495

Billaras

Τριπλέτα μεγάλων σημειών!

Σε τίτλους το χθες; Ο Χααλαντ μας έκανε πλάκα αλλά δεν θα το μετανοιώσω ποτέ αυτό το σημείο (η Μπέρνλι πάλεψε μισή ώρα και έδειξε πολλά), η Χοφενχάιμ και η Γουόλσολ αναστήθηκαν (τι πρωτότυπο φέτος), end of story και πάμε στο σημερα.

Στο Betsellers Radio την Παρασκευή είπαμε γιά Μπλάμπερν, Μπρίστολ Σίτι απο το Νησί, καθώς και γιά Φέγενορντ, Μπράγκα εκτός Αγγλίας.

Δεν θέλω να ασχοληθώ με over/under αν και το under στο μεγάλο ματς Μπάρτσα-Ρεάλ είναι ψηλά, όπως ψηλα είναι και το g/g στο Αρης-ΠΑΟΚ. Θα τα αφήσω αυτά όμως.

Σε σχέση με όσα ειχα δει, σήμερα πρόσθεσα ένα ακόμα. Το ζυγισα πολύ. Την Αϊντραχτ στο 3,20. Δεν το πάλεψε καν στην Νάπολη, δεν…κουράστηκε καν, σαν να το έκανε και λίγο επί τούτου. Γενικά δεν είναι σε φόρμα, αλλά δεν είναι και άσχημα, είναι μέτρια.

Η Ουνιόν όμως φανερά έσκασε. Τα’παιξε. Αμαθητη στα πολλά καρπούζια, με τον Σεν Ζιλουάζ αγνώριστη, στην Γερμανία τα ίδια, ταβάνιασε. Μάλλον θα περιμένει με αγωνία την διακοπή όσο καμιά άλλη. Επαιξε και Πέμπτη, δεν ξεκουράστηκε, πως θα μεταμορφωθεί απόψε; Θα…την αναστήσω κι αυτήν; Με όσα βλέπω, έχει κλατάρει.

Αυτά τα πέντε είναι.

Και το παιχνίδι μου θα γίνει απλό γιατί αρχικά θα σβήσω την Φέγενορντ (είναι καλά αλλά έπαιξε Πέμπτη, έχει κακή παράδοση στο Αμστερνταμ και ο Αγιαξ έχει ανέβει πλέον) και θα σβήσω και το άλλο ντέρμπι, την Μπρίστολ Σίτι. Εχει απόντες, δεν τα πάει καλά εκτός, όσο χάλια κι αν είναι η Σουόνσι, δεν το ρισκάρω, παίζει πολύ και το 1-1 (όλο 1-1 φέρνουν αν δείτε).

Kι έτσι, τι έμεινε; Η Αϊντραχτ που τα είπαμε, η Μπράγκα και η Μπλάκμπερν. Για τη Μπράγκα στο 3,60 δεν το σκέφτομαι καν. Ξεκούραστη είναι. Σε φόρμα είναι. Με σούπερ έδρα είναι (εκεί έχασε και η Μπενφίκα, μόνο εκεί). Με παράδοση καλή είναι, δεν κερδίζει η Πόρτο εκεί εδώ και χρόνια. Και η Πόρτο σκασμένη, τα έδωσε όλα με Ιντερ, απογοητευμένη που έμεινε έξω.

Μοναδικό μου σκάλωμα; Δεν εχει πρώιμη πληρωμή αυτό. Αλλά το δέχομαι.

Τελος, για το εγγλέζικο τα είπαμε στο ράδιο, όσο καλη κι αν είναι η Σέφιλντ (ειδικά στο Μπράμαλ Λέιν) δεν μπορεί η Μπλάκμπερν να κερδίζει στο Λέστερ (και χωρίς Μπρέρετον αν θυμάστε) και να μου τη δίνουν τώρα στο 6,00! Δεν στέκει! Αρχες του μήνα την κέρδισε την Σέφιλντ στο Μπλάκμπερν, δεν θα την φοβηθεί, το αντίστοιχο ματς πρωταθλήματος (Σεπτέμβρη) έδινε 4,00 το διπλό, τι σχέση έχει το 4 με το 6,00;; Παίζεται και draw no bet στο 4,33 και combo Χ-2 με under στο 3,40, διαλέξτε και πάρτε.

Τι θα κάνω εγώ; Σκέφτηκα το trixie με τη Μπλάκμπερν στο dnb. Καταλήγω ομως να πάω αλλιώς. Μονά και τα τρία, με ξερό διπλό την Μπλάκμπερν (ΠΡΟΣΟΧΗ, ξεκινάει σε μισή ώρα). Πόρτο με Αϊντραχτ θα τα κάνω και καλή δυάδα. Το γερμανικό και το εγγλέζικο έχουν πρώιμη, το πορτογαλικό όχι. Τίποτα άλλο, θα τα πούμε στο chat (θα πάω γήπεδο αλλά μας το έβαλαν μαύρη νύχτα) και νέα-χαλαρή- στήλη (ίσως και editorial) την Τρίτη.

Εχουμε διακοπή, θα ρίξουμε ρυθμούς. Aυριο βράδυ και νέο vidcast.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras