2490

billaras

Υπέρμετρο αγαθό…

Πολλά ματς σήμερα, αλλά εδώ στο Βetsellers οι μηχανές είναι ακόμα “σβηστές”. Θα ανάψουν όμως, πολυ σύντομα. Από την άλλη εβδομάδα σιγά-σιγά (θα σκάσει μύτη ο Μάκης, θα δούμε τις αγγλίδες, ενώ κι εγώ σκοπεύω να γράφω κανονικά -έστω χωρίς κάβα στην αρχή) από το άλλο Σάββατο 8/8, καθότι…ξεκινάει το πανηγύρι στο νησί κι οχι μόνο). Οπότε…λίγες μέρες έμειναν.

Καύσωνας παντού, όσοι μπορούν είναι ή θα πάνε στη θάλασσα, αλλά εδώ …πρωτοτυπούμε. Εχω ένα mail εδώ και μέρες, από τον Liako. Ολοι τον ξέρετε τον Ηλία, έχει προσφέρει πολλά σ' εσάς, μέσω του excel που ετοιμάζει κάθε χρόνο και φτιάχνετε το αρχείο σας. Ο Liakos λοιπόν, κάνει μιά πρόταση. Πολύ πρωτότυπη, αλλά και πολύ “ζεστή”. Ανθρώπινη.

Μιά σκέψη που συνάδει και με τις εποχές που ζούμε, και με το ύφος του site. Εδώ είμαστε όλοι παρέα. Μεγάλη παρέα. Κλείνουμε 4 χρόνια σε έναμισι μήνα, ξέρετε τι σημαίνει Betsllers. Θέλω να διαβάσετε προσεκτικά την πρόταση του Ηλία. Δεν είναι εύκολα εφαρμόσιμη, αλλά αν το συμφωνήσουμε πολλοί (όχι πέντε-δέκα, πραγματικά πολλοί, το site έχει 7660 μέλη), τότε ναι, εγώ την εγκρίνω.

Διαβάστε, γράψτε αν θέλετε όχι κάτω απο τα σχόλια, αλλά ας ανοίξει κάποιος ένα τόπικ στο φόρουμ, να δω συμμετοχές. Ο Ηλίας λέει από 1η Αυγούστου, ας είναι από 1η Σεπτέμβρη αν τελικά το εφαρμόσουμε. Το ποσόν δεν έχει σημασία. Η κίνηση έχει, η διάθεση. Σκεφτείτε το και ανοιξτε ένα τόπικ στο φόρουμ (Ηλία αν θές, ανοιξέ το εσύ). Νέο κείμενο μάλλον την Παρασκευή, μάλλον αγωνιστικό.

  “Μπιλλάρα μου Καλησπέρα, σου γράφω ημέρα Σάββατο..μια μέρα πριν το δημοψήφισμα..πιθανόν όταν θα με διαβάζεις να είναι γνωστό το αποτέλεσμα, το οποίο – μία μέρα πριν γίνει- θεωρώ ότι σαν αποτέλεσμα, θα είναι άνευ ουσιαστικής σημασίας για τη χώρα..και αυτό είναι το τραγικότερο..και σταματάω εδώ. Εγώ θα μιλήσω για το BETSELLERS και θα εκφράσω την άποψη μου για μια ιδέα, που αν πραγματοποιηθεί θα είμαι περήφανος.

.ακόμα πιο πολύ αν είναι κερδοφόρα: Το BETSELLERS ως ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΑΓΑΘΟ Προτείνω τα εξής, με όλη μου την αγάπη για τον "διπλανό" μου και επειδή έρχονται πολύ δύσκολες μέρες: α) Το “BETSELELS ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΑΓΑΘΟ” αφορά τη δημιουργία κάβας με πραγματικά χρήματα για την ποδοσφαιρική σεζόν 2015-2016. β) Τη μεταφορά του ποσού που θα μαζευτεί σε λογαριασμό δικό σου, που θα διαχειρίζεσαι το χρηματικό ποσό στη διάρκεια της χρονιάς (αν νοιώθεις ανασφάλεια για το ποσό αυτό που θα σου κατατεθεί, για φορολογικούς λόγους, να γνωρίζεις ότι στο Ε1 υπάρχει κουτάκι στο οποίο μπορείς να δηλώσεις χρήματα που έλαβες από τρίτους.

γ) Χρονική περίοδο ενός μήνα από 1 Αυγούστου μέχρι 31 Αυγούστου 2015 για τα μέλη του BETSELLERS να συνεισφέρουν με ποσά από 1 ευρώ μέχρι όσο θέλουν. δ) Δημοψήφισμα διάρκειας μιας εβδομάδας για το που θα διαθέσουμε τα χρήματα, αν κερδίσει στο τέλος Μαϊου 2016 το “BETSELLERS ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΑΓΑΘΟ”. Ο καθένας μας θα εκφραστεί και θα αποφασίσουμε το που.

Μπορούμε τα χρήματα να τα κάνουμε είδος (φαγητό, ρούχα, φάρμακα, παιχνίδια) ε) Σε ειδική σελίδα του FORUM, που θα δημιουργείτε κάθε εβδομάδα ξεχωριστά (για να μην χαθεί η μπάλα) όλα τα μέλη θα δίνουν το αγαπημένο τους σημείο και μέχρι την Παρασκευή το βράδυ. Το Σάββατο πρωϊ θα επιλέγονται τα δημοφιλέστερα (όπως έκανε και ο Γερμανός κάποια στιγμή).

Εσύ και ο Μάκης θα τα τοποθετείται ανάλογα. Δεν προτείνω να πηγαίνουμε μόνο σε μονά..αλλά σε κανονικό παιχνίδι. Τη νέα χρόνια παίζουμε και για τους άλλους, όχι μόνο για μας… Θα χαρώ πολύ να δώσουμε λίγη χαρά σε μικρά παιδιά και άπορους που έχουν ανάγκη. Και αν η κάβα μηδενίσει, αν χασουμε, δεν πειραζει. Θα είναι τόσο γλυκιά η στιγμή…που θα νοιώθουμε περήφανοι για αυτό που κάναμε.

Με πολύ αγάπη, Λιάκος”. Υ.Γ: Η φωτό είναι από τον τελευταίο αγώνα της Σαν Πάουλι. Νομίζω δεν χρειάζονται σχόλια….

Παλαιότερα άρθρα του billaras