2987

billaras

Φασούλι το φασούλι….

Τελικά, θα αρχίσω να πιστεύω τον φίλο μου εκείνο που σας έγραφα, ο οποίος…καραδοκεί πότε θα πω “δεν μ' αρέσει τίποτα, θα παίξω με το ζόρι” γιά να ορμήσει (γέλια). Οκ, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Η Αγγλία ήταν όντως…ότι να'ναι, κακή. Ισως -επειδή εκεί είναι η βάση μου- να με επηρεάζει αυτό. Γιατί η άλλη μισή αλήθεια είναι ότι εκτός νησιού μιά χαρά περάσαμε! Και μάλιστα, θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερα.

Τι εννοώ; Στην Kingbet της Παρασκευής (εκεί που είναι ο αρχικός κορμός, η πρώτη διαλογή), “έγραψαν” 9 στα 13 εκτός Αγγλίας. Το “τόσα στα τόσα”, όταν μιλάμε για τελική διαλογή και ποντάρισμα, δεν λέει τίποτα, είναι παγίδα. Μπορώ με ένα στα έξι πχ να έχω κέρδος, ανάλογα πως θα ποντάρω. Αλλά το 9 στα 13 στην αρχική διαλογή, εκεί που βγαίνει η πολλή δουλειά και σχηματίζεις εικόνα, λέει πολλά.

Θέλετε άλλο παράδειγμα; Στην “Ε”, έκανα…πέντε στα πέντε μεγάλα! Όλα κέντρο! Θέλτα Χ-2, Πάσος Χ-2, Τουλούζ, PSV, Πάρμα, αυτά είχα δώσει. Συμβαίνει… Εδώ, άφησα πολλά σημεία έξω. Πχ, πουθενά δεν είχα στην αρχική διαλογή το Χ της Μπέβερεν, ενώ εδώ στο σάιτ αυτό με πλήρωσε! Και ανάποδα, δεν έπαιξα τελικά Τουλούζ, ή Μάιντζ ή Σπόρτινγκ.

Αλλά δεν έπαιξα και Γάνδη (που είχα στα έντυπα)! Περίεργο πράγμα η χημεία… Που θέλω να καταλήξω; Οτι τελικά δεν ήταν…τόσο άσχημα. Φέτος η σαιζόν είναι ο ορισμός της υπομονής. Θα θυμάστε, πριν περίπου ένα μήνα έγραφα “από εδώ και πέρα, θα δείτε κάπου 5-6 “ισοπαλίες”, 2-3 νίκες και 10 ήττες”. Δεν έχει συμβεί αυτό, εδώ και καιρό…δεν χάνω με τίποτα.

Δεν κέρδίζω πολλά, κερδίζω λίγα. Αλλά δεν χάνω. Και η κάβα “τσιμπάει” ολοένα και προς τα πάνω, αφού αν δεν χάνεις, φασούλι το φασούλι που λένε, γεμίζει το σακούλι… Προσωπικά, δεν με χαλάει. Καθόλου. Μπορεί να χαλάει τους…ανυπόμονους. Που θέλουν πχ να δούνε ένα ταμείο 3-4.000 μονάδων. Κι εγώ θέλω, αλλά ούτε εξαρτάται από μένα (το Σάββατο ήταν πολύ κοντά να γίνει μπαμ) ενώ αν κάποιος μου υπογράψει ότι “δεν θα το κάνεις, αλλά σταθερά θα τσιμπάς 300-400 μονάδεςκάθε Σαββατοκύριακό”, το… ανταλλάσω εύκολα.

Ιδια θα είναι η κατάληξη. Και δόξα τω Θεώ, υπομονή έχω γαϊδουρινή. Πήγα στις 11.097 μονάδες, ας μείνω εκεί δύο εβδομάδες με “αψιμαχίες” και μετά ας πάω τσούκου-τσούκου στις 12.000 και ούτω καθεξής ως το φινάλε. Αυτά με όσα έγιναν, η συνέχεια είναι ζόρικη, θα δούμε πως θα πάει. Ας βρίσκουμε σημεία σαν την Πάσος ή την Πάρμα και όλα καλά θα είναι ως το φινάλε… Τι κάνουμε σήμερα; Μα…το ξέρετε πιά.

Το έγραψε και ο Μάκης. Δεν κάνουμε ΤΙΠΟΤΑ. Κανένα κανένα σημείο δεν με “ψήνει”. Μένω εντελώς αμέτοχος, χαλαρώνω, βλέπω μπαλίτσα, ξεκινάω από απόψε μελέτη γιά ΣΚ, αυτό κάνω. Δεκάδες (ή μάλλον εκατοντάδες) sites σήμερα θα έχουν προτάσεις. Με γεία τους και με χαρά τους. Εγώ ..δεν ξέρω αν χαλάω την πιάτσα, αλλά ξέρω ότι δεν γράφω επειδή είμαι “υποχρεωμένος” να γράψω.

Γράφω (προτείνω) όταν παίζω. Αφού δεν θα παίξω, δεν έχει σημεία. Ούτε ευρώ δεν δίνω πίσω. Γιατί (αυτό κολλάει στα παραπάνω) ξέρω ότι εύκολα έρχονται μιά-δύο στραβές. Και αν είναι να έρθουν, ας χάσω κερδισμένα. Εχουμε ένα κρίσιμο δίμηνο. Οσο “εύκολα” παίζω 1000 μονάδες αν μου αρέσει κάτι, έτσι εύκολα λέω και πάσο αν δεν μου αρέσει. Βασικές αρχές διαχείρισης είναι αυτές.

Αν θέλετε, ακολουθείστε τες. Δεν έχει κανένα νόημα να πετάς 5ευρά και 10ευρα αριστερά και δεξιά. Γιατί σε μιά τριετία μέσα πχ, αυτά τα λεφτά έχουν γίνει….πολλά (πεταμένα). Καλό βόλι, εγώ θα ξαναγράψω εδώ το Σάββατο, δεν παίζω τίποτα απολύτως όλο το τρίημερο. Θα είμαι μαζί σας στο chat κάθε μέρα, και απόψε. Και την Παρασκευή εκπομπή και εφημερίδα.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ:10.000 μονάδες. Κέρδη από 16/3: 1067 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 11.097 μονάδες. Υ.Γ: Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό αύριο, θεωρώ ότι ένα γκολ θα το βρει και θα περάσει.

Παλαιότερα άρθρα του billaras