2439

Billaras

“Τσίμπημα” του πονταρίσματος!

Η Μπασακσεχίρ ήταν πολύ κατώτερη των προσδοκιών, δεν άξιζε. Η Κόνιασπορ, δεν το είδα, αλλά έφαγε ένα…αστείο γκολ (το 2ο). Ο Αστέρας ήταν αυτός που “έπρεπε” να μας πληρώσει. Αλλά πως το λέμε για χαβαλε; Αμα δεν το βάνεις, θα στο βάνουν! Πάρε χαμένα άχαστα, πάρε δοκάρια, με μισή όμαδα έπαιζε η Αρσεναλ, όλα ιδανικά γιά άσο ήταν, αλλά…τι έγραψα; Δεν το έβαλε, το έφαγε στο τέλος, χαίρετε.

Αnyway, εμείς ότι μπορούμε να κάνουμε (να παίξουμε σωστά δηλαδή) το κάνουμε. Μετά πρέπει να το κάνουν και οι ομάδες… Πάμε στα φρέσκα, νέο κουπόνι, έκανα μεγάλη διαλογή γιατί το ένα μου βρώμαγε, το άλλο μου ξύνιζε, κατέληξα σε πέντε. Τρία εγγλεζικα, δύο εκτός νησιού. Σημερινά, αφού αύριο θα υπάρχει νέα στήλη (αν και αύριο όπως το βλέπω τώρα δεν θα περάσω τα τρία σημεία, ίσως να είναι και λιγότερα).

ΤΣΕΛΣΙ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ 2 DNB (6.00): Εγραψε πολλά ο Μάκης, αλλά τα ξέρετε κι εσείς. Η Τσέλσι έχει και εξωαγωνιστικά θέματα (όλη τη σαιζόν) και αγωνιστικά (εσχάτως). Θυμίζω, έχει χάσει εντός από Μπέρνλι, έχει χάσει εκτός από Πάλας. Τώρα χωρίς Καντέ πάλι (τρομακτικό πλήγμα), αλλά και χωρίς Νταβίντ Λουίς και Μπακαγιόκο, στα χαφ…έχει τρύπα. Κανονική τρύπα.

Και η Γουότφορντ έχει πολλά υπέρ της. Αήττητη εκτός, ήδη έχει κάνει κηδείες (τελευταία με την Αρσεναλ), ενώ έχει και ρέντα, το μετράω και αυτό. Η απόδοση…βγάζει μάτια. Οταν υπολογίζω στο 5.50 το σέκο διπλό και μου δίνουν στο 6.00 “δώρο” και την ισοπαλία, παίζω. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΚΡ. ΠΑΛΑΣ 2 (4.50): Τις είδα και τις δύο, είχα ποντάρει και Νιουκάστλ προ ημερών και μπορούσε να κερδίσει.

Δηλαδή δεν είναι άσχημα, το λαμβάνω υπ'οψην μου. Αλλά το διπλό boost που πήρε η Πάλας το μετράω περισσότερο. Πρώτον η τεράστια και στα ίσα νίκη με την Τσέλσι, τα πρώτα γκολ της. Δεύτερον η επιστροφή του Ζαχά. Παιχταράς, πολυτέλεια για Πάλας. Πήρε ηθικό, έχει υλικό, στο 4.50 θα έδινα το διπλό ΠΡΙΝ το ματς με την Τσέλσι. Τώρα θα το εδινα 3.60-3.

80. Και οι μπουκ μοιάζουν να μην το μετράνε… ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΜΠΕΡΙ 2 (4.10): Εδώ, εκ πρώτης όψεως δεν “φωνάζει” το σημείο. Αήττητη εντός η Σάουθεντ, αλλά τρία χωρίς νίκη και με μετριότατες εμφανίσεις. Το θέμα μας είναι η Μπέρι. Είναι η πρώτη φορά που θα την ποντάρω, πιστεύω στο σωστό timing. Τι εννοώ; Βλέπω ότι δεν κερδίζει, αλλά βλέπω και πως παίζει.

Και παίζει καλα η ρουφιάνα τελευταία. Προ ημερών στο Μπλάκπουλ βρέθηκε πίσω, ισοφάρισε, έπαιξε σούπερ μονότερμα και αντί 1-2 το..έφαγε κόντρα στη ροή, μετά είχε και δοκάρι στο 90'! Ε, ας ξαναπαίξει έτσι, κάπου θα σπάσει το ρόδι, ελπίζω σήμερα. Της δίνω λοιπόν την (πρώτη) ευκαιρία της. Να δω…αν θα της φέρω γούρι. ΡΕΝ – ΛΙΛ 2 (3.50): Μπάχαλο εδώ, μικρότερο μπάχαλο από εκεί.

Γιατί παίζω; Γιατί βλέπω ότι η Λιλ ανακάμπτει (προχθές μπορούσε νίκη, έπαιξε καλά), ενώ στηρίζουν και τον Μπιέλσα τον οποίο πιστεύω. Αντίθετα στη Ρεν…ο κακός χαμός. Ο γιός του ιδιοκτήτη διώχνει τον πρόεδρο, ο μπαμπάς ιδιοκτήτης τον ξαναφέρνει πίσω, υπ' ατμόν και ο Γκουρκίφ, δίνω…1.10 με ήττα σήμερα να μας χαιρετήσει. ΑΙΝΤΡΑΧΤ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1 (3.

75): Βλέπω σερί τρία ματς την Ντόρτμουντ. Δύο πράγματα βγάζουν μάτια. Πρώτον ότι ο Ομπαμεγιάνγκ είναι ξενερωμένος. Προσέξτε, όχι ντεφορμέ, αλλά ξενερωμένος. Αυτός και ο Αλέξις Σαντσες στην Αρσεναλ, ήθελαν να φύγουν, αλλά έμειναν. Και σαν να κάνουν αγγαρεία. Το δεύτερο είναι η άμυνά της. Τον Τοπράκ ποτέ δεν τον γούσταρα, ελάχιστος. Τον τερματοφύλακά της θα τον ήθελα γιά την…Χολστάιν, όχι την Ντόρτμουντ.

Τρελλός γκαφατζής. Και με Λειψία και με ΑΠΟΕΛ τα…έπνιξε. Την κατάσταση έσωζε ο Παπασταθόπουλος. Ναι αλλά σήμερα είναι τιμωρημένος! Και μάλλον είναι έξω και ο Τοπράκ! Η Αίντραχτ είναι καλά, έχει πάνω από όλα σοβαρότητα και πίστη, δεν τα παρατάει ποτέ, δείτε συνέχεια στο τέλος κάθε αγώνα κάθε πόσο συχνά σκοράρει. Και καλή παράδοση, σερί νικών εντός με την Ντόρτμουντ.

Καθαρό λάθος των μπουκ. Αυτή είναι η πεντάδα. Εχω καλό feeling και “τσιμπάω” λίγο το ποντάρισμά μου, μένει να δούμε στο γήπεδο τι θα γίνει. Οπως προείπα, νέα στήλη αύριο, ίδια ώρα. ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: -12.85 μονάδες. Ποντάρισμα 21/10: Αίντραχτ-Ντόρτμουντ 1 (3.75), 2 μονάδες. Ρεν-Λιλ 2 (3.50), 2 μονάδες. Τσελσι-Γουότφορντ 2 dnb (6.00), 1 μονάδα.

Σάουθεντ-Μπέρι 2 (4.10), 1 μονάδα. Νιουκάστλ-Πάλας 2 (4.50), 2 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 8 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: -20.85 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras