1941

billaras

Τριπλέτα από την 2η Αγγλίας!

Καλό μεσημέρι, χρόνια πολλά, ελπίζω να σας βρίσκω όλους καλά, χορτασμένους και ανεβασμένους! Εδώ είμαστε μετά το Πάσχα, να τρέχουμε..πανικόβλητοι, μιάς και μόλις μπει τελεία σε αυτό το κείμενο πρέπει να ακολουθήσουν…άλλα δύο γιά τις αυριανές εφημερίδες! Πασχαλιάτικα μηδέν εις το πηλίκον, απολύτως τίποτα. Μετά από ένα 3 στα 3 ήρθε ένα 0 στα 9, αλλά το έχω ξαναγράψει, αυτό παίζει ελάχιστη σημασία.

Το “τόσα στα τόσα” από μόνο του είναι εσφαλμένη εντύπωση, σκεφτείτε πχ ότι με…. 2 στα 9 (που πάλι από μόνο του αν το απομονώσεις θεωρείται κακό) μπορείς να έχεις και καλά κέρδη! Είναι ο τρόπος παιχνιδιού τέτοιος. Οταν ρισκάρεις (ή μαλλον γιά να το πω σωστά όταν παίζεις με αξίες και αριθμούς,) δεν θες πολλά γιά να κερδίσεις, αλλά μπορεί να μην πάρεις και τίποτα.

Θα ήθελα κάτι παραπάνω την Μ.Παρασκευή με τις αγγλίδες, εκεί άξιζε να γίνει κάτι καλό, αλλά στις υπόλοιπες …χαίρετε κι αντίο, πέρασαν και δεν ακούμπησαν, καθαρά έχασαν και έχασα. Απ' την άλλη, κοιτάς το ποτήρι ανάποδα και βλέπεις ότι μιά εβδομάδα πριν ήμουν…πιό χαμηλά. Ούτε τα κέρδη της Μ.Εβδομάδας δεν έπαιξα. Οπότε, τα αφήνω πίσω μου, όσο υπάρχει σαιζόν και παίζουμε δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.

Σήμερα, στην δεύτερη αγωνιστική των μικρών στο νησί, στα μάτια μου είναι όλα ξεκάθαρα. Πολύ ξεκάθαρα. Τρία σημεία. Εσβησα όοοολη την Championship, έσβησα όοοολη την 1η (εδώ υπάρχουν κάποια πιθανά χινάρια αλλά…δεν είναι Ιταλία, πάντως σε Γουόλσολ, Νορθάμπτον, Τσάρλτον κυρίως, μπορεί να σταυρώσουν τα ματς) κι έμεινα με την 2η. Και εδώ, χωρίς μεγάλη διαλογή, κατέληξα σχεδόν αβίαστα σε μιά τριπλέτα.

Εξετερ (3.00), Νοτς Κάουντι (5.25) και Νιουπορτ (4.33). Μιά καλή-ειδικά εκτός- που θέλει να “δέσει” τα πλέι οφ. Μιά χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά με εξαιρετική φόρμα και που δεν χαρίζεται (την ώρα που η Πόρτσμουθ δεν με ψήνει, δεν κοιτάει και πίσω της, έχει “μαξιλάρι” 8 πόντων και παράλληλα η 4η Λούτον έχει ζόρικο ματς) και μιά που…κάιγεται να σωθεί, τα δίνει όλα, απανωτές νίκες και ελπίδα (την ώρα που η Πλίμουθ ναι μεν καλή και άγια και την παίξαμε και προχθές, αλλά εντός αν δείτε δεν είναι εξίσου καλή- 4 ήττες στα τελευταία 6 εντός, η μιά από τη.

.Λέιτον- και που σίγουρα δεν χάνει την άνοδο, μικρή σημασία έχει αν πχ την περάσει η Πόρτσμουθ). Πολύ ξεκάθαρο παιχνίδι λοιπόν. Η Εξετερ του 3.00 δεν θα πάει και μονό, οι άλλες δύο θα πάνε. Αρα trixie με τις τρεις και δύο μονά Νιούπορτ και Νοτς Κάουντι. Νέα στήλη κανονικά αύριο μεσημέρι με τα μεσοβδόμαδα “σεντονάτα” και ότι άλλο υπάρχει! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.

000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 1.040 μονάδες. Ποντάρισμα 17/4: Trixie: Εξετερ 2 (3.00)-Νοτς Κάουντι 1 (5.25)-Νιούπορτ 2 (4.33) με 10 μονάδες η τριάδα και από 35 κάθε δυάδα, όλο μαζί 115 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Νιουπορτ 2 (4.33) με 55 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Νοτς Κάουντι 1 (5.25) με 40 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 210 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 830 μονάδες. Ενα μονό αρκεί γιά πάτσι, με δύο κέρδος, απλό παιχνίδι.

Να μην παραλέιψω να ευχαριστήσω όλους γίά τις ευχές των γενεθλίων, να'μαστε καλά να ανταλλάξουμε και του χρόνου!

Παλαιότερα άρθρα του billaras