1912

billaras

Χαλαρά γιά τα Κούλουμα!

Χθες ήταν μιά μέρα που…ξεχάστηκε ήδη. Οτι άξιζα αυτό πήρα, αλλά το μάθημα είναι πάντα το ίδιο, ένα σημείο φτάνει να μειώσει τη ζημιά κατά πολύ (Μπέρι), καμιά φορά και να την εκμηδενίσει! Δεν μετανοιώνω γιά τα σημεία που επέλεξα, μετανοιώνω γιά ένα που άφησα απο το αρχικό μου παιχνίδι και δεν φαίνεται στην κάβα. Η Αταλάντα φυσικά.

Μεγάλη νίκη, σπαθένια νίκη, έσπασε το αήττητο της Νάπολί. Οπως και να'χει, πάμε παρακάτω… Σήμερα ειναι μέρα μεγάλων αγώνων, αλλά στοιχηματικά είναι “χλιαρή”. Να απολαύσεις μπάλα δηλαδή, αλλά από κουμάρι λίγα πράγματα. Θα σας αναφέρω τι έχω εδώ στις σημειώσεις μου: Λιβαδειά (2.75), Οσασούνα (5.50- ξεκίνησε προ ολίγου αλλά αν θέλετε υπάρχει και το live), Χιχόν (2.

62), Μαλίν (5.25), Σ.Πολτεν (3.70), Φειρένσε (4.33), Αουε (3.30) και δύο δυνατά Χ σε Τζένοα (3.30) και Αρούκα (αύριο, 2.87). Και έχω και κάμποσα over. Ατλέτικο (1.85), Μαρσείγ (1.72), Νόριτς (2.00), Ιντερ (1.65) (αυτά είναι τέσσερα μεγάλα σημερινά ματς και ντέρμπι), Χιχόν (2.00), Σασουόλο (1.80). Ξεκινάω ανάποδα. Χαλαρά είμαστε, σε καρναβάλια κι εκδρομές πολλοι, λίγα θα παίξω, ας ποντάρω κατι ψιλά σε over.

Εχω να παίξω παρολί ….μήνες, έτσι γιά να βγει ο…χαλβάς ο αυριανός, ρίχνω Σασουόλο-Χιχόν-Νόριτς. Μου κάνουν 7,2 φορές τα λεφτά μου, νομίζω την χαλαρή διάθεσή μου την καταλάβατε… Γυρίζω στα μεγάλα. Εξω Οσασούνα που άρχισε, έξω το Χ της Τζένοα (με νέο τεχνικό μπορεί να δούμε “άλλο” ματς απο ένα τυπικο ιταλικό κλειστό παιχνίδι), 'εξω Λιβαδειά (ε όχι και φαβορί, λείπει και ο Μάντζιος, το ήθελα στο 3.

00+), έξω και Χιχόν (κράτησα το over, κουρασμένη η Θέλτα αλλά κι εδώ χαλάστηκα από τις αποδόσεις, δεν δέχομαι φαβορί τη Χιχόν, ας έρθει και 3-0). Πόσα έμειναν; Τέσσερα ασόδια κι ένα χινάρι. Ακόμα απορώ γιατί αυτό το καραψοφίμι που λέγεται Μαδέιρα είναι καυτό φαβορί. Ο μόνος λόγος που βρίσκω είναι το..νησί τους, το ταξίδι επηρεάζει όποιον πάει εκεί.

Το αφήνω αλλά το…τσεκάρω στο live γιατί αναγκαστικά οι νησιωτες θα ανοιχτούν. Εξω και το χινάρι, αν και είναι βολικό (μοιάζει με το χθεσινό της Ρίο Αβε), με χάλασε ότι…βούλιαξε στο 2.87. Οπότε…μονόδρομος. Μαλίν (σε “περίεργο” ματς, αλλάξαν προπονητής τον Σεπτέμβρη, ο ένας πήγε στην άλλη και ανάποδα, η Σταντάρ δεν ελπίζει σε κάτι, πέρυσι η Μαλίν με ένα 4-0 έσκισε χιλιάδες δελτία που έπαιζαν όλα μπετό την Σταντάρ), Αουε (πρώην ανατολικές, αέρας ντέρμπι, ανεβασμένη η Αουε και με κίνητρο), Σεντ Πόλτεν (τεράστια νίκη προ ημερών που την παίξαμε, έχει ανέβει, η Στουρμ δεν ξέρω αν θα αντιδράσει αλλά μπήκε στην επανέναρξη με τραγικές εμφανίσεις).

Θα πάω σε trixie, απλά θα ρίξω ένα μονό τη Μαλίν εξτρά μιάς και η απόδοση μου κάνει. Γενικά χαλαρός πάντως… ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Επιστροφές από 25/2: 210 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 2170 μονάδες. Ποντάρισμα 26/2: Παρολί: Σασουόλο over- Χιχόν over- Νόριτς over (7.2) με 45 μονάδες. Trixie: Μαλίν 2 (5.25), Σ.Πολτεν 1 (3.70), Αουε 1 (3.30) με 10 μονάδες η τριάδα και με 30 κάθε δυάδα, όλο μαζί 100 μονάδες.

Μονό αποδεκτό: Μαλίν 2 (5.25) με 45 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 190 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 1980 μονάδες. Μικρό ποντάρισμα, πασιφανές είναι. Καλά κούλουμα , νέα στήλη την Τρίτη. Η φωτό είναι του 2010 σε ντέρμπι Νοριτς-Ιπσουιτς, βλέπετε τι…ωραία ατμόσφαιρα έχουνε!

Παλαιότερα άρθρα του billaras