334

Billaras

Τρία bets από ένα ματς!

Τι ωραία που είναι η μπάλα κατ’επέκταση το κουμάρι; Μια…πανδαισία!

Το χθεσινό ας πούμε, είναι έπος! Εχω trixie με Τότεναμ-Μαρσέιγ-Παρί να κερδισουν, συνδυαστικά με under 3,5 στο πρωτο και g/g στα άλλα δύο. Ευκολα το ένα. Μετά παω γήπεδο, δεν βλέπω. Η Μαρσέιγ κερδίζει 2-0, δεν έρχεται g/g. Η Παρί κερδίζει 2-1, έρχεται το g/g βγάζουμε και κέρδος.

Κάπου εδώ, γιά τους αδαείς (ενδεχομένως και τους πολλούς), η συζήτηση έπρεπε να σταματήσει. Κερδίσαμε; Αυτό μετράει.

Λάθος. Μέγα λάθος. Τεράστιο. Γιατί αν δεν ξέρεις πως κέρδισες ή πως έχασες, ξέρουμε από τώρα το…τελικό αποτέλεσμα του Μάη. Ηττα/φάπα. Γυρισα λοιπόν σπίτι αργά κερδισμένος (έχει σημασία). Κάθομαι να δω hilights και reports.

Και βλέπω Μαρσέιγ-Μπρέστ. Δείτε εδώ κι εσείς: https://www.novasports.gr/web-tv/sport/podosfairo/event/ligue-1/highlights/video/13030877/marseig-mprest-2-0-highlights/ . Βγάζεις τα ξυράφια! Από το 5′ ως το 55′ δεν υπάρχει Μαρσέιγ, μόνο Μπρέστ στα στιγμιότυπα. Οχι μόνο επρεπε να έχει σκοράρει, αλλά δεν έπρεπε καν να έχει χάσει!

Μετά ήρθε η Παρί.

Το…ανάποδο. Πουθενά η Λανς, κάτι ψευτοφάσεις. Και κάνει στο 95′ μιά τελευταία κατεβασιά, μια “σκοτωμένη μπάλα” πάει να βγει αουτ αλλα ο εξτρέμ την περνάει σύριζα, πασάρει στον σκορερ, σουτ, κόντρα στον σεντερ μπακ, αλλάζει πορεία και….3-1, βγαίνει το g/g! Δηλαδή να πω κι ευχαριστώ που ήρθε γκολ στο 95′ και κέρδισα χθες; Αφού…έπρεπε να έχω πληρωθεί από τις 10, όταν τελείωσε η Μαρσέιγ! Να είχα δυάδα, να ήμουν άνετος και αν γινόταν ότι έγινε στη Παρί, να πάρω όλο το trixie.

Πάμε τώρα στο άλλο μπετ, στη δυάδα. Είχα g/g+over 3,5 το γερμανικό και under την ΑΕΚ. 0-2 ημίχρονο, 0-3 απο το 53′. Και…μένει εκει, με την Γκλάντμπαχ να είναι κάκιστη, να μην κάνει τίποτα, όταν λίγες μέρες πριν ήρθε 4-4! Και μέτα ήταν η ΑΕΚ. Αν δεν το είδατε, ίδου μια φωτό. Τα στατιστικά του ματς. Ημουν μέσα, το ξέρετε.

Με…αυτά τα νούμερα, με κατηφόρα, με πλημμύρα, με πέναλτι (χαμένο), με δοκάρια, με τις μπάλες να ξυρίζουν, έμεινε…under! Κοινώς, “έπρεπε” να έχω πιάσει πανεύκολα το γερμανικό και να έχω χάσει “σβηστά” (με κάτι σαν 4-2) την ΑΕΚ. Κι όμως ήρθαν ανάποδα.

Με λίγα λόγια. Αντί να πιάσω Μαρσέιγ και Γκλάντμπαχ ΑΝΕΤΑ, τα έχασα…σαδιστικά.

Και έπιασα επίσης…σαδιστικά, την ΑΕΚ under (ακόμα απορώ πως έμεινε 1-1) και την Παρί 1+g/g με γκολ-καραμπόλα στο 96′! Η μπαλίτσα έτσι ήθελε…

Καταλήγω: Η μπάλα πάντα θα κάνει οτι θέλει εκείνη. Και η ρέντα πάντα θα χρειάζεται. Τι ΔΕΝ εξαρτάται όμως από τη μπάλα; Οι επιλογές μας. Τι θα παίξουμε και πως! ΑΥΤΟ το αποφασίζουμε εμείς.

Και ποιό είναι το πρώτο κριτήριο; Η απόδοση σε συνδυασμό με τη φόρμα! ΤΕΛΟΣ. Αφήστε ότι και να σας λένε. Οι “νεωτερισμοί”, οι μόδες τα εκατό νέα στοιχήματα και οι αηδίες. Παίξτε κόρνερ, παίξτε φάουλ, παίξτε τελικές, παίξτε…και κάτι άλλο να μην το πω. Γελάνε και τα τσιμέντα. Ή παίξτε μονά ασόδια του 1,75, εδώ κι αν γελάνε και τα τσιμέντα.

Κλαίγανε χθες με τη Ρόμα. Που ξεκίνησε με γκέλα. Και καπάκι, στην 2η αγωνιστική, ήταν καραφαβορί με την Βερόνα. Μετά έρχεται ο έρωτας…

Αυτά με το χθες, τουλάχιστον -πέρα απο τα bets- στο chat σας έδωσα…στο πιάτο και το πέναλτι υπέρ ΑΕΚ. Κάτι ήξερε ο παππούς Billaras…

Πάμε τώρα στα φρέσκα. Βασικά έγραψα νέα στήλη γιά όλα τα παραπάνω, όχι για παιχνιδι.

Σας το έγραψα και χθες, η μέρα είναι…φόλα. Τι να παίξω δηλαδή; Βαλένθια στο 1,75; Βρε 6-0 να έρθει, τα χαχανητά των μπουκ ακούγονται ως το Μεστάγια. Κοίταξα λίγο Μπέτις, λίγο Αλαβές (αύριο αυτό), λίγο Νις, λίγο Σαρλερουά, τα άφησα όλα. Αν αλλάξω γνώμη γιά Αλαβές αύριο (γιατί αυτή η Χετάφε είναι για το ανάθεμα, μόνο ξύλο ξέρει να παίζει), θα κάνω ένα μικρό update.

Τι να παίξω σήμερα λοιπόν; Λέω να…κάνω λίγο χαβαλέ. Σοβαρό χαβαλέ πάντως. Στο Νιουκάστλ-Λίβερπουλ. Η Λίβερπουλ πάει μαζεμένα (μάλλον θα πάει ακόμα πιό μαζεμένα σημερα με τον νεοφερμένο Ιάπωνα στην αρχική εντεκάδα), η Νιουκάστλ έχει βαρβάτη έδρα, η Λίβερπουλ όμως έχει την παράδοση. Αν τα βάλω όλα στο ζύγι, μου κάνει για…ξερό Χ.

Μου κάνει σαν το Τσέλσι-Λίβερπουλ 1-1, ίδια εικόνα. Επίσης, είδα κάτι φοβερό, δεν το ήξερα! Οτι δεκατρείς (!) παίκτες της Νιουκάστλ έχουν αποβληθεί στα παιχνίδια με τη Λίβερπουλ στην Premier League, οι δεύτεροι περισσότεροι στην ιστορία οποιουδήποτε ζευγαριού.

Αμα όλα αυτά που ανέφερα, τα βάλω σε ένα καζάνι, τι μπορώ να παίξω;

Το 1-1 σκορ δίνει 8,50.

Το under δίνει το τεράστιο 2,62, το under 3,5 δίνει 2,37.Το ξερό Χ δίνει 3,80. Η κοκκινη σε Νιουκάστλ δίνει 6,30 ενώ η κόκκινη γενικά στο ματς δίνει 5,00. Ολα αυτά παίζουνε. Διαλέξτε. Ενα “απλο” combo με 1-Χ και under 3 δινει 3,25. Με 1-Χ και under 3 δίνει 2,37. Δείτε τι σας αρέσει.

Λοιπόν, στο πολύ χαλαρό, για αρχή κάνω ένα…σπέσιαλ combo απο το “φτιάξε αγορά”.

Δείτε την φωτό:

Να σκοράρουν και οι δύο (εύκολο), να έχουμε 1-Χ (θεωρητικά βατό), να έχουμε under 5 γκολ (εύκολο), να έχουμε over 3 κάρτες (εύκολο) και να…έχουμε κόκκινη στο ματς (δύσκολο).

Η κόκκινη μετράει και “διπλή”, άρα αν βγει, τότε οι over 3 κάρτες συνολικά θα είναι πανεύκολο πλέον. Ολο αυτό δίνει 13,00.

Θα παίξω αυτό το…μακρυνάρι, θα παίξω και το σκορ 1-1 που δίνει 8,50 (το 1-1 any time δίνει ψιχουλα, στο 2,05 είναι). Και θα παίξω και ένα “Νιουκάστλ κόκκινη” στο 6,30 (στο combo είναι για οποιαδήποτε ομάδα). Να περάσει η μέρα μου.

Οταν παίζεις χαλαρά, έτσι κάνεις. Ελάχιστα λεφτά σε πολύ ψηλές αποδόσεις. Μελετημένο bet βέβαια, ακόμα κι αν πρόκειται για χαβαλέ. Κι αφήστε τους άλλους να παίζουν…αυτό που υπονόησα παραπάνω (γέλια).

Τα λέμε chat για…όσο αντέξω σήμερα (μετά τις 4 θα μπω), αύριο θα έχουμε νέο vidcast/podcast στις 8 το βράδυ, νέα στήλη την Τρίτη, αφού έχει ευρωπαϊκες ρεβάνς αλλά…έχει και Λιγκ Καπ Αγγλίας, το…ψωμοτύρι μας!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras