116

Billaras

“Ψηλή” δυάδα,”κοντό” trixie-UPDATE!

Τέσσερα σημεία έπαιξα χθες, μελέτησα σωστά τα τρία, πλήρωσαν τα δύο, ήταν μιά…ανακουφιστική δυάδα η εγγλέζικη. Απολογισμός μήνα στην επόμενη στήλη, πριν λίγο τέλειωσα το γράψιμο για τα μεσοβδόμαδα στην Kingbet και στην Metrosport.

Χθες λοιπόν, όπως περίμενα σε Ανφιλντ, Εtihad και Λεωφόρο. Χάρηκα ειδικά για το 0-0 του Μάντσεστερ, έγινε ακριβώς ότι ψυλλιαζόμουν και ρίσκαρα με αυτό (το 1+gg στο Ανφιλντ ήταν το νορμάλ αλλά η κάλυψη του Χ μαζί με under δεν ήταν το “δημοφιλες μπετ” στο Etihad.

Στη δε Λεωφόρο, λίγο ήθελε και να κάτσει και το σκοράκι στο 2-2. Ηρθε 2-3, αφου ο Τερίμ είπε να…τρατάρει τον Λουτσέσκου. Ο ρουμάνος όταν είδε την διάταξη του ΠΑΟ πρέπει να κρατήθηκε να μην σκάσει στα γέλια. Κάτι ανάλογο έκανε και ο Μεντιλίμπαρ στο Ολυμπιακός-ΠΑΟ (δύο φορ και ρόμβος στα χαφ) και είδατε πόσο ήρθε. Τώρα ο Τερίμ είπε να το κάνει αυτός, χωρίς ακραίους-με δύο φορ να κουτουλάνε-και μόλις με δύο απο τους τέσσερις να μαρκάρουν στο κέντρο.

Δεν ξέρω τι όνειρο είδε. Αυτός που με εντυπωσιασε χθες ήταν ο Μεντίλιμπαρ, έδειξε ότι κατάλαβε την πατάτα του στο Φάληρο, έπαιξε εντελώς διαφορετικά και είδαμε πολύ καλό Ολυμπιακό. Γενικά είδαμε ματς σκακιέρα. Ηταν και το μοναδικό που έπεσα έξω, βέβαια δεν αποκλείω αν ο Ολυμπιακός άνοιγε νωρίς το σκορ (που θα μπορούσε) να βλέπαμε κάτι άλλο.

Πάμε τώρα παρακάτω. Μικρούλες Αγγλίας και σημερα, αύριο Premier League εμβόλιμη. ΙΣΩΣ να μην ανεβάσω στήλη αύριο αλλά την Τετάρτη. Θέλω να τα ξαναδώ. Αύριο πάντως θα έχουμε…ωραίο vidcast, το νου σας.

Στα σημερινά, σε λίγο ξεκινάει το Λέστερ-Νόριτς και θέλω να δω (κοιτώντας δεξιά), το νου σας στο twitter και στο telegram μηπως δώσω κάποιο live! Στα ιταλικά και ελβετικά που έχει δεν μου αρέσει κάτι, μένουν μόνο οι αγγλιδούλες στις 5.

Στην Championship, στο κάδρο μου είναι η Σέφιλντ Γουένσντεϊ (4,33 ή στο 2,87 με Χ-2+gg) και η Πρέστον (στο 3,25). Στην 1η, στο κάδρο μου είναι η Σριούσμπερι (στο 3,40 ή στο 2,50 με 2-Χ+under 3) και η Πορτ Βέιλ (στο 2,80). Εδώ ελέω εποχής, μπορώ να συζητήσω και το 2,15 της Τσέλτεναμ. Πολλά τα φαβόρια που πιστεύω ότι θα κερδίσουν, από Μίλγουολ ως Μπλακπουλ και απο Λίνκολν ως Λιντς, αλλά να φτουράει και η απόδοση, για Αγγλία μιλάμε, κάνουμε μια “έκπτωση” πλέον, αλλά έχουμε και…κόφτη.

Στην 2η, το μόνο που κοιτάω είναι η Μόρκαμ στο 3,60 (2,75 εδώ το 1-Χ+gg). Και στη Νάσιοναλ τίποτα. Δείτε αρχικά που και τι προτείνω ως τυχόν καλύψεις. Αλλού με γκολ, αλλού με under. Αλλού καθολου. Αν τα πάρω ανάποδα, επιμένω ότι η Μόρκαμ από καθαρή ατυχία δεν μας πλήρωσε με Τζίλιγχαμ, προχθές έκανε νίκη, δύο γκολ σταθερά τα βάζει. Και η Μπάροου εκτός έδρας δεν έχει καμιά σχέση με την εξαιρετική εντός συγκομιδή της.

Χωρίς νίκη από πριν τις γιορτές είναι! Η Πορτ Βέιλ παίζει με αδιάφορη και δείχνει να πατάει καλά (πολύ καλή προχθές που την παίξαμε πάλι), η Σριούσμπερι δεν έχει καθαρίσει και η Μπρίστολ…αμολάει αετο ή μάλλον βαριεται τη ζωή της (ούτε γκολ εδώ και τέσσερα), ενώ με αδιάφορη και η Τσέλτεναμ που πήρε πολύ επανω της μετά στο διπλό στη Φλίτγουντ.

Την ουρά την “ανακάτεψε” (και σήκωσε τον πήχη σωτηρίας ψηλότερα) αυτό το…άκρως περίεργο διπλό της Κέμπριτζ μέσα στην Μπάρνσλεϊ. Αυτό…μύρισε πολύ, αν δείτε και τα στιγμιότυπα θα βάλετε τα γέλια: https://www.youtube.com/watch?v=-Lc2rXKSeAU .

Που καταλήγω; Δείτε ο καθένας πως θέλει να κινηθεί. Εγώ αφήνω έξω Πρέστον (γιατί η Μπέρμιγχαμ με Ρόουετ στον πάγκο εδώ και μια εβδομάδα “κάτι” μπορεί να πάρει απο το ματς και γενικα να σωθεί).

Εχοντας Βέιλ και Τσέλτεναμ μαζί στο ίδιο σακί, γίνονται και δυάδα.

Και μετά, Σριούσμπερι/Μόρκαμ/Σέφιλντ σε μεγαλύτερα. Να τα καλύψω ή…ξερά; Ας τα καλύψω. Απαξ και δεν βλέπω καθαρά σημάδια στρίψιματος, ας τα καλύψω. Χ-2+gg Γουένσντεϊ (2,87), Χ-2+under 3 (2,50) η Σριουσμπερι και 1-Χ+gg η Μόρκαμ (2,75). Ψηλή ξερή δυάδα με πρώιμη (2,15Χ2,80=6,02) και “κοντό” trixie με καλύψεις.

Update: Νέα στήλη θα έχω αύριο (πάλι αργά, όπως και σήμερα), αλλά τώρα είπα να κάνω ένα update! Αρχικά να τονίσω πόσο δύσκολο είναι να μαζέψεις το “κενο”. Το βλέπετε. Δυάδα ξερή την Κυριακή. Δυάδα χθες στο trixie. “Κάτι” κουνιέται. Αλλά είναι ζόρικο.

Μετά, να τονίσω ότι-παρά την δυάδα με τις αγγλιδούλες (αν δεν το προσέξατε και τις δύο μέρες πλήρωσαν τα ψηλά under και στη Μπρίστολ Ρόβερς και στην Σίτι)- τα νεύρα μου είχαν γίνει κουρέλια όταν έβλεπα την Σάντερλαντ να τρώει πέντε και την Τζίλιγχαμ να τρώει άλλα πέντε.

Α, και την Κάρντιφ να κερδίζει εκτός, και την Μόρκαμ να κερδίζει επίσης (αυτό…μου το χρώσταγε). Αρα…τυφλός δεν είμαι. Το αντίθετο. Μια χαρά βλέπω, απλώς κακό timing. Οταν δεν θέλει, τότε…ανασταίνουμε και τις πεθαμένες.

Για σήμερα σημείο δεν ψήνομαι να παίξω. Δείτε το πινακάκι. Παίζω ανατροπές. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να παίξετε ανατροπή (και ΔΕΝ αναφέρομαι σε ημίχρονο/τελικό).

Μπορείτε και πιό safe, απλά να παίξετε ανατροπή στο ματς, χωρίς να διαλέξετε ομάδα. Επίσης, μπορείτε να πάτε ανάποδα, αλλά έχει ρίσκο, να πάτε με την…χαμένη. Πχ Γουέστ Χαμ να σκοράρει 1η αλλά να χάσει. Το ρίσκο είναι στο “πρώτο” γκολ. Εγώ παίζω ομάδες μεν, χωρίς πρώτο γκολ δε. Μπορεί να γίνει πχ Τότεναμ 0-1, μετά Γουέστ Χαμ 2-1 και μετά Τότεναμ 2-3.

Θα πληρωθώ. Και τα κάνω και (μπας και) δυάδα.

Ξέρετε ότι και σε fun bets πρώτα έχουμε μελέτη. Δεν έχω καμια επιφοίτηση. Οταν η Γουέστ Χαμ έχει 16 πόντους χαμένους σε ματς που έχει προηγηθεί και η Τότεναμ εχει 22 (!) πόντους κερδισμένους σε ματς που βρέθηκε πίσω, να μην το παίξω σήμερα αυτό; Τα σκορ σας τα αναφέρει και ο Thassios.

Ανετα έρχεται πχ απο 1-2 ως 2-3.

Στο άλλο ματς, δεν θα το κρύψω, κάτι μου “μυρίζει”. Αλλά το 2,70 του άσου δεν με καλύπτει. Ηθελα ψηλότερα. Οπότε, παίζω αυτό και έχουμε το νου μας στο live! Γιατί μου μυρίζει; Είχαμε κάποτε ένα περίεργο ματς αναμεταξύ τους στην Championship, επίσης η Φουλαμ είναι η πλέον άνετη βαθμολογικά (ούτε πάνω/ούτε κάτω), επίσης στον πάγκο της ειναι ο (πορτογάλος) Μάρκο Σίλβα.

Εχει σημασία και η εθνικότητα, έχει άκρες η Νότιγχαμ και ο Ολυμπιακός με την Πορτογαλία. Πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό το 2016, έφυγε εντελώς…κουφά, για “προσωπικούς λόγους” το καλοκαίρι της προετοιμασίας. Και επέστρεψε σε πάγκους επτά μήνες μετά, Φλεβάρη του 2017 στην Χαλ. Ολα αυτά μπορεί να μην σημαίνουν και τίποτα, αλλά μπορεί και κάτι.

Στο φινάλε, το κίνητρο της Νότιγχαμ είναι και επίσης, η Φούλαμ εκτός δεν τρομάζει (μια νίκη στα τελευταία 14, έχει το κάκιστο 1-5-8). Ας προηγηθεί με τον καυτό Μουνίζ και μετά…βλέπουμε. Οπότε, παίζω αρχικά την ανατροπή και…κεραίες τεντωμένες. Νέα στήλη αύριο, σήμερα στις 6 λογικά θα δείτε και το νέο vidcast, το βραδάκι τα λέμε και στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras