merida και την Deportivo Tachira και το άλλο είναι στην Παραγουάη ανάμεσα στην Γκουαρανί και την Σπορτίβο Αμελιάνο.

Αυτό είναι ακόμη ένα ντέρμπι στην πόλη Ασουνσιόν όπου πέφτει πάρα πολύ ξύλο. Οκτώ κόκκινες στα τελευταία 4 ματς. Ο κακός χαμός γίνεται (φώτο στήλης).

Κλείνοντας έχουμε και έναν εμφύλιο στην Ουρουγουάη όπου κι εκεί είναι ομάδες που μπαίνουν δυναμικά στα παιχνίδια τους. Για να καταλάβετε λίγο παιδιά τι λέω! Αν αυτά τα ζευγάρια , έπαιζαν όλα μαζί την ίδια μέρα (όπως καλή ώρα ) αλλά για τα πρωταθλήματα , το ποντάρισμα που θα έριχνα δεν θα είχε προηγούμενο.

Θα ήταν ένα φορτωμένο Patent. Στα πρωταθλήματα αυτά καμία στοιχηματική εταιρία δε δίνει κάρτες σε αυτές τις χώρες (χαζές είναι;;!) ενώ και παλιότερα δεν άνοιγαν αποδόσεις σε όλα τα ματς του Sudamericana. Είναι δηλαδή , τουλάχιστον για εμένα που παίζω κάρτες, μια μοναδική ευκαιρία να ρίξω κάτι καλό (δυσκολεύομαι να θυμηθώ κάτι παρόμοιο).

Αλλά δεν θα το κάνω (εσείς μπορείτε φυσικά).

Βλέπω ότι είναι λίγο πιο προσεκτικοί και οι παίκτες αλλά και οι διαιτητές.

Οπότε τι ποντάρω. Θα παίξω μονά και τα δυάδα τα δύο παιχνίδια σε Βολιβία και Ουρουγουάη με το ειδικό ”όβερ 2,5 κάρτες ημίχρονο + κόκκινη” και στα δύο μιας και εκεί έχουμε τους καλύτερους διαιτητές. Σε αποδόσεις 3,75 και 3,90. Τέλος θα ρίξω και μια ξερή δυάδα στα άλλα δύο που είναι και μικρότερες οι αποδόσεις.

Όλα από το φτιάξε αγορά.

Δε μπορούσα να πάω πάσο αλλά θα ήταν και λάθος να τα φορτώσω μιας και ξέρω ότι η εικόνα δεν θα είναι αυτή που περιμένω. Τουλάχιστον με αυτά που έχω δει. Εκεί που θα έπαιζα 16-18 μονάδες σε ένα Patent , τώρα θα παίξω τις μισές.

Τα λέμε στο chat παικταράδες μου ξεκινώντας από τη Γερμανία μέχρι τις Βολιβιανές γειτονιές.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS