355

Thassios

Τρεις ομάδες και ένας παίκτης – UPDATE!

Καλησπέρα Betsellerades μου!

Μία εβδομάδα μας έμεινε σχεδόν για να τελειώσει αυτό το Μουντιάλ και τώρα αρχίζει και σοβαρεύει το πράμα σε ότι αφορά τις ομάδες. Φτάσαμε στους προημιτελικούς και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα που λέει και το τραγούδι. Στοιχηματικά λιγοστεύουν οι επιλογές και αν δεν είναι η τελευταία στήλη αυτή σήμερα , τότε είναι από τις τελευταίες.

Προτού πάμε στα φρέσκα και το τι θα ποντάρω , ας κάνουμε λίγο μια σούμα που είμαστε με τα μακροχρόνια και πως τσουλάει το πράμα μέχρι στιγμής.

Προτού ξεκινήσει το μουντιάλ είχα 287 μονάδες κέρδος. Το αρχικό πλάνο που είχα στο μυαλό μου ήταν να μην πέσω κάτω από 220 μονάδες στον πίνακά μου. Δηλαδή αν χάσω , να χάσω μάξιμουμ 67 μονάδες στο Μουντιάλ (σε μακροχρόνια και μη).

Πόνταρα σε μακροχρόνια 37 μονάδες. Από εκεί και έπειτα άρχισαν τα μη μακροχρόνια στοιχήματα. Αυτή τη στιγμή έχω 261 μονάδες (αφαίρεσα 7,5 μονάδες από τα μακροχρόνια) οπότε έχω χάσιμο 18,5 μονάδες από τα μη μακροχρόνια στοιχήματα. Πάλι καλά θα πω αφού με αυτά που βλέπουμε, ειδικά από ρέφερι και κάρτες , είναι να θες να τους αρχίσεις στις κλωτσιές.

Απαράδεκτα πράγματα βλέπουμε με τους διαιτητές να αφήνουν τα μαρκαρίσματα ατιμώρητα και ομάδες σαν τη Σαουδική Αραβία να τρώνε πρόστιμο επειδή είχαν πολλές κίτρινες κάρτες.

Ρεαλιστικά μιλώντας από τα υπόλοιπα μακροχρόνια που έχω ποντάρει μόνο τρία είναι αυτά που έχουν πιθανότητες να βγούνε. Τα δύο μακροχρόνια με το να πάνε ημιτελικά οι Βραζιλία , Αργεντινή και Αγγλία και οριακά οι ασίστ του Foden για την Αγγλία.

Έχει 2 όταν ο πρώτος Kane έχει 3. Με μία ακόμη και χωρίς να βγάλει άλλη ο kane παίρνουμε τη μισή απόδοση.

Σε όλα τα υπόλοιπα μακροχρόνια θεωρώ ότι θα πρέπει να γίνουν πολλά θαύματα για να ευστοχήσουμε έστω και σε ένα. Οπότε τις 19,5 μονάδες που έχω ρίξει σε αυτά λογικά είναι χαμένες. Αν προσθέσουμε και τις άλλες 7,5 που έχω χάσει ήδη , πάμε στις 27 μονάδες θεωρητικά χαμένες από τα μακροχρόνια.

Οπότε μου μένουν οι άλλες 10 να κάνουν παιχνίδι. Αν τώρα στις 27 μονάδες προσθέσω και τις άλλες 18,5 μονάδες χαμένες από τα μη μακροχρόνια πάμε στις 45,5 μονάδες συνολικά χαμένες.

Οπότε με σκέψη και τη παραπάνω ανάλυση , για να έχω ένα ελάχιστο κέρδος (της τάξεως της 1,5 μονάδας ) από το μουντιάλ θα πρέπει να πιάσω τα δύο μακροχρόνια με τα ημιτελικά και τουλάχιστον την μισή απόδοση του Foden.

Με λίγα λόγια εγώ απλά κυνηγάω πλέον να μην χάσω στο Μουντιάλ. Δε πήγε καλά προσωπικά για εμένα. Χωριό που φαίνεται λέει. Να γίνει κανένα καλό θαύμα;;; Μακάρι! Αν και χλωμό το βλέπω.

Οπότε το βάρος πέφτει στην Αγγλία, την Αργεντινή , την Βραζιλία και τον Foden. Στον τελευταίο κάποιου είδους κάλυψη δε μπορώ να πάρω. Από τις υπόλοιπες τρεις θεωρητικά το πιο δύσκολο έργο το έχει η Αγγλία ενώ είναι και η ομάδα που έχω και στα δύο μακροχρόνια.

Εδώ θα πρέπει να πάρω μια μικρή κάλυψη χωρίς όμως να παίζω και τελείως κόντρα ποντάρισμα.

Το ειδικό ”Χ2 Γαλλία + g/g + κάρτα και οι δύο” πληρώνει 3,4 και είναι αυτό που θα ποντάρω. Με νίκη Αγγλίας στο 90λεπτο λογικά θα έχω πιάσει τουλάχιστον ένα μακροχρόνιο. Με νίκη Αγγλίας στη παράταση ή στα πέναλτι μπορεί να πιάσω και τα δύο.

Η Γαλλία μπροστά είναι φωτιά ενώ έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα μας. Οπότε το g/g έχει πολλές πιθανότητες. Μετά από μία κάρτα την έχουν άνετα οι δύο ομάδες όσο και να μην θέλουν οι ρέφερι. Άκουσα τον Billara να λέει στην εκπομπή για κίτρινη κάρτα Walker, στην ίδια σκέψη που ποντάραμε και κερδίσαμε τον Matty Cash προ ημερών , όπου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Εκτός αν μπει μέσα ο Tripier ή μπορεί να γίνει κανένα κουλό να δούμε και τους δύο μέσα αν πάει με τρεις πίσω στην άμυνα. Αν γίνει αυτό ο Tripier θα είναι αυτός που θα πέφτει πάνω στον Empape πρώτος. Και δίνει 6 για να πάρει κάρτα. Οπότε καλό είναι να περιμένετε τις 11αδες.

Φεύγουμε από το ματς της Αγγλίας και πάμε σε αυτό της Βραζιλίας. Ίσως όπως είπανε και τα παιδιά στην εκπομπή να θέλουν να δώσουν κατιτίς στον Modric.

Αυτόν τον παικταρά! Κανένα πέναλτι;; Γιατί όχι αλλά άμα γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να δώσουν και από την άλλη μεριά κάτι. Με τόσα πέναλτι ακόμη δεν είδαμε το ειδικό ” πέναλτι και οι δύο” να επιβεβαιώνεται. Θα το ποντάρω σε αυτό το ματς αλλά και στης Αγγλίας.

Στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια περιμένω λίγα γκολ και οριακή επικράτηση της Αργεντινής και της Πορτογαλίας.

Στο ματς της Αργεντινής θα περιμένω ήδη για το μακροχρόνιο να περάσει η ομάδα του Messi και έτσι δεν θα κάνω κάποιο άλλο μπετ. Στη Πορτογαλία όποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει τη τύχη τους σε κάρτες ή σε κάποιο ειδικό που να έχει μέσα το 0-0 σκορ ημιχρόνου. Θεωρώ ότι δεν θα έχουμε γκολ στο ημίχρονο εκεί.
Τέλος σε αυτούς που πιστεύουν ακόμη ότι μπορεί από τώρα και ύστερα να βγούνε αρκετές κάρτες στο Μουντιάλ.

Έχει ένα ειδικό η 365 που δίνει όβερ 230 κίτρινες σε απόδοση 1001. Ενώ υπάρχει και η κατηγορία 220-230 που δίνει 34. Αυτή τη στιγμή είμαστε στις 176 κίτρινες. Το τσεκάρετε και άμα το πιστεύετε ( ότι δηλαδή θα δούμε τουλάχιστον ακόμη 44 κίτρινες , δηλαδή μέσο όρο 6,5 κίτρινες περίπου ανά ματς) μπορείτε να μοιράσετε το ποντάρισμα σε αυτά. Εγώ δε το πιστεύω!

Οπότε θα ποντάρω ακόμη 6 μονάδες , τις 5 στο στοίχημα της κάλυψης σε Γαλλία και από 0,5 μονάδα στα δύο ματς για τα πέναλτι.

Πάντα έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι ακόμη και όλα να τα χάσω να μην πέσω κάτω από τις μονάδες έχω θέσει σαν όριο αρχικά.

Τέλος θα δοκιμάσω να ποντάρω μία ανατροπή σε έναν φιλικό αγώνα. Αναφέρομαι στον αγώνα Μαλαισία – Καμπότζη όπου οι ομάδες μου κλείνουν λίγο το μάτι. Φυσικά και δεν γνωρίζω ”κάτι” αλλά παλιότερα που μου το έκλεισαν πάλι είχαμε χαμόγελα.

Άμα θέλετε μπορείτε να παίξετε και τη ξερή ανατροπή , η ακόμη και γκολ όπως πχ. g/g και όβερ 3,5.

Τα λέμε στο chat το απόγευμα!

UPDATE!!

Τα είπαμε γι αυτό το μουντιάλ. Το έβλεπα ότι προσωπικά δε θα μου φέρει κέρδος. Αλλά όλα θα τα αναλύσω στη τελευταία στήλη για το μουντιάλ που θα είναι την ημέρα του Τελικού όπου θα είναι μετρημένα τα κουκιά.

Σήμερα λοιπόν έχουμε το μεγάλο παιχνίδι της Κροατίας με την Αργεντινή. Συμφωνώ σε όλα και με τον Βασίλη αλλά και με τον Μάκη. Ο Ένας έπαιξε 2-0 anytime score και πέναλτι ενώ ο άλλος 1 και άντερ 3,5 με anytime Messi. Εγώ τι θέλω προσωπικά από το ματς;;; Να πάρει όλη η 11αδα της Αργεντινής κάρτα άμα γίνεται( χοχοχοχο). Κοίτα να δεις που καταλήξαμε πάλι στις κάρτες για να πληρωθούμε έστω ένα μακροχρόνιο (λογικά θα πάρουμε και κάτι σαν void αυτό του Kane με πρώτος σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ).

Με Orsato στην σφυρίχτρα θα έχουμε κάρτες ενώ μπορεί να δούμε και πέναλτι. Ο Billaras ήδη πόνταρε να κερδίσει πέναλτι η Αργεντινή ενώ εγώ θα δοκιμάσω μια τελευταία φορά το ειδικό ”πέναλτι και οι δύο” σε απόδοση 25. Είναι η 7η φορά που το επιχειρώ. Ελπίζω να γράψει.

Γυρνάμε στις κάρτες τώρα. Το 2,1 που βλέπω να πάρουν από δύο κάρτες η κάθε ομάδα είναι τίμιο.

Αυτό θα είναι η βάση μου ώστε να φτιάξω ένα ειδικό. Μετά βλέπω την Αργεντινή όπου σε όλα της τα παιχνίδια έχει πετύχει 2 γκολ ενώ σκοράρει πάντα πρώτη. Αντίθετα οι Κροάτες αν εξαιρέσουμε τα ματς που ήρθαν 0-0 , στα υπόλοιπα έχουν βρεθεί πίσω στο σκορ. Οπότε θεωρώ ότι θα σκοράρει πρώτη η Αργεντινή. Αν γίνει ένα 1-0 στο ημίχρονο τότε θα ανοίξει το ματς στο 2ο ημίχρονο (και πολύ πιθανόν στην κόντρα να γίνει το 2-0 και γειά σας) , αν γίνει αργά το 1-0 στο 2ο ημίχρονο τότε ίσως και να μείνει έτσι.

Θεωρώ ότι η Αργεντινή δεν θέλει πέναλτι και νομίζω ότι θα το κυνηγήσει το ματς στο 90λεπτο. Από την άλλη όμως την είδαμε να τρώει από το πουθενά και ανατροπή από τη Σαουδική Αραβία αλλά και 2 γκολ από μια αγνώριστη Ολλανδία. Δηλαδή σου βγάζει ότι μπορεί να κάνει και καμιά πατάτα. Να μην τα πολυλογώ, θεωρώ ότι θα έχουμε γκολ στο 2ο ημίχρονο.

Σε ότι από τα δύο σενάρια γίνει.

Το ειδικό ” Να σκοράρει πρώτη η Αργεντινή + γκολ στο 2ο ημίχρονο + όβερ 1,5 κίτρινες η κάθε ομάδα” δίνει. ένα ωραίο 4αράκι για να ποντάρω. Τέλος θα κάνω και μια δυάδα με κίτρινες με το σημερινό ματς αλλά και το αυριανό. Δε βλέπω πως θα αποφύγει τη κίτρινη κάρτα σήμερα ο Μπρόζοβιτς αφού θα πέφτει πάνω στον Messi πρώτος.

Μια από τα ίδια και αύριο για τον Αμραμπάτ του Μαρόκου (καλά τα έγραψε το Tzini στην υπέροχη στήλη του). Λόγω των αποδόσεων πάω μόνο σε δυάδα.

Τέλος σαν ενισχυμένη απόδοση η 365 δίνει το ειδικό ”πρόκριση Αργεντινή + Οβερ 0,5 σουτ στον στόχο για Messi” σε απόδοση 2,50. Εννοείται πως το πόνταρα όσο με αφήνει. Δείτε το!

Τα λέμε το βράδυ στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS