482

Billaras

Τρεις εγγλέζες και μιά σπανιόλα!

Καλό μήνα! Αν και ο καιρός απ’ όσο είδα θα μας τα χαλάσει από αύριο με πολλή βροχή τα επόμενα 24ωρα, η Ανοιξη είναι εδώ κι αυτό δεν αλλάζει. Η μέρα μεγάλωσε, το Πάσχα κοντοζυγώνει, τα γενέθλια μου επίσης (ναι, με τις σούβλες φέτος, Κυριακή 16) και οι σουηδοί…ξεκινάνε. Οπως είπε και ο Μάκης χθες στο ράδιο, άμα ξεκινάνε οι σουηδοί, καλοκαιριάζει (γέλια).

Ψεματάκι λόγω ημέρας δεν θα σας πω, πάμε στα στοιχηματικά.

Η διακοπή προφανώς και δεν είναι ότι καλύτερο γενικά, αλλά ειδικά γιά εμένα (θέλω να πιστεύω ότι) ήταν καλή. Με είχε “μουτζώσει” ένα μήνα και βάλε, έχασα κάπου 100 μονάδες κέρδους, οπότε καλά έκατσε το κενό, δεν έπαιξα τίποτα.

Τι έχουμε σήμερα; Αύριο θα τα δούμε αύριο.

Σήμερα τα ξέρετε στο περίπου, τα ακούσατε και στο ράδιο, τα είδατε (μιά μυρωδιά) και στο έκτακτο vidcast. Δεν έχω να προσθέσω πολλά. Οριακά μιά Καρταχένα κοίταγα σήμερα ως εξτρά σημείο, αλλά είναι αφερέγγυα και το άφησα. Οπότε έμεινα με όσα είχα δει εξ’αρχής.

Εσβησα το 1+g/g του Σίτι-Λίβερπουλ άπαξ και δεν ξέρω αν θα είναι ο Χααλαντ 11αδα, όλα δείχνουν ότι δεν θα είναι! Καλύτερα λοιπόν να μην μπλέξω στο μεγάλο ματς, να το απολαύσω και βλέπουμε στο live τώρα νωρίς.

Οπότε από Αγγλία τι έχω; Κάποια g/g και over (Αρσεναλ και Τσέλσι στο g/g και Τσάρλτον και Φλίτγουντ στο over). Καλοπληρωμένα αυτά, πάντα κοιταμε την αξία και εδώ. Και μετά είναι πέντε-έξι σημεία. ΚΠΡ, ΜΚ Ντονς, Χάτερσφιλντ, Κρόουλι, Ντόρκινγκ, Γέοβιλ. Αυτά είναι.

Και έξω απ΄το Νησί; Αφού προσπερασα την Καρταχένα, η Χετάφε είναι πρώτη στο πλάνο μου.

Είτε ως διπλό, είτε ως Χ-2 με under (στο 2,75). Γενικά, να πάρει κάτι από την Μπιλμπάο που έχει το νου της στον 2ο ημιτελικό κυπέλλου με την Οσασούνα. Τίμιο κλασικά και το over στη Χιρόνα (ντερμπάκι αυτό). Κοίταξα και λίγο Ναιμέγκεν αλλά φέρνει κάργα Χ εντός οπότε την άφησα, δεν αγγίζω κάτι στο Μπάγερν-Ντόρτμουντ (αν δεν είχε έρθει ο Τούχελ θα πήγαινα δεξιά), κι έτσι κλείνω και απο εδώ.

Ελάχιστα.

Επιστρέφοντας στην Αγγλία, σβήνω Ντόρκινγκ γιατί εκτός είναι άθλια (δεν έχει διπλό απ΄τον…Σεπτέμβρη του 2022), σβήνω και Χάτερσφιλντ γιατί η Μίντλεσμπρο δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα. Και οκ, προ διακοπής ήταν σε τοπ φόρμα. Δεν πάει το χέρι. Κακή εκτός είναι και η Κρόουλι, η Μάνσφιλντ δεν είναι αμελητέα ποσότητα, φοβάμαι το χινάρι.

Πάει κι αυτό.

Νομίζω ξεκαθαρίζει το τοπίο. ΚΠΡ, Ντονς και Γέοβιλ. Βρίσκουν αντιπάλους “ευκαιρους”. Η Γουίγκαν σε δίνη, παραιτήσεις, έφαγε -3, απλήρωτοι παίκτες, χαμός, ουσιαστικά έπεσε. Η Γουίκομ δεν βρίσκει πατήματα μετά την φυγή Εϊνσγουορθ (και οι Ντονς είναι με καλό σερί χωρίς καν να τρώνε γκολ) και η Γέοβιλ με κίνητρο σωτηρίας βρίσκει την Σάουθεντ σε φάση…αποσύνθεσης, με επτά σερί ήττες.

Βάζω και την Χετάφε σε ξερό διπλό με ρίσκο γιά ένα μονό και έκλεισα. Το ερώτημά μου είναι μονάχα ένα. Αν πρέπει να κάνω και καμιά δυάδα με γκολ και over. Είναι κάμποσα τέτοια ματς (Αρσεναλ, Τσέλσι, Χιρόνα, Τσάρλτον, Φλίτγουντ). Θα τα αφήσω. Δείτε τα εσείς, αξίζουν. Δεν θέλω να το πιέσω και να ξανοιχτώ αφού (προ διακοπής) έχανα. Ας δω ανάκαμψη και θα ξανοιχθώ παραπάνω.

Μένω με το trixie το εγγλέζικο και το μονό αποδεκτό της Χετάφε. Εχουμε και πρώιμη πληρωμή στα τρία από τα τέσσερα (δεν έχει η Γέοβιλ). Τα λέμε στο chat και αύριο νέα στήλη ίδια ώρα!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras