524

Thassios

Τριπλό ποντάρισμα σε κακό πρόγραμμα

Καλημέρα Γαλάτες μου!

Μεσοβδόμαδα λίγα πράγματα αφού δεν ανοιχτήκαμε και πολύ. Πάντως θα μπορούσε άνετα να μας πληρώσει το μπετ της Παρί. Είχε φάσεις για να δεχτεί ακόμη μία κίτρινη. Προχθές η Ουνιόν έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη από το ημίχρονο κιόλας και ίσως τα πράγματα στη δυάδα μας να ήταν διαφορετικά με 0-1 από νωρίς.

Πάντως για όποιον πήρε το ειδικό στη Γιουβέντους που ανέφερα στη στήλη , πήγε ταμείο.

Σήμερα το πρόγραμμα δεν είναι καλό για μένα. Όταν από εκεί που έχω να κάνω διαλογή ανάμεσα σε πολλά ειδικά , σήμερα έψαχνα να τα βρω με το ζόρι. Αυτό δεν είναι καλό. Ξεκάθαρα δηλαδή είναι ένα κακό πρόγραμμα.

Να φανταστείτε το καλύτερο που ξεχώρισα σήμερα είναι μία ημιανατροπή στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.

Και μιας που το ανέφερα ας τη δούμε. Αναφέρομαι στον αγώνα Τσέστερ – Μπόστον. Ας ξεκινήσω από τη φιλοξενούμενη που είναι η ομάδα με τις περισσότερες ανατροπές σε όλη την Αγγλία. Τέσσερις ανατροπές (ξερές 2/1) έχει κάνει εκτός έδρας έχοντας κερδίσει συνολικά τα 6 από τα 15 ημίχρονα. Έχει κάνει επίσης μία ημιανατροπή ενώ και μία ανατροπή ημιχρόνου.

Γενικά δηλαδή είναι από τις ομάδες που προηγείται πρώτη. Από την άλλη πάλι η Τσέστερ εντός έδρας δε τα πάει καλά στο ημίχρονο. Έχει κερδίσει μόλις τα 2 ημίχρονα ενώ στα τελευταία 4 εντός έχει χάσει τα ημίχρονα αλλα μόλις το ένα ματς. Επομένως μου αρέσει πολύ το ειδικό ”πρώτη γκολ Μπόστον + 1Χ” , το ”2 ημίχρονο + 1Χ” αλλά και η ανατροπή 2/1.

Από τα υπόλοιπα σε όλο το κουπόνι έχω ξεχωρίσει μερικά παιχνίδια για γκολ. Στο Βόλφσμπουργκ – Λειψία περιμένω αρκετά γκολ με το όβερ 1,5 γκολ ημιχρόνου στο 2,70 να αποτελεί μία επιλογή που αξίζει. Στην Αγγλία ένα καλό g/g είναι στο Λούτον – Μπέρνλι ενώ στην Πρέμιερ Λιγκ ένα ματς που μπορεί να δούμε αρκετά γκολ είναι το Μπράιτον – Φούλαμ.

Ξεκινάει στα μάτια μου από 1-1 και φτάνει μέχρι το 2-2. Αυτό το τελευταίο σαν anytime score δίνει 10. Κλείνοντας με τα γκολ έχουμε την Χιμπέρνιαν που είναι πολύ φορμαρισμένη ομάδα και από την άλλη αντιμετωπίζει την Κιλμάρνοκ που εκτός έδρας δέχεται γκολ από ημίχρονο. Και στα τέσσερα τελευταία εκτός δέχεται γκολ στο ημίχρονο αλλά και πάνω από 1 γκολ.

Οπότε το να σκοράρει η Χιμπέρνιαν και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 3 είναι καλή απόδοση.

Απο κάρτες το μόνο που θα μπει στο παιχνίδι μου είναι η κόκκινη στο ματς της Έβερτον με την Λιντς από τις χαμηλές θέσεις. Νομίζω και οι δύο θέλουν τη νίκη και θα μπούνε με το μαχαίρι στα δόντια. Πάντως έχω κακό ρέφερι και δεν είναι για να πονταριστεί καλά , άσε που μιλάμε και για Άγγλους.

Αυτά ήταν όλα. Νομίζω ότι μπορεί να παιχτούν όλα αφού δεν είναι πολλά. Θα ρίξω βάρος στο Αγγλικό από τις μικρές κατηγορίες μιας και μου αρέσει πολύ. Μετά θα παίξω ένα μονό το anytime 2-2 της Μπράιτον , τη κόκκινη στην Έβερτον και τέλος τη δυάδα με το Γερμανικό και το Σκωτσέζικο. Σύνολο 8 μονάδες.

Τα λέμε το απογευματάκι στο chat με την έναρξη των Γερμανικών ενώ αύριο το πρωί νέα στήλη.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS