389

Thassios

Το μενού έχει Ευρώπη.. – UPDATE!

Καλημέρα καρτάκηδες μου!

Μια χαρά τα πήγαμε στην προηγούμενη στήλη αφού ήρθαν 11 μονάδες καθαρό κέρδος και μαζέψαμε κάπως τη χασούρα που είχαμε από τις προηγούμενες στήλες. Θα τα ξαναδούμε τα παιδιά μας από την Λατινική Αμερική και στην επόμενη αγωνιστική πάλι. Σήμερα η στήλη θα αφορά κάποια παιχνίδια από την Ευρώπη που μου κίνησαν το ενδιαφέρον και μπορεί να έχουμε δυνατές μονομαχίες και αρκετές κάρτες.

Πάμε λίγο στα γρήγορα την ανάλυση των παιχνιδιών που θα κρατήσω για σήμερα χωρίς πολλά λόγια.

Ξεκινάω από το δικό μας παιχνίδι της Εθνικής όπου θα αντιμετωπίσουμε την Σουηδία. Δύσκολη η συνέχεια για την  Ελλάδα (απόλυτο φυσιολογικό θα έλεγα αφού δεν έχουμε καλή ομάδα) σήμερα θα τα παίξει όλα για όλα για να κερδίσει την Σουηδία και να ανακτήσει τις όποιες τελευταίες ελπίδες έχει.

Από την άλλη θεωρώ ότι οι Σουηδοί που είναι ανώτερη ομάδα θα το πάνε πιο χαλαρά το παιχνίδι αφού και η ισοπαλία δεν είναι απαγορευτική. Θεωρώ ότι όσο περνάει η ώρα ο εκνευρισμός θα γέρνει προς την Ελλάδα και έχουμε αρκετά καλόπαιδα που μπορούν να πάρουν κάρτα. Διαιτητής του ματς θα είναι ο Sergei Karasev που ζορίζεται αρκετά στο 1ο ημίχρονο να βγάλει κάρτες αλλα στο 2ο βγάζει πιο εύκολα ενώ και την κόκκινη την έχει σχετικά εύκολα όπου έχει 3 κόκκινες στα τελευταία 3 παιχνίδια (το ένα ήταν στο ματς εθνικών Ολλανδία – Τσεχία).

Με αυτά τα δεδομένα θα ποντάρω ελαφρώς την κόκκινη κάρτα στο ματς που τη βρίσκω σε απόδοση 6,5 και δεν περνάει απαρατήρητη.

Μετά περνάω σε ένα άλλο ματς που θεωρώ ότι θα πέσουν κορμιά. Αναφέρομαι στο Βόρεια Μακεδονία – Ρουμανία που βαθμολογικά αν το δει κανείς είναι πραγματικά σαν μίνι τελικός. Και οι δύο κυνηγάνε την Αρμενία και νομίζω ότι δεν έχουν περιθώρια για απώλειες γι αυτό και το αποψινό παιχνίδι είναι κρίσιμο.

Έχουν παίκτες που ρίχνουνε ξύλο και την τελευταία φορά που παίξανε είχαμε 7 κίτρινες κάρτες. Εδώ με τον Lahoz στην σφυρίχτρα περιμένω αρκετές κίτρινες κάρτες και λιγότερο κάτι σε κόκκινη που αν θα βγει θα είναι από κανένα σκληρό μαρκάρισμα (τα είπαμε για τα καλόπαιδα που έχουν) και με το βαρ δίνω αρκετές πιθανότητες στην Απευθείας κόκκινη.

Θα παίξω το κλασικό ειδικό στοίχημα που μετά από σκέψη και λίγη προτροπή από τα παιδιά στο chat θα το ονομάζω ‘’θασίτικο ειδικό’’ και σημαίνει να ‘’πάρουν κάρτα και οι δύο ομάδες σε κάθε ημίχρονο’’. Οπότε από τώρα και ύστερα κάθε φορά που θα αναφέρω το ‘’Θασίτικο’’ μπετ δεν χρειάζεται να κάνω ανάλυση αφού θα το παίζουμε αρκετά συχνά.

Αφήστε τα γέλια ρε…

Με αυτά τα δύο θα κινηθούμε σήμερα (θα ρίξω και ένα ψιλό στην δυάδα από κόκκινες) λοιπόν ενώ λογικά θα έχουμε update αύριο με τους Λατίνους. Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε και το βράδυ τα λέμε κλασικά στο στέκι μας. Θέλω να σας δω μέσα και όχι μόνο όταν τουιτάρει ο Billaras αλλιώς τον χειμώνα θα με ψάχνετε!

UPDATE!

Καλησπέρα λαέ του Betsellers!

Το μενού της Ευρώπης μας κάθισε στο στομάχι και μας έπεσε βαρύ.

Αλλά είναι λογικό αφού είχαμε για πρώτο πιάτο τον αχώνευτο Lahoz που όσοι ήσασταν στο chat είδατε την αλητεία που έκανε και τι κάρτα (έστω και κίτρινη) δεν έδωσε. 

Επιστρέφουμε σήμερα στα δικά μας τα παλικάρια , τους Λατίνους , όπου κλείνουν την αυλαία σε αυτό το διάστημα των εθνικών. Βλέποντας την βαθμολογία νομίζω ότι το ματς σε Ουρουγουάη θα είναι αυτό που είναι το πιο χαλαρό αφού οι ομάδες ακόμη και αν φέρουν ισοπαλία δεν χαλάει καμία ιδιαίτερα.

Αντίθετα στο ματς της Κολομβίας θα πέσουν κορμιά αφού η Χιλή δεν έχει άλλα περιθώρια και θα παλέψει για τη νίκη και από την άλλη η Κολομβία θέλει πιάσει 4άδα για να αισθάνεται πιο ασφαλής. Ειδικά άμα κερδίζει η Παραγουάη την Βενεζουέλα τα πράγματα και για τις δύο θα είναι πιο περίπλοκα και έτσι δεν βλέπω το λόγο να το πάνε χαλαρά σήμερα.

Η Χιλή ξεκάθαρα δεν έχει καλή ομάδα ενώ η Κολομβία στο τελευταίο παιχνίδι την είδα να κάνει αρκετά λάθη πίσω και γενικά να βγάζει μια βαρεμάρα στο παιχνίδι τους. Όπως καταλαβαίνεται θα είναι και το ματς που θα κρατήσω για ποντάρισμα απόψε αφού στα υπόλοιπα το μόνο που ξεχώρισα είναι οι άσσοι με no goal από Παραγουάη και Αργεντινή που όμως δεν λένε κάτι οι αποδόσεις τους.

Επιστρέφοντας λοιπόν στο ματς της Κολομβία με την Χιλή έχουμε ένα μέτριο ρέφερι που είναι στην σφυρίχτρα. Μπορεί πολλοί από εσάς να βλέπετε μεγάλους μέσου όρους σε κάρτες από τους ρέφερι αλλά πολλές φορές αυτό αποκλίνει αρκετά από την συμπεριφορά τους σε ματς εθνικών. Γενικά η ανάγνωση των ρέφερι δεν είναι τόσο εύκολη όσο μπορεί κάποιος να φανταστεί αφού θα πρέπει να τον ψυχολογήσεις μέσα από την εμπειρία και τα στατιστικά.

Ο Ουρουγουανός λοιπόν Andres Cunha μπορεί να έχει μεγάλο μέσο όρο σε κάρτες γενικότερα αλλά σε επίπεδο εθνικών έχει σφυρίξει μόνο 19 ματς κι εκεί αλλάζουν τα δεδομένα, ρίχνοντας αρκετά τους μέσους όρους του. Ένα χαρακτηριστικό είναι ότι δεν έχει βγάλει ούτε μία κόκκινη κάρτα σε επίσημο ματς εθνικών παρά μόνο σε ένα φιλικό που είχε διασύρει η Βραζιλία την Ονδούρα με 7-0.

Οπότε καταλαβαίνεται ότι δεν μπορώ να ορμήσω παίζοντας πολλές μονάδες παρόλο που έχω αυτό το ματς με τις παραπάνω ιδιαιτερότητες. Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν θα αφήσω την κόκκινη κάρτα αλλά θα ποντάρω την απευθείας κόκκινη που μπορεί να έχουμε και βοήθεια από το Βαρ εκεί. Στο 8 που την βρίσκω νομίζω ότι έχει αξία (θα ρίξω και μισή μοναδούλα στο κόμπο).

Από εκεί και πέρα νομίζω ότι θα έχουμε κίτρινες κάρτες ( 7 κίτρινες είχανε στο τελευταίο παιχνίδι που παίξανε) με τις ομάδες να παίρνουνε από το 1ο ημίχρονο εύκολα κάρτες. Στο 3,25 που βρίσκω το θασίτικο ειδικό (περίμενα μέχρι αυτή την ώρα μήπως και ανοίξει, κλασικά αργά, κι άλλη εταιρία αποδόσεις για κάρτες αλλά είναι τραγικοί οι άνθρωποι) είναι μια δίκαιη τιμή που όμως λόγω ρέφερι που ανέφερα θα το αφήσω στην άκρη.

Αυτό που με καλύπτει και θα κρατήσω όμως είναι το 3,3 που βρίσκω να έχουμε πέναλτι στον αγώνα αφού ο συγκεκριμένος ρέφερι έχει αποδείξει ότι είναι πεναλτάκιας. Κάνοντας αρκετά λάθη οι δύο ομάδες στην άμυνα και με το βαρ να υπάρχει νομίζω ότι αξίζει να ρίξουμε ένα ποντάρισμα σε αυτή την απόδοση. Πέναλτι είχαμε και στο τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Ρίχνουμε βάρος λοιπόν στο παιχνίδι της Κολομβίας με ένα τριπλό ποντάρισμα σε ξύλο αλλά και πέναλτι.

Νέα στήλη λογικά το Σάββατο το πρωί όπου επιστρέφουμε στα αγαπημένα πρωταθλήματα!

Καλή συνέχεια!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS